Tafelgasrooster

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Tafelgasrooster

Omdat barbecuen een soort populaire sport van de Duitsers is, wordt het nog steeds bij voorkeur gedaan met houtskool. U krijgt vast en zeker een flinke dosis water in de mond als u het over braadworst en nekbiefstuk of kippenborstfilet heeft, die natuurlijk ook gemarineerd kan worden.

Helaas zijn houtskoolbarbecues op het balkon thuis of op de camping erg onpraktisch. Deze barbecue, die op houtskool draait, moet lang worden verwarmd onder veel rook en stank. Bovendien is de houtskool niet altijd gemakkelijk te vervoeren. Als u uw buren niet wilt storen aan de rook van een houtskoolbarbecue, kunt u beter overschakelen op een gasbarbecue bij het barbecueën op het balkon of op de camping.

Op een balkon waar niet zoveel ruimte is, kan een tafelgasbarbecue worden gebruikt. De tafelgasbarbecue wordt ook wel minigasbarbecue genoemd vanwege de compacte afmetingen en het feit dat hij op een tafel kan worden geplaatst. Een veel gebruikt materiaal voor tafelgasroosters is roestvrij staal.

Een tafelgasrooster wordt bediend met een gaspatroon. Maar er zijn ook modellen die kunnen worden bediend met een propaangasfles die in de winkel verkrijgbaar is. Daarom wordt het ook wel eens een kampeergasbarbecue genoemd.

Voordat u een tafelgasbarbecue koopt, moet u overwegen welke eisen u aan de tafelgasbarbecue stelt. Zo kan een tafelgasbarbecue bijvoorbeeld branders hebben die op verschillende manieren kunnen worden geregeld. U kunt dus ook verschillende voedingsmiddelen tegelijk koken. U kunt ook een thermometer gebruiken voor Het controleren van de temperatuur, zijplanken om de worsten of biefstukken neer te zetten voor het grillen, grill-inzetten kunnen van verschillende types zijn zoals rooster, contactgrill of zelfs een warmhoudplaat. Een bakje om het vet op te vangen maakt het ook makkelijker om het tafelgasrooster te reinigen. Het oppervlak van het rooster is ofwel rond, ovaal of rechthoekig. Veel modellen tafelgasroosters hebben ook een deksel. Als de biefstuk bijvoorbeeld met gesloten deksel en honderdtachtig graden wordt gekookt, blijft het vlees veel malser. U kunt ook zonder aansteker een tafelgasbarbecue aansteken. In veel gevallen leveren de fabrikanten van tafelgasroosters een gasdrukregelaar waarmee u de gasdruk en dus ook de warmte kunt regelen.

Onze Top 10 – tafelgasbarbecue

U kunt de Gasgrill tafel gebruiken voor een gezellige bijeenkomst met vrienden, bijvoorbeeld op het balkon.

Een zeer goed alternatief voor een zeer volumineuze barbecue is een tafelgasbarbecue. Deze tafelgasbarbecue kan ook gebruikt worden op een balkon waar niet zo veel ruimte is.

 • violist
 • Enders
 • Tepro
 • EuroCarry
 • Wevers
 • Hoofd buitenshuis
 • Landman
 • Monoliet
 • Otto Wilde Grillers
 • Rösle
 • El Fuego
 • Broil King
 • Napoleon-grills
 • Altijd
 • Char Broil
 • Mayer
 • Traedgard
 • ProfiCook
 • Steba
 • Touwen

Tafelgasbarbecue?

De O.F.B. van Otto Wilde Grillers is ook verkrijgbaar als binnengrill. Deze versie kan elektrisch worden bediend. Maar u hoeft geen nieuw apparaat te kopen, u kunt gewoon het bovenste deel van de bestaande Otto Wilde Grillers O.F.B. vervangen. Natuurlijk is er ook een versie die met gas kan worden bediend.

U kunt de tafelgasbarbecue kopen met een teruggaverecht van dertig dagen, bijvoorbeeld bij Tchibo. Er zijn geen verzendkosten wanneer u via het internet bestelt. U kunt natuurlijk ook de meningen van andere klanten over het product lezen. U heeft ook twee jaar garantie op het product. U kunt natuurlijk ook lezen over het materiaal en de kwaliteit van de tafelgasbarbecue. Sommige tafelgasbarbecues hebben ook een kwaliteitskeurmerk. U kunt ook Paypal gebruiken om de betaling te doen. Of u kunt de tafelgasbarbecue op rekening kopen.

1.het grill-oppervlak

U moet het grill-oppervlak selecteren op basis van uw gebruik van het tafelgasrooster. U moet rekening houden met de grootte van het oppervlak en ook met de coating.

De grootte van het grill-oppervlak wordt bepaald door de juiste hoeveelheid te grillen voedsel, dat tegelijkertijd op het tafelgasrooster kan worden geplaatst.

Als u slechts in een kleine cirkel grilt, zijn de modellen van een tafelgasgrilltest volledig voldoende. Maar als u toch in een zeer grote kring wilt grillen, kunt u gebruik maken van een gastronomische braadpan of een nog grotere braadpan.

Veel grill-oppervlakken in de meeste tafelgasgrillproeven zijn gecoat. Als er slechts één grill in de leveringsomvang is, is deze gecoat met chroom, zodat u de grill gemakkelijk kunt schoonmaken. Deze Coating kan natuurlijk ook tegen zeer hoge temperaturen.

2. gasvoorziening
De tafelgasbarbecue heeft natuurlijk ook gas nodig om te verwarmen. De toevoer van gas naar de brander wordt verzekerd door een gasfles of een gaspatroon. De gasflessen die met butaan- of propaangas worden gevuld, kunnen bij elk tankstation worden geleend.

Het enige nadeel van gas-tafelgasroosters is dat de met gas gevulde flessen zeer zwaar zijn. Dit beperkt helaas ook hun transporteerbaarheid. Modellen met gasflessen zijn daarom niet bijzonder geschikt voor kampeeruitstapjes of bij gebruik op zeer grote festivals.

De tafelgasbarbecue met patroon heeft natuurlijk een zeer groot voordeel dat het dragen van een gasfles bij dit type tafelgasbarbecue niet meer nodig is. Maar je kunt ook pech hebben met de cartridge dat het gas wordt geleegd net op het moment dat het laatste barbecuevoedsel op de tafel gasbarbecue nog niet goed is gegrild. Bovendien begint de gasbarbecue bij deze patronen voor de tafelgasbarbecue met een afnemende vulling op te raken, wat leidt tot lage temperaturen tegen het einde van de levensduur van de patroon.

Nu volgt een hint van mij dat je moet overwegen voordat je een tafelgasbarbecue met patroon koopt:

Niet elke tafelgrillpatroon is geschikt voor elke tafelgrillpatroon. Controleer welke cartridge geschikt is voor uw model voordat u deze koopt.

3.de prijs
Uiteraard dient u ook te letten op een goede prijs-prestatieverhouding van de tafelgasbarbecue.

4.de kwaliteit
Om de kwaliteit van de gasbarbecue voor de tafel te weten te komen, kunt u in verschillende tafelgasbarbecue-tests lezen of de beoordelingen van klanten over hun tevredenheid over het betreffende product. De evaluatie van de individuele tafelgasbarbecues bij Stiftung Warentest zal zeker ook zeer interessant.

5.reiniging en verzorging
Als u klaar bent met de gezellige barbecue met vrienden, moet u uw gasbarbecue voor de tafel weer grondig schoonmaken. Er zijn veel verschillende methoden en middelen om de tafelgasbarbecue te reinigen.

methode één
De eerste methode is dat u deze tafelgasbarbecue eenvoudigweg reinigt wanneer deze is afgekoeld met een oplossing bestaande uit water en afwasmiddel. U kunt dit gebruiken om het vuil te verwijderen van de roest, de vetbak en de oppervlakken van de bak voordat deze opdroogt. U zult dus nog veel plezier hebben met dit apparaat en deze tafelgasbarbecue ook gebruiken voor latere barbecues met vrienden.

Als u echter geen tijd heeft om het rooster en het bijbehorende rooster direct na het grillen schoon te maken en het tafelgasrooster is voorzien van een deksel, kunt u een andere methode gebruiken. U kunt deze methode ook gebruiken op uw oven in de keuken thuis.

methode twee
Sluit gewoon het deksel van uw tafelgasrooster. Draai vervolgens de drukregelaar volledig open. Je moet de vlam ook minstens vijf minuten laten branden.

Het vuil dat heel sterk is, wordt bij de tweede methode gewoon afgebrand. Ze kunnen dan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van een draadborstel. Het schoonmaken van de tafelgasbarbecue wordt voor u een kinderspel.

U moet er ook voor zorgen dat u het licht schoonmaakt voordat u het koopt. Ook al heb ik je al tips gegeven voor het schoonmaken van een tafelgasbarbecue.

Voordat u een tafelgasbarbecue koopt, moet u ook aandacht besteden aan de accessoires die ook kunnen worden geleverd. Bij modellen met een gasflessenaandrijving moet u er bijvoorbeeld voor zorgen dat er ook een slang en natuurlijk de Gasdrukverminderingsapparaten van de tafelgasbarbecue zijn verkrijgbaar. Als beide niet in de accessoires van de tafelgasbarbecue zijn opgenomen, is het essentieel dat u deze onderdelen aanschaft.

Als uw tafelgasgrill ook geïnteresseerd is in verschillende manieren van koken, kan het ook de moeite waard zijn om op te merken dat u ook kunt kiezen tussen directe en indirecte warmte en ook tussen verschillende hulpstukken voor het koken. U heeft dus ook de mogelijkheid om de juiste tafelgasbarbecue te gebruiken voor het eten dat u het lekkerst vindt.