Spionagekamp

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Spionagekamp

Wat is een Spy Cam?

Een Spy-Cam is een camera die geschikt is voor een breed scala aan bewakingsdoeleinden. Soms is het van voordeel als het niet wordt gezien. Soms heeft het voordelen als het van een afstand zichtbaar is om bepaalde objecten te beschermen. Babysit, autobewaking, persoonlijke beveiliging, standaard op gebouwen…, er zijn kleine bewakingscamera’s in pennen en knoppen (draagbare spionagecamera’s).

In het verleden werd het als vanzelfsprekend beschouwd dat experts werden gebruikt om spionagecamera’s te installeren. Tegenwoordig wordt de markt overspoeld met beveiligingsapparatuur die de consument zelf kan installeren. Dit maakt de beslissing om te kopen moeilijker. Een spy-cam test kan hier helpen.

Vereisten voor een goede Spy Cam

Vroeger waren er zogenaamde IP-camera’s (IP = Internet Protocol). Deze camera’s waren uiterst gecompliceerd en mensen die technisch onervaren waren, konden dit soort bewaking nauwelijks zelf bedienen. Setup, wachtwoorden, probleemoplossingen, … alles had een expert nodig, die dan ook financieel betrokken moest zijn. Met de ontwikkeling van toepassingen, vooral voor mobiele apparaten, hebben de bedrijven dwingt tot het ontwikkelen van eenvoudige camera’s die de eindgebruiker zelf kan installeren en gebruiken.

De huidige camera’s, die worden gebruikt voor de bewaking, kunnen in de meeste gevallen zeer eenvoudig worden bediend met mobiele apps.

Toepassingsgebied van de Spionagekam

De toepassingen voor de Spy-Cam zijn tegenwoordig onuitputtelijk en voor de aanschaf moet de eindgebruiker duidelijk zijn over wat hij echt nodig heeft.

De DIY opties stellen hem in staat om te kiezen uit een scala aan taken, prijzen en methoden.

Toepassingsgebieden en overwegingen zijn:

24 uur bescherming van onroerend goed (garages)

Bescherming voor kinderen (nanny-cam) of zelfs huisdieren

Blijft de camera op één plaats staan of wordt hij verplaatst?

Zal het… binnen of buiten?

Moet de toegang plaatsvinden via een app op de PC of / en mobiele apparaten?

Synchronisatie met andere apparaten?

Moeten er individuele foto’s worden gemaakt of moet er een video-feed worden verzonden?

hoge resolutie of niet

Moet er videomateriaal worden opgeslagen? Zo ja: via cloud-opslag of lokaal (bijv. micro SD, USB etc.)

maximale aankoopkosten

Onze Top 10 – Spionage Cam

Wat zijn de alternatieven voor een Spy-Cam?

Echte beveiligingscamera’s doen meestal meer dan alleen foto’s maken. Ze komen met een enorm arsenaal aan veiligheidskenmerken. Bewegingssensoren kunnen bijvoorbeeld live beelden weergeven op uw mobiele telefoon wanneer u verbonden bent met het internet. Dit is dan een echte real-time surveillance, waarbij de Consumerist, om de politie te bellen in een noodgeval.

Het enige alternatief voor deze beveiligingscamera’s zijn de conventionele webcams. Ook zij worden vaak beveiligingscamera’s genoemd, maar als het gaat om real-time bescherming zijn ze uiteindelijk nutteloos. Met een gewone webcam ontvangt u geen waarschuwingen als bijvoorbeeld een onbevoegd persoon uw huis binnenkomt. U kunt natuurlijk de hele dag de live-uitzending van uw beschermde object bekijken, maar dit kan geen echt alternatief zijn voor een bewakingscamera met bewakingsfunctie.

Webcams zijn daarom alleen geschikt als aanvulling op veiligheidsmaatregelen in huis.

Welke fabrikanten van Spy Cam zijn er?

