Toilettrainer

Baninni Potje Plaspotje Oefenpotje Toilettrainer Wc-potje meerdere kleurenplaspotje baby - antislip wc potje peuter - toilettrainer - plastic kinderpotje
LinkBaninni Potje Plaspotje Oefenpotje Toilettrainer Wc-potje meerdere kleuren*plaspotje baby - antislip wc potje peuter - toilettrainer - plastic kinderpotje*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 32,13
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 27,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Baninni Potje Plaspotje Oefenpotje Toilettrainer Wc-potje meerdere kleuren
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 32,13
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
plaspotje baby - antislip wc potje peuter - toilettrainer - plastic kinderpotje
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 27,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Toilettrainer

Als kleine kinderen langzaam van de luier afkomen en naar het toilet gaan, gebeurt dit niet van de ene op de andere dag. Om het gemakkelijk en ongecompliceerd te maken om kinderen te laten wennen aan het toilet, zijn er veel verschillende fabrikanten op de markt van babyartikelen en kinderartikelen, die zogenaamde en uiterst praktische toilettrainers produceren en verkopen.

Omdat de toiletpot meestal te groot is voor de kinderen en ze in het begin geen goed evenwicht op de pot kunnen houden als ze er voor het eerst op zitten, moet u een toilettrainer krijgen die een bevestiging is voor de toiletpot en er zo voor zorgt dat de kinderen goed en veilig op hun eigen toiletbril zitten en niet in de pot kunnen vallen.

Om kinderen in staat te stellen alleen op de bril te zitten, zijn de meeste modellen die u kunt kopen voorzien van een ladder. Met deze ladder kunnen de kinderen gemakkelijk en snel bij de bril komen. Aangezien de eerste keren in het toilet nog zeer onbekend zijn voor de kinderen, zijn er ook enkele modellen die handvatten hebben waaraan de kinderen zich vervolgens kunnen vasthouden.

een goede toilettrainer

U moet een aantal specifieke en uiterst belangrijke eisen stellen aan zo’n wc-trainer, zodat het kind goed en veilig kan leren om zelf naar het toilet te gaan. Als het model een model is met een geïntegreerde ladder, dan moet u er dringend voor zorgen dat het stabiel en stevig is en vooral dat het stevig op de vloer staat en niet wegglijdt. Een antisliplaag op de voeten kan zo het risico op ongelukken vakkundig voorkomen. Verder moet u ervoor zorgen dat de bril van de wc-trainer precies op de wc-bril past. Dit is de enige manier om te voorkomen dat ze door het gewicht van het kind in de toiletpot vallen als het op de wc-trainer zit. Een laatste en ook zeer belangrijke eis van de wc-trainer is dat deze comfortabel en gezellig is en dat het kind er goed en comfortabel kan zitten.

Zoals de naam al aangeeft en zoals u zich waarschijnlijk kunt voorstellen, vindt de zogenaamde wc-trainer altijd zijn nut op een toilet. Deze wordt op de eigenlijke pot geplaatst en zorgt er dan voor dat een kind dat nog niet alleen naar het toilet kan, langzaam leert om alleen naar het toilet te gaan.

Onze Top 10 – Toilettrainer

Nr. 1
Baninni Potje Plaspotje Oefenpotje Toilettrainer Wc-potje meerdere kleuren
Kundenbewertungen
Baninni Potje Plaspotje Oefenpotje Toilettrainer Wc-potje meerdere kleuren*

Baninni Potje Plaspotje Oefenpotje Toilettrainer Wc-potje meerdere kleuren
Model 1: De roze Potty Whale van Baninni helpt je kindje bij de toilettraining. Het oefenpotje heeft een hoge rugleuning en een antislip bodem zodat je kindje stabiel op het potje kan blijven zitten. Het Potty Whale oefenpotje is voorzien van een deksel en een uitneembare binnenkant die eenvoudig schoon te maken is. Met dek...

