Sprookjeslampen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Sprookjeslampen

In de winter zijn ze in volle gang en zijn ze voor velen van ons het symbool van Kerstmis, van de versierde boom. Omdat de kerstboom kaars al lang versleten is. Maar de andere seizoenen omvatten ook de neutrale en de individuele variant. Bedoeld is de zonne-lichtketen en ook de bekende Led-lichtketen. Ze stralen een zekere romantiek uit en laten zich zo goed mogelijk uitleven. En zo begint een bijna historische reis door de tijd. Want ook hier wordt gezegd, dat het ooit was.

Wat is een reeks van lichten?

De traditie heeft altijd de toon gezet in de decoratie en gaat praktisch samen met de moderniteit van de tijd. Een veelkleurige lichtketen bestaat, net als alle andere modellen, uit een serie lampen (lichtdioden of gloeilampen) die met elkaar verbonden zijn door een gemeenschappelijke steun. Om veiligheidsredenen worden deze met een netaansluiting bediend. Dan staat niets de juiste gelegenheid in de weg.

Wie heeft er een lichte ketting nodig?

Het is niet alleen gereserveerd voor de tuinbezitters of voor Kerstmis. Omdat een ketting van lichten Led, is altijd op het programma. Het verlicht discreet het moment en heeft, afhankelijk van het model, een tijdloos of zelfs scherpstellend effect. De kleine verlichtingsarmaturen zijn bedoeld voor iedereen. Of het nu gaat om het geven van woonkamers die een bepaalde touch of praktisch bedoeld zijn als deodorant voor het hele jaar. Ook het model sprookjesachtige lichtbalkon, hoe meer het uitzicht in vervoering wordt gebracht. En dat zowel in privé- als in zakelijk opzicht. En vooral de kerstboomfeeënlampjes laten het feestelijke seizoen meer beschouwelijk schijnen.

Onze Top 10 – feeënlampen

Welke soorten Zijn er lichten?

Trend en cultus schudden elkaar de hand. Zo is er zowel de Led-lichtketting buiten als de lichtketting binnen. Let op: sommige zijn weerbestendig, andere niet. Dit is te zien aan de productmarkering IP 44. Deze zijn op hun beurt weer onderverdeeld in verschillende soorten verlichting. En het zijn juist deze die de lichtaccenten zetten en dat op elk moment van het jaar. Zowel de lichte kettingbatterij op zonne-energie als de lichte kettingbatterij zijn dan perfect effectief. De Led-lichtketens zorgen ook voor het stroomverbruik. Dit bespaart tot 80% van het energieverbruik. En ze zouden een bijzonder lange levensduur hebben. De Led-lichtketenbatterij is ideaal voor dit doel. Ook de lichtbuizen, de lichtgordijnen en de lichtfiguren hebben een aantal innovaties in petto. Ze zijn bijzonder geschikt voor gebruik in de tuin en op het balkon bij alle weersomstandigheden. De lichtketen op zonne-energie Ikea daarentegen is niet afhankelijk van de gebruikelijke elektriciteit.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een lichte ketting?

De aankoop gaat niet alleen over het voordeel en het doel op zich. Het gaat in de eerste plaats om de veiligheid en daarvoor staat het Duitse GS-keurmerk (geteste veiligheid) centraal. Dit is een vrijwillige referentie. CE betekent op zijn beurt (Communauté Européene) en bevestigt de veiligheidseisen van de EU. Dus alle lichtketens moeten dit teken dragen. Ook moet de fabrikant op de verpakking staan en mogen alleen modellen met een transformator worden gebruikt. Dit verlaagt op zijn beurt de netspanning vanaf 230 volt. Als u wilt, kunt u ook gebruik maken van Ikea zonne-lichtketens of de gemeenschappelijke zonne-lichtketens. Deze hebben een langere levensduur. Belangrijk bij het winkelen is een gecertificeerde winkel met originele producten. Want precies hier is de keuze voor Eisregen lichte ketting, of lichte ketting handwerk groot. Dit is weer leuk voor de hele familie, een Maak je eigen creaties. De Amazonelichtketen is ook beschikbaar in 24-uurs online verzending.

Innovaties op het gebied van de lichte keten

Tegenwoordig worden alle gebieden zo goed mogelijk bestreken. Sommige modellen, zoals de kleurrijke Led-lampen, kunnen ook met een afstandsbediening worden geregeld. Lichte kettingballen, zijn daarom gemaakt voor binnen- en buitengebruik. Ze kunnen in een handomdraai worden bevestigd en zijn zelfs verkrijgbaar met transparante kabels. Of het nu gaat om felle kleuren of subtiele tinten, voor elke smaak wordt gezorgd. En dat tegen een meer dan aantrekkelijke prijs/prestatieverhouding. De decoratieketens versterken elk evenement met de beste kwaliteit en functionaliteit. Meer comfort in het dagelijks leven en bij speciale gelegenheden stralen ze in ieder geval uit.

Welke fabrikanten van lichte ketens zijn er?

Verschillende fabrikanten zijn actief op de markt van de onbegrensde mogelijkheden. Dit zijn onder andere de Ikea lichtketen en ook Aldi lichtketen. Hier is een klein fragment:

– Aglaia
– B-rechts
– CMYK
– Expander
– Protestantse
– Feestelijke verlichting
– Gresonic
– huis & stijl
– ICOCO
– Idena
– Kohree
– Lunartec
– Meesterhuis
– NCC-licht
– Osram
– Plaatsen
– Qedertek
– RPGT
– Sunix
– Tenia
– Opstapelen
– VOYOMO

Korte informatie over toonaangevende fabrikanten van lichte ketens

Essert-Illuminations
Produceert en plant hoogwaardige LED-feeënlampen, evenals kerstverlichting en dit ook op openbare gebouwen. De lichtketen Led Outdoor is erg populair.

ERO Lighting Technology Rolofs GmbH
Een competente partner voor de verlichting van alle LED-zones, evenals voor RGB-besturingen (Dali, 1-10V, DMX, …).

Denknova
Biedt alles voor de partij zoals de ijzige regen lichtketting of de lichtketting Solar en dat tot een uitstekende Prijs-kwaliteitsverhouding.

LUXMOMENTUM
Lichtgevende decoratie en vooral de Led-lichtketen zijn het beroep van het bedrijf.

elba-elektronica
Fabricage van hoogwaardige led-lichtkettingen buiten en lichte ketting kerstboom en alles wat te maken heeft met verlichting van A tot Z.

Osram AG
Een traditioneel bedrijf sinds 1918 en gevestigd in München op het gebied van LED-lichtproductie, diverse lichtbronnen en ook de lichtketen met batterij.

Internet vs. gespecialiseerde handel: waar koop ik mijn lichtketen het best?

Vandaag de dag is het internet moeilijk te verslaan en is het gebaseerd op zijn krachtige snelheid en een overvloed aan kwalitatief hoogstaand aanbod. Zonder het huis te verlaten, zijn de goederen in korte tijd ter plaatse. De gespecialiseerde handel is bedoeld voor bepaalde fabrikanten en goederen en is onderworpen aan bepaalde openingstijden. Zo kan het internet beter scoren op alle gebieden, maar ook op het gebied van prijzen.

Wetenswaardigheden & gids voor de lichtketen

– Het verhaal
Al in 1892 verschenen de voorlopers van de huidige Solar Lights Outside. Een kerstwonder uit het stopcontact, dankzij de elektriciteitspionier Edison Electric Light, de vice-president. Een onbetaalbaar licht dat vandaag de dag voor ons allemaal betaalbaar is. In die tijd zou alleen de goed geoliede boom breken bij de dennenboom. Edison versierde zijn kerstboom met zo’n 80 verschillende kleuren, waarmee hij het tijdperk van de kerstboomverlichting aankondigde.

– Cijfers, gegevens, feiten
Vooral met Kerstmis schijnt niet alleen de ster van Bethlehem, maar ook de kerstverlichting is moeilijk te missen, zowel van binnen als van buiten. Vandaag de dag zijn het niet de halogeenlampen die zo populair zijn, maar de Led-lampen aan de buitenkant. Milieuvriendelijk, duurzaam en geschikt voor alle seizoenen. Dus ook verkrijgbaar als Lampion lichtketting. Demnacherhellen in Duitsland alleen al met Kerstmis, ongeveer 17 miljard lichten de natie op. En 71% van de Duitsers gebruikt al LED-lampen. Een sprankje hoop voor het milieu als het gaat om levensduur. Omdat de productie van LED’s is gemaakt van zeldzame aardmetalen, de metalen. Maar Kerstmis is al lang geen stroomverslinder meer, sinds de introductie van de Solar Chain of Lights. De verlichting is dus goed gekozen en een hoogtepunt voor jong en oud.

– Prijzen: hoeveel kosten de lichten?
De prijzen zijn net zo gevarieerd als het aanbod zelf en beginnen dus bij 6,99 € voor de mini-versie en kunnen oplopen van 12,99 € tot ruim 50 €. Het hangt af van de lengte en het ontwerp van de Amazonelichtketen.

Nuttige accessoires voor de lichte ketting

Voor het upgraden of repareren van een fairy lights kerstboom is de fairy lights lamp een goede keuze. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook een aantal accessoires verkrijgbaar:

– Batterijen
– Verlengkabel
– Stroomkabel
– Multi-connectors
– Distributiekabel
– Openlucht transformator
– Stroomkabel
– Connectoren

Niets staat dus in de weg van het lightspeckakel. Bovendien bent u goed voorbereid op eventualiteiten.

Alternatieven voor de lichte keten

De sprookjeslampjes binnenin hebben geen echte concurrentie. Als alternatief kunt u elektrische kerstboomkaarsen kopen, maar u kunt ook waskaarsen met het bijbehorende brandgevaar overwegen. De kerstboomkaarsen zijn nu al draadloos verkrijgbaar. En ze bieden nog steeds lichtbuizen en lichtnetten aan. De lichtketen is kleurrijk, maar steelt geenszins de show.