Een Spy Cam-test heeft enkele van de beste fabrikanten geïdentificeerd. Deze zijn:

Fabkwaliteit

FITFORT

FREDI

Funshare

<span#000000;“>–HONG KONG MAGIC TECHNOLOGY DEVELOPMENT CO.,LTD

Nanotrix

prsTECH

TEKMAGIC

TOGUARD

Uyikoo

Innovaties op het gebied van Spy-Cam?

Op het gebied van Spy-Cam zijn er altijd verdere innovaties. Hoe verder de technologie vordert, hoe meer de beveiligingsindustrie ervan zal profiteren. Dingen als livestream en waarschuwingen zijn al genoemd. Maar die zijn er nog steeds:

Nachtzicht camera’s

Persoonlijke ontmoetingen

Gezichtsherkenning is mogelijk in samenwerking met bepaalde bedrijven.

<plang=“zxx“ align=“left“>Vastlegging van activiteitengebieden (sommige gebieden in het beeld worden genegeerd, belangrijke gebieden worden met name genoemd)

Sommige camera’s zijn via een app verbonden met de rookmelders en de koolmonoxidemelder.

Afwezigheidsinstellingen (wanneer iemand thuis zou moeten zijn en wanneer niet)

Voordelen van het kopen van een spionagecamera op het internet?

Een spy-cam kan worden gekocht in een bouwmarkt of via het internet. Elke koper moet echter duidelijk zijn over de behoeften en doelstellingen. Er moet informatie worden verkregen over de specifieke mogelijkheden van draadloze en bedrade camera’s, enz. Als u uw huiswerk maakt, kunt u veel tijd en geld besparen, vooral als u op het internet koopt. Gebruikersbeoordelingen kunnen worden vergeleken en, indien intelligent gebruikt, kunnen de verschillende zoekmachines de beste camera’s vinden voor veel minder geld dan in bouwmarkten. Een spy-cam test van verschillende platforms kan extra zekerheid geven over de kwaliteit.

Waar moet je op letten als je een Spy-Cam koopt?

Er zijn twee zeer belangrijke punten om rekening mee te houden. Ten eerste, de De bewakingscamera moet worden aangesloten op het WLAN-netwerk in uw huis. Het bereik van de router moet correct zijn om het systeem zonder problemen te laten functioneren. Uitval van het draadloze signaal of de stroomtoevoer zal het systeem tot stilstand brengen.

Ook de stroomvoorziening is belangrijk. De nabijheid van een stopcontact of een verlengkabel, of zelfs de toevoer van stroom uit batterijen is mogelijk. Batterijgevoede camera’s kunnen onafhankelijk van een stroombron worden opgesteld en zijn mobieler. De levensduur van de accu moet natuurlijk navenant lang zijn.

Andere belangrijke punten zijn:

Beeldkwaliteit: Afhankelijk van het doel van de camera varieert dit van HD (1280 x 720 pixels) tot standaard (640 x 480 pixels).

Nachtzicht, indien van toepassing.

De camera moet ook worden getest voor het eigenlijke gebruik: De juiste hoek moet gericht zijn op en bij daglicht moet het licht goed zijn, zodat belangrijke gebieden niet in de schaduw staan en alles gezien wordt.

Handige accessoires voor Spy-Cam

Afhankelijk van wat voor deSpy-Cam wordt gebruikt, het arsenaal aan accessoires is ook erg groot. Voor Nanny-Cams is er een nauwelijks hanteerbaar aantal speelgoed of potten voor planten e.d. waarin de kleine camera verborgen kan worden.

Voor sommige camera’s in dit gebied zijn er accessoires voor verschillende montagemogelijkheden op verschillende oppervlakken. Bovendien:

Spatscherm

Waterbescherming

WLAN-versterker

SD-kaarten

Statieven

enz.

Maar waar spionage en bewaking plaatsvindt, zijn er vaak ook volgsystemen en afluisterbeveiliging.