Tweeling LNB

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Een schotelantenne kan niet functioneren zonder een LNB. Het is een soort hart voor het apparaat. Het is een zeer belangrijk onderdeel dat de balken uit de ruimte ontvangt. De satellieten die zich in een geostationaire baan bevinden, sturen bepaalde frequenties naar de antennes. Deze worden niet alleen door de ontvanger begrepen en zijn daarom helemaal niet bruikbaar. Daarom komt er een LNB in het spel. De LNB ontvangt dan de frequenties en zet ze om in lagere frequenties. Op deze manier kan de ontvanger ze herkennen en de verschillende kanalen van hen uitwerken. De LNB wordt op de schotelantenne gemonteerd en is met bepaalde coaxkabels met de ontvanger verbonden. Als u Als een schotel op meerdere TV-toestellen bepaalde kanalen wil ontvangen, dan worden meerdere coaxkabels gebruikt. Dus als u meerdere kabels op één schotel wilt aansluiten, heeft u LNB-stekkers nodig die meerdere ingangen hebben. Er zijn ook verschillende varianten van deze NLB’s, daarom kan een Twin Lnb-test helpen bij de selectie. Hij kan dan de beste modellen kiezen en zo de selectie veel gemakkelijker maken. In de volgende paragrafen worden de belangrijkste kenmerken van de Twin Lnbs gepresenteerd, zodat de beslissing bij de aankoop gemakkelijker kan worden gemaakt.

Een goede Twin Lnb kan niet zomaar gekocht worden. Er zijn bepaalde kenmerken die het zou moeten bezitten. De eigen eisen spelen alleen een rol als het gaat om het aantal uitgangen voor de kabels. Al het andere is een feit waarmee rekening moet worden gehouden. Een Twin Lnb moet zeker in staat zijn om de frequentie uit de ruimte om te zetten in een aanvaardbare frequentie voor de ontvanger. Ook moet het materiaal waar deze LNB van gemaakt is weerbestendig zijn zodat de LNB niet corrodeert of zijn kleur verliest. Bovendien moet de LNB van een goede fabrikant komen, omdat dit de enige manier is om de kwaliteit te waarborgen.

Met de Twin LNB is het toepassingsgebied gemakkelijk te raden. Het is dan geschikt voor kleinere satellietsystemen met twee ontvangers. Het gebruik is ook zeer eenvoudig. U hoeft alleen maar de ontvangers op twee verschillende LNB-aansluitingen aan te sluiten en u kunt uw favoriete zenders op twee tv’s bekijken. Dankzij de Twin LNB wordt vervolgens de volledige satellietontvangst bij elk van de twee ontvangers verworven, maar deze twee ontvangers onafhankelijk van elkaar. Daarom worden tegenwoordig vaak Twin Receivers gebruikt. Deze hebben een geïntegreerde harde schijf, waardoor verschillende opnames eenvoudig te maken zijn. Dit is vooral belangrijk als u naar een serie kijkt en op dit moment niet thuis bent. U kunt ook een ander programma opnemen als u tegelijkertijd iets anders bekijkt. De Twin LNB maakt dit probleemloos mogelijk.

In dit artikel hebben we het over de Twin Lnb. Er zijn echter ook andere alternatieven voor deze LNB, die zelf vaak worden gebruikt. Hier is een kort overzicht:

1.single LNB
De Single LNB is een van de meest verkochte LNB’s in de winkels. Het is een LNB die ontworpen is om slechts één ontvanger aan te sluiten op de bestaande antennekabel. Als je in een winkel een schotelantenne koopt, wordt die bijna altijd met zo’n LNB geleverd. Als u maar één tv in huis heeft, dan is deze LNB bijzonder geschikt. Als u echter meerdere TV’s heeft, dan moet u deze LNB vervangen door andere modellen.

2.Quattro en Quad LNB
Woont u in een gezinswoning of in een gedeelde flat, dan is deze variant van NLB bijzonder geschikt. Met deze LNB kunt u namelijk meerdere apparaten op de antenne aansluiten. Bij een Squad NLB is er een multi-switch, waardoor de schotelantenne via de LNB op de ontvanger kan worden aangesloten. Het kan dan de signalen die uit de ruimte komen omzetten in gemeenschappelijke frequenties en deze vervolgens naar alle ontvangers in het huis sturen.
De Quattro LNB wordt niet geleverd met een multiswitch, maar met een multiswitch. …om bezorgd te zijn. Dus als je geen professional bent op dit gebied, dan kun je beter kiezen voor een Quattro LNB. Het is dan veel gemakkelijker te gebruiken, omdat het zelf een multischakelaar heeft.