 Preis: € 32,13 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
plaspotje baby - antislip wc potje peuter - toilettrainer - plastic kinderpotje
Kundenbewertungen
plaspotje baby - antislip wc potje peuter - toilettrainer - plastic kinderpotje*

plaspotje baby - antislip wc potje peuter - toilettrainer - plastic kinderpotje

Met dit hippe plaspotje leert je kind om zelfstandig naar het toilet te gaan. Met zijn discrete kleuren is het potje leuk voor meisjes en jongens. Gebruik het babypotje als toilettrainer om je peuter te helpen zindelijk te worden. Het kinderpotje heeft e...

 Preis: € 27,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Op de grote en brede markt van babyartikelen zijn er natuurlijk Er zijn veel alternatieven om uit te kiezen als je geen toilettrainer wilt kopen of als je nog steeds nadenkt over de vraag of zo’n model wel het juiste is.

U kunt het potje bijvoorbeeld ook gebruiken om het kind te leren dat u uw bedrijf niet meer in de luier maar in een aparte schaal uitgeeft. U moet echter altijd de inhoud weggooien en kunt deze niet doorspoelen in de wc-pot. Een ander alternatief is natuurlijk om zo’n trainer volledig af te schaffen en het kind direct op de juiste schaal te zetten. Men moet echter altijd voorzichtig zijn, want het kind is zo klein dat het in de kom dreigt te vallen.

Bovendien klimt het kind meestal niet alleen in de kom, tenzij je een klein krukje voor het toilet zet, zodat het kind in de kom kan klimmen. Een ander en laatste alternatief is het bevestigen van passende handgrepen aan het toilet, waar het kind zich dan aan kan vasthouden als u niet beschikt over een passende wc-trainer waardoor het kind niet in de toiletpot kan vallen.

Als u heeft besloten om zo’n wc-trainer aan te schaffen, dan heeft u een zeer grote keuze aan verschillende fabrikanten op de grote markt, die gespecialiseerd zijn in de productie van dergelijke artikelen. Naar Deze omvatten Mattel, Kiddyloo, Funny en KidsKit.

Natuurlijk is het in de eerste plaats grappig en uiterst ongewoon voor de kinderen om naar het toilet te gaan. Daarom kan het zijn dat de kinderen niet naar het toilet willen of zelfs bang zijn. Daarom zijn er innovaties die het voor kinderen gemakkelijker maken om naar het toilet te gaan en de wc-trainer te gebruiken. Er zijn bijvoorbeeld modellen die muziek afspelen. Ook de kleurrijke en aantrekkelijke ontwerpen waar kinderen dol op zijn, worden voortdurend vernieuwd. Zodat ze ook met hun favoriete held naar het toilet kunnen gaan.

Uiteraard kunt u zo’n toilettrainer kopen in een plaatselijke speciaalzaak. U zult echter niet profiteren van de grote voordelen van het kopen van een wc-trainer via het internet. Omdat bijna alle nationale en internationale fabrikanten en leveranciers op het internet vertegenwoordigd zijn, heeft u een zeer grote keuze aan modellen. Bovendien heeft niet elke leverancier dezelfde prijzen, wat betekent dat u de goedkoopste kunt kiezen door de leveranciers te vergelijken en zo geld te besparen op de aankoop. Ten slotte kunt u de toilettrainers direct aan de deur laten bezorgen en hoeft u het huis niet te verlaten om ze te kopen.

stijl=“font-size:small;“>Een zogenaamde wc-trainertest test regelmatig en vergelijkt de verschillende modellen die op de markt verkrijgbaar zijn. Hierdoor is de Toilet Trainer Test er ook in geslaagd criteria te ontwikkelen waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop. Volgens de Toilettrainertest moet de wc-trainer stabiel, robuust en stevig zijn, antislipvoetjes hebben, de juiste maat voor de wc-pot hebben en een comfortabele, bij voorkeur gewatteerde bril hebben.

Nuttige accessoires voor een toilettrainer zijn zeker een doos vochtig toiletpapier voor de gevoelige huid van kinderen.