Satellietluidsprekers

Test & vergelijk Satellietluidsprekers

De beste satellietluidsprekers 2022 in vergelijking

Wat is een satellietspeaker?

Dit zijn minimale luidsprekerboxen die geen volledige weergave van de lage frequenties bieden. Een subwoofer is nodig om een breed geluidsspectrum te creëren. Vaak worden satellietluidsprekers aangeboden in een compleet pakket met subwoofer. Satellietluidsprekers bereiken zeer lage frequenties. Op dit moment wordt de subwoofer gebruikt, die ondersteuning biedt voor de ontbrekende lage frequenties. De minimale constructie en de ontbrekende basmembranen vereisen een subwoofer die het geluid compleet maakt.

Vereisten voor een goede satellietluidspreker

Satellietluidsprekers zijn er in verschillende uitvoeringen en met zeer verschillende functies en verschillende prijscategorieën. Zonder vergelijking is het niet eenvoudig om de juiste satellietluidspreker voor de juiste toepassing te vinden. Deze sprekers worden vaak gepromoot, maar de nadelen worden niet genoemd. Er moet rekening worden gehouden met de functies van de afzonderlijke modellen en met de prijzen en de kwaliteit. De ideale satellietluidspreker hangt af van wanneer en hoe vaak hij wordt gebruikt. Is het privé- of beroepsmatig gebruik bedoeld?

Onze Top 10 – Aanbeveling voor satellietluidsprekers

Toepassingsgebieden van de satellietluidspreker

Satellietluidsprekers worden gebruikt voor surround en ook voor stereosystemen. Ik, in tegenstelling tot volumineuze luidsprekers, kunnen ze in alle kamers worden gebruikt zonder rekening te houden met de grootte. In stereo-installaties worden deze satellietluidsprekers op een hoogte van 40 tot 120 centimeter geplaatst. Door gebruik te maken van de in hoogte verstelbare luidsprekerstandaarden van de luidsprekers kan een correcte positie worden bereikt. Anders is het aan te raden om de luidsprekers zo te plaatsen dat ze een driehoek vormen met de luisteraar. Dit geeft de luisteraar het beste geluid.

Satellietluidsprekers worden aangeboden als een surround-systeem of als 5.1- of 7.1-systeem in de rol van zowel de surround-luidsprekers als de achterste luidsprekers.

Wat zijn de alternatieven voor satellietluidsprekers?

Als de surround- en achterluidsprekers om de luisteraar heen worden geplaatst, hoeven deze luidsprekers de lage frequenties niet te reproduceren. Ze zijn verantwoordelijk voor de reproductie van ruimte- en achtergrondgeluiden en kunnen in een kleinere formatie worden geselecteerd. De surround-luidsprekers worden op een hoogte van 1,40 m tot 2,10 m geplaatst en worden op zijn best op de muur gemonteerd.

Welke fabrikanten van satellietluidsprekers zijn er?

Harman Cardon

Magnate Audio

Duivel

Numan

Onkyo

DynaVox

Kanton

Logitech

VonHaus

JBL

Klipsch

Auna

Bowers & Wilkins

oneConcept

accessoireireireireireireireireireireire kracht

Innovaties op het gebied van satellietluidsprekers

Satellietluidsprekers zijn al een volwassen entertainmentproduct. In een satellietluidsprekertest in het verleden is al een verhoogde kwaliteitstoename geregistreerd. Gebruikers krijgen goede luidsprekerboxen tegen een aanvaardbare prijs. Er zijn altijd verbeteringen op dit gebied en verhogen de kwalitatieve levensduur en het gebruik.

Voordelen bij aankoop van een satellietluidspreker op het internet

Geen openingstijden

Bestellen vanaf elke plek

Levering aan de voordeur

grootste keuze op het internet

laagste prijzen

Vergelijking winnaars beschikbaar

vaak gratis levering

voor elke satellietluidspreker is er voldoende informatie en voor bijna alle producten is er een satellietluidspreker Test

Retourneer binnen 14 dagen met volledige terugbetaling van de aankoopprijs

Waar moet je op letten bij de aankoop van een satellietluidspreker?

Voordat u satellietluidsprekers koopt, is het belangrijk om te bepalen waarvoor ze worden gebruikt en in welke ruimte. Voor drie luidsprekercomponenten zijn stereosets nodig; thuisbioscoopsystemen kunnen tot tien luidsprekercomponenten hebben. De grootte van de ruimte waarin ze worden geplaatst is van groot belang. Voor een minimale ruimte is een 7.1 surround systeem waarschijnlijk geen optie. Er moet ook rekening worden gehouden met de akoestiek in de ruimte. Het is niet in alle kamers hetzelfde, want er is veel meubilair en de gordijnen in de kamers of de kamers zijn nogal karig ingericht.

Nuttige accessoires voor satellietluidsprekers

Een zeer praktische optie om de functionaliteit van de satellietluidspreker met de juiste accessoires aanzienlijk te verhogen is een moderne afstandsbediening. Deze worden als gebruiker bij veel modellen meegeleverd. Dit moet een must zijn, vooral bij bekende labels, maar dit is niet altijd het geval. In de loop van de tijd kan het ook gebeuren dat de afstandsbediening een defect heeft en niet meer goed functioneert.

Door de huidige technologie is er de mogelijkheid om een universele afstandsbediening te gebruiken. Na het instellen van de afstandsbediening zijn de bekende voordelen en functies weer beschikbaar. Er zijn al goede modellen beschikbaar tegen een redelijke prijs.

De praktische en moderne accessoires maken het gemakkelijk en snel om kabels te verwisselen. Vaak is het niet zo eenvoudig om de luidsprekers met de meegeleverde kabels aan te sluiten voor een overeenkomstige grote ruimte, zoals een satellietluidsprekertest al heeft aangetoond.