3 oktober LNB
De Octo LNB wordt meestal niet zo vaak gekocht, omdat hij een zeer groot aantal uitgangen te bieden heeft. De uitgangen zijn bedoeld voor speciale coaxiale kabels, waarmee de ontvanger op de schotel kan worden aangesloten. Het voordeel van een dergelijk model is dat de multischakelaar geïntegreerd is. Een dergelijke LNB is echter meer geschikt voor plaatsen waar veel ontvangers worden gebruikt en minder voor de woning.

4.monoblok LNB
De monoblok LNB geeft de mogelijkheid om signalen van meer dan één satelliet uit de ruimte te ontvangen. Zo kunt u bijvoorbeeld Astra en HotBird uit hetzelfde gerecht ontvangen.

Er zijn enkele fabrikanten die bijzonder populair zijn op dit gebied. De fabrikant zelf is een belangrijk aankoopcriterium en daarom is het ook erg belangrijk om een goede fabrikant te kiezen. Hier is een lijst van de bekendste en meest gerenommeerde fabrikanten op de markt:

-Inverto
-Megaset
-Schwaiger
-Hama
-Globo Elektronisch
-Kathrein
-maximum enz.

Een Twin Lnb-test is de beste manier om te zien welke fabrikant in de markt zijn plaats heeft verdiend. De test vergelijkt ook de afzonderlijke modellen van de verschillende fabrikanten, zodat de klant een goed overzicht heeft van wat vooral belangrijk is bij de aankoop.

De Twin Lnb zelf is een innovatie op de markt. Inmiddels zijn er verschillende modellen van deze LNB’s, die aan kopers ter beschikking worden gesteld. Elk afzonderlijk model wordt gekenmerkt door zijn speciale Propertiesfrom. De innovaties hebben dan meer betrekking op de technologie of de manier waarop de signalen worden ontvangen. Hoe beter de LNB de frequentie kan omzetten, hoe beter de kwaliteit van het beeld zal zijn.

Het internet biedt vele voordelen, vooral als het gaat om het kopen van LNB’s. De Twin Lnb-test laat zien dat veel klanten bestellen via online sites, omdat er een enorme selectie van deze producten beschikbaar is op het internet. U kunt uit verschillende landen bestellen en de verzending is zeer eenvoudig. Na enkele dagen wordt het product op het gewenste adres afgeleverd en hoeft u het huis niet eens te verlaten. U kunt ook kiezen tussen verschillende betaalmethoden, zodat de klant veel vrijheid heeft. De mogelijkheid om te vergelijken maakt het heel gemakkelijk om te zien welke leverancier het beste aanbod heeft. Zo verliest men geen onnodig geld.

Als je eenmaal hebt besloten om een LNB te kopen, is er geen universeel model dat voor iedereen geschikt is. Met name bij de Twin LNB moet u letten op de criteria waarmee u rekening houdt bij de aankoop. Er zijn goede en minder goede modellen en je moet weten hoe je een beslissing moet nemen. Daarom zijn er algemene aankoopcriteria die bijzonder belangrijk zijn om in overweging te nemen. Als je eenmaal een model hebt gekozen, moet het aan de volgende criteria voldoen om überhaupt als goed te worden beschouwd:
-Het geluidsniveau
Het geluidscijfer is een van de belangrijkste criteria bij de aankoop van een Twin Lnbs. In elke Twin Lnb-test wordt dit criterium als relevant beschreven. Het geluidscijfer voor een LNB ligt tussen 0,1dB en 0,9dB. Het definieert de kwaliteit van zowel het beeld als het geluid dat door de ontvanger wordt gereproduceerd. Er is een bepaalde regel die hier wordt beschreven moet worden opgemerkt. Hoe lager het geluidsniveau, hoe beter de kwaliteit van beeld en geluid. Als u niet zo’n goede kwaliteit wilt, kunt u een standaard LNB kopen met een geluidscijfer tussen 0,3dB en 0,8dB. De HD-kwaliteit wordt bereikt met een LNB waarvan het geluidscijfer tussen 0,1dB en 0,3dB ligt.

Verwerking
Ook de prijs speelt hier een rol. Als u een goedkope LNB koopt, is de kans zeer klein dat deze voor een langere periode kan worden gebruikt. Als u een duurzame en hoogwaardige LNB wilt kopen, moet u letten op de kwaliteit van de afwerking. Dit is vooral belangrijk omdat de LNB buiten staat. Sneeuw en regen kunnen het beschadigen, dus het moet altijd gemaakt zijn van vertrouwde materialen. Het zijn precies deze criteria die de prijs bepalen. Hoe beter het materiaal, hoe hoger de prijs. Als u een