Tatoeage pen

'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO008633)'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO030896)
Link'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO008633)*'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO030896)*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 8,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 8,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO008633)
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 8,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO030896)
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 8,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Tatoeage pen

Een tattoo pen is een speciale pen die gebruikt kan worden om een tatoeage / foto op het lichaam te schilderen voor een beperkte tijd. Deze speciale pennen bevatten meestal componenten van henna en andere ingrediënten. In veel gevallen zijn deze pennen ook op waterbasis. De foto’s of tatoeages die met deze speciale pennen op de huid zijn vereeuwigd, blijven ongeveer 5 dagen op de huid zitten. U kunt echter ook kiezen voor pennen die niet zo lang op de huid blijven zitten.

De pennen zijn verkrijgbaar in verschillende sterktes en kleuren, zodat u het gewenste motief op uw huid kunt toveren. Met de pennen kunt u dan zowel zeer fijne lijnen als iets bredere lijnen tevoorschijn toveren.

Als de tatoeage bijvoorbeeld alleen op je huid is gezet voor een carnavalsfeest, kun je die de volgende ochtend op verschillende manieren verwijderen. De tatoeages kunnen van de huid worden verwijderd met alcohol, babyolie of make-up remover.

De consistentie van de kleur in deze speciale pennen is of gelachtig of vloeibaar. Het hangt allemaal af van het type tatoeagepen. Er is een grote selectie van verschillende tatoeageboxen beschikbaar, zodat iedereen zeker de juiste pen zal vinden.

Een van de belangrijkste eisen die je aan een tatoeagestift moet stellen is dat deze gemaakt is van natuurlijke ingrediënten. Dit criterium is vooral belangrijk voor mensen met een allergie.

Twee zeer belangrijke punten om op te letten zijn zowel de duurzaamheid als de intensiteit. Want van pen tot pen zijn er ook aanzienlijke Vanwege de duurzaamheid moet u altijd nadenken over waar dit potlood voor gebruikt moet worden. Voor een operatie is het bijvoorbeeld voldoende dat de verf slechts enkele uren op de huid blijft liggen tot de volgende dag. Als u echter uw gewenste motief op de huid wilt testen, had de kleur enkele dagen op de huid moeten zitten. Er moet voor worden gezorgd dat deze speciale pen een goede intensiteit heeft. Want het zou jammer zijn als je het gewenste motief alleen maar heel flauw op de huid ziet.

Als je de pennen voor tatoeages voor bijvoorbeeld een kinderfeestje koopt, zodat je felgekleurde motieven op de arm of hand van de kinderen kunt toveren, moet je er zeker voor zorgen dat ze geen schadelijke ingrediënten bevatten. Vooral de huid van kinderen is zeer gevoelig en moet daarom bijzonder goed worden beschermd. Verder zou het ook goed zijn om te kiezen voor deze speciale pennen die niet zo lang op de huid blijven zitten.

Onze Top 10 – Tattoo pennen

Nr. 1
'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO008633)
Kundenbewertungen
'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO008633)*

Product Description U hoeft geen fortuin uit te geven aan een echte tatoeage, breng gewoon onze tijdelijke tatoeages aan voor een snelle en pijnloze transformatie; ideaal voor verkleedpartijen en zwembadfeesten, om indruk te maken op je vrienden of zelfs als testrit voordat je je aan het echte werk verbindt.Al onze tijdelijke tatoeages zijn huidveilig en niet giftig, waterbestendig, gemakk...

 Preis: € 8,39 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO030896)
Kundenbewertungen
'Pen' Tijdelijke Tatoeages (TO030896)*

Product Description U hoeft geen fortuin uit te geven aan een echte tatoeage, breng gewoon onze tijdelijke tatoeages aan voor een snelle en pijnloze transformatie; ideaal voor verkleedpartijen en zwembadfeesten, om indruk te maken op je vrienden of zelfs als testrit voordat je je aan het echte werk verbindt.Al onze tijdelijke tatoeages zijn huidveilig en niet giftig, waterbestendig, gemakk...

 Preis: € 8,39 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Allereerst kunnen deze speciale pennen worden gebruikt om het gewenste motief voor een beperkte periode op de huid te toveren. Dit is vooral goed voor mensen die een tatoeage willen, maar tegelijkertijd twijfelen of deze tatoeage wel echt bij hen past.

Met deze pennen kunt u niet alleen gewenste motieven op de huid vereeuwigen; deze speciale pennen worden bijvoorbeeld ook door artsen gebruikt. Met zo’n speciale pen kan de arts bijvoorbeeld precies de te behandelen plek markeren met bijvoorbeeld een zalf. Bovendien gebruiken veel artsen deze speciale pennen ook tijdens operaties, zodat het al voor de operatie mogelijk is om te markeren waar de insnijding moet worden gemaakt op het om van huid te worden gemaakt.

Bovendien kunnen deze speciale pennen ook perfect worden gebruikt in de cosmetische sector. Tegenwoordig zijn er al speciale wenkbrauwtatoeagesets, die bestaan uit de speciale pennen voor tatoeages en verschillende sjablonen.

Dan kun je de pennen ook perfect gebruiken voor tatoeages voor feesten of festivals. Want zo kunt u de achterkant van de hand of de arm van gasten die al betaald hebben, markeren. Op deze manier hoeven de gasten hun tickets niet steeds opnieuw te laten zien.

Deze pennen kunnen zowel in pen- als in buisvorm worden aangeschaft. De buisvormige pennen worden vaak gebruikt om henna-tatoeages op de huid aan te brengen, zoals de henna-nacht voor een Turkse bruiloft. Door het afsnijden van de punt kunt u individueel bepalen hoe fijn of hoe breed de respectievelijke slagen moeten zijn.

Op het gebied van pennen voor tatoeages zijn er veel verschillende fabrikanten. We zullen een aantal van de belangrijkste fabrikanten hieronder opsommen:

Allereerst moeten de bedrijven Eberhard Faber, Hobby Line en Edding worden genoemd. Iedereen heeft wel eens van deze twee bedrijven gehoord op het gebied van kleur- en viltstiften. Maar Eberhard Faber, Hobby Line en Edding hebben zich ook gespecialiseerd in de productie van pennen voor tatoeages. Met deze twee bedrijven kunt u er ook zeker van zijn dat u een merkproduct hebt gekozen.

Dan zijn er nog de bedrijven Stargazer, MARBELLA, KREUL, LuckyFine, SODIAL en Wonder Care. Al deze bedrijven zijn specialisten op het gebied van pennen voor tatoeages. Als u besluit een tattoo pen te kopen van een van de bovengenoemde bedrijven, dan U zult snel merken dat u precies de juiste keuze heeft gemaakt. U zult zeker geen spijt hebben van de aankoop.

Tegenwoordig zijn pennen voor tatoeages niet alleen in zwart en bruin verkrijgbaar. Soms kunt u de gewenste kleuren kiezen uit maximaal 13 verschillende, stralende kleuren. Er zijn dus geen wensen meer met betrekking tot de kleur.

Verder kunt u ook kiezen voor pennen voor tatoeages in verschillende metallic kleuren. Zo wordt het gewenste motief een echte blikvanger. Deze metalen pennen zijn vooral effectief op de gebruinde zomerhuid. Hoe zou het zijn als je op het volgende strand- of zwembadfeest zou komen opdagen met zo’n speciaal motief in verschillende metallic kleuren op je huid?

Met deze speciale pennen kunt u bijvoorbeeld niet alleen uw gewenste motief op uw huid vereeuwigen. Deze speciale pennen zijn ook speciaal voor wenkbrauwen verkrijgbaar. Zo kunt u met behulp van een sjabloon de perfecte wenkbrauw creëren zonder dat u deze elke dag opnieuw hoeft aan te spannen of te schilderen.

Een voordeel van het kopen van zo’n speciale pen op het internet is dat u alle klantbeoordelingen vooraf kunt lezen, zodat u altijd de juiste pen voor uw huidtype kunt kopen.

Dan krijg je een veel grotere selectie van verschillende pennen, kleuren en accessoires op het internet. Bovendien kan het zijn dat als je in een kleine stad woont, dat je de pen alleen kunt kopen voor tatoeages, als die überhaupt in het zwart zijn. Op het internet wordt een veel groter productaanbod aangeboden.

Potloodslijpen?

Voordat u zo’n speciale pen koopt, zijn er een paar dingen waar u zich bewust van moet zijn. Lees eerst de ingrediëntenlijst aandachtig door. Deze pennen bevatten soms speciale acryl en alcoholen die belangrijk zijn voor de duurzaamheid en het aanbrengen van de tatoeage. Helaas hebben veel van deze stoffen het nadeel dat ze allergieën kunnen veroorzaken. Maar maak je geen zorgen, zelfs als je gevoelig bent voor allergieën, er zijn speciale pennen voor de gevoelige huid.

Bovendien moet men ervoor zorgen dat deze speciale pennen FDA-gecertificeerd zijn (American Food and Drug Administration). Bovendien moeten deze pennen ook voldoen aan de Europese richtsnoeren inzake dermatologische huidvriendelijkheid. Omdat deze twee zegels of notities op de pennen ontbreken, moet u uw handen van de pennen afhouden. Als u verder kijkt, zult u zeker pennen vinden die deze twee zeehonden bevatten.

Vervolgens moet men, voordat men de pennen koopt, overwegen of de kleur in de pennen nogal vloeibaar of gelachtig moet zijn. Beide zijn eenvoudig toe te passen. Het hangt alleen af van de persoonlijke smaak bij het kiezen van de juiste potloden. Mensen die voor het eerst een motief op hun huid willen schilderen, moeten een tatoeagepen in potloodvorm kiezen. Deze pennen hebben een harde vilten punt, wat het aanbrengen van de tatoeage vergemakkelijkt.

Vooral als de pennen henna bevatten, kan het enkele uren duren voordat de tatoeage zich van zijn beste kant laat zien. Dit komt omdat de kleurstoffen van de henna-plant in de eerste plaats een permanente eiwitbinding met de huid moeten vormen. Dit kan dan een paar uur duren. Dus als het motief nog niet perfect geschikt is voor de Om een impact te maken, zeggen ze: Wacht maar af.

Het is dan essentieel om ervoor te zorgen dat deze speciale pennen alleen worden gebruikt op een droge huid. Als u deze pennen op een vette huid gebruikt of als u overdag zweet, kan het gebeuren dat de kleur van de huid af komt. Allereerst worden de motieven steeds vager. De volgende keer dat u uw handen wast of een douche neemt, verdwijnt het gewenste motief volledig van uw huid.

Bijzonder nuttige accessoires voor deze speciale pennen zijn speciale sjablonen, zodat het beeld altijd perfect vereeuwigd is op de hand. Deze sjablonen zijn vooral geschikt voor mensen die niet zo getalenteerd zijn in tekenen of die een moeilijk motief op de huid willen vereeuwigen. Deze sjablonen zijn verkrijgbaar in de vorm van harten, sterren, stammen en vele andere motieven.

Dan zijn er ook nog speciale tatoeagestempels, bijvoorbeeld in de vorm van een ster. Op deze stempel verdeelt u de kleur van de pennen gelijkmatig. De gelachtige kleur van deze speciale pennen is hiervoor het meest geschikt. Zodra u de kleur op de stempel heeft uitgespreid, kunt u het gewenste motief op uw huid toveren.