Stemverstoorder

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Stemverstoorder

Wat is een stemvervormer

Een stemvervormer, ook wel stemwisselaar genoemd, wordt gebruikt om de menselijke stem te veranderen om anders te klinken. Dergelijke voice transducers worden aangeboden als een app op computers of smartphones of zijn beschikbaar als een apart elektrisch apparaat voor mobiel gebruik.

Vereisten voor een goede stemvervormer

De voice transducer moet de stem op verschillende manieren kunnen vervreemden. Een populaire methode is om de stem aan te passen aan het geslacht, zodat een meisje klinkt als een jongen en vice versa. Daarnaast worden vervormingen vaak gebruikt voor een monster- en reuzenstem of voor de ademhalingsgeluiden van Darth Vader uit de populaire Star Wars-films. Een goede stemwisselaar zou deze modes moeten aanbieden. De voice transducer moet worden omgebouwd met een hoogwaardige kunststof behuizing, zodat hij gemakkelijk bestand is tegen een onjuiste behandeling door een kind en zodat hij geen verwondingen veroorzaakt door scherpe randen. Het is ook praktisch als het een riem of een clip heeft waarmee het aan een riem kan worden gedragen en dus gemakkelijk te dragen is. Sommige apparaten bieden een combinatie van een voice transducer met een stemversterker. Dan moet het mogelijk zijn om tussen de functies te schakelen door simpelweg op een knop te drukken. Bovendien worden de meeste apparaten op batterijen gevoed – hoewel het belangrijk is om te weten hoeveel batterijen het apparaat nodig heeft voor de werking. Er zijn hier verschillen.

Toepassingsgebied van de stemvervormer

Stemtransducers worden bijvoorbeeld in de filmindustrie gebruikt om het geluid van een buitenaardse stem van een menselijke stem te reproduceren. of monsters – meestal wordt de stemwisselaar gebruikt in sciencefictionfilms of fantasiefilmbewerkingen. Maar voice transducers worden ook gebruikt in rapporten of documentaires en in talkshows, als een persoon niet herkend wil worden door zijn stem. De menselijke stem heeft zijn eigen individuele kenmerken en klankkleuren, waaraan een persoon heel goed herkend zou kunnen worden door andere mensen. De voice transducer wordt ook gebruikt bij demonstraties – bijvoorbeeld in combinatie met een megafoon, die de stem tegelijkertijd versterkt en een meer indringend geluid kan geven. Daarnaast worden stemtransducers vaak gebruikt als speelgoed als het gaat om het perfect aankleden van een kermis of themafeest. Wat zou een reus zijn zonder de diepe, vreselijke reuzenstem? Kinderen gebruiken de stemwisselaars graag om grapjes te maken over de telefoon. Helaas gebruiken criminelen de stemwisselaar ook om hun ware stem te verhullen als ze dreigende en chantageachtige telefoontjes plegen.

Onze top 10 – stemvervormingsapparaten

Wat zijn de alternatieven voor een stemvervormer?

Door een zakdoek om het mondstuk van de telefoon te gebruiken, kun je de stem ook een beetje vervormen. Bovendien kan door het inademen van helium de stem veel hoger komen te staan. Hierdoor lijkt het bijna op dwergvissen. Het inademen van helium is echter niet gezond, dus je kunt het beter met rust laten. Een gezondere en technisch betere oplossing is om rond te kijken in een app store en een voice converter voor je smartphone te downloaden als je deze gadget maar één keer wilt proberen. Er zijn al vrij bruikbare gratis versies beschikbaar.

Welke fabrikanten van Bestaan er vocale wisselaars?

Kosmos, Jazwares, Mozes en Velleman zijn bekende fabrikanten van simm-omzetters. Ze staan in de voorste gelederen van de meest populaire online winkels en zijn ook erg populair bij klanten. De voice transducers van deze fabrikanten worden ook regelmatig onderworpen aan consumententests, en de apparaten van deze fabrikanten presteren zeer goed.

Innovaties op het gebied van voice transducers

Hij geeft nu een meerstemmige transducer waarmee je de stem op tien verschillende manieren tegelijk kunt vervormen. Het is een stuk speelgoed dat eruit ziet als een megafoon, waardoor je alleen maar hoeft te spreken – en de stem wordt vervormd. Er zijn 5 schakelaars op het apparaat voor de tien verschillende standen van de stemtransducer. Maar het is ook mogelijk om simpelweg de echte stem te versterken. Als speciaal effect lichten enkele LED-lampjes op in het ritme van de gesproken lettergrepen bij het spreken op het apparaat. Het wordt bediend met een klassiek 9 Volt blok, dat al in het apparaat is ingebouwd. Hoewel het apparaat niet erg duur is, is het niet overtuigend in termen van lichaamsverwerking. Echter, in termen van stemvervorming en stemversterking houdt het woord

Voordelen van het kopen van een voice changer op het internet

Het internet biedt het voordeel dat u vanuit uw luie stoel en vanuit huis naar producten kunt zoeken. Op het internet kunt u verschillende sites bestuderen en via een zoekmachine interessante nieuwtjes over de voice changer te weten komen. In speciale speelgoedforums kunt u ook meer te weten komen over de stemwisselaar en krijgt u tips van experts over welke stemwisselaar in het bijzonder aan te bevelen is. Een snel en goed overzicht van de beste voice changers wordt ook geboden door tests die waardevol advies kunnen geven alvorens een stemvervormer te kopen. Handig zijn ook de vele klantenbeoordelingen van mensen die de stemvervormer al hebben gekocht. Ze kunnen leesbare artikelen leveren om zich te informeren over de praktische bruikbaarheid van een stemwisselaar.

Waar moet je op letten als je een stemvervormer koopt?

Voordat u de stemvervormer koopt, moet u nadenken over waar hij voor bedoeld is. Als het veel gebruikt wordt en bedoeld is voor kinderen, is het zinvol om een stemvervormer te kopen in de vorm van een apart apparaat. Kinderen gebruiken graag speelgoed dat bestaat als een concreet object en niet alleen als een digitale app in een smartphone. Anders is er bij de aankoop van een stemvervormer veel kans om geld te besparen door verschillende aanbiedingen te vragen en producten van verschillende fabrikanten te vergelijken. Men moet zich afvragen of het absoluut noodzakelijk is dat de stemwisselaar ook de stem versterkt of dat het niet voldoende is dat deze alleen maar vervormt. Als u het effect van de stemversterker kunt missen, kunt u ook hier geld besparen. Een combinatie van deze twee functies in één apparaat kan echter ook zinvol zijn voor kinderen die bijvoorbeeld in een groot gebied willen spelen en toch begrijpelijke boodschappen willen oproepen. Een ander aspect is de energievoorziening. De energiebron moet speciale aandacht krijgen, want er zijn apparaten die het met veel minder batterijen redden of die zelfs een oplaadbare batterij hebben, wat de aankoop van de batterij volledig bespaart.

Handige accessoires voor een stemopnemer

Meestal zijn de batterijen die nodig zijn voor de bediening van de mobiele spraaktransducers niet inbegrepen in het aanbod. Daarom is het zinvol om een setje batterijen in huis te halen om de functionaliteit van het stemvervormingsapparaat te behouden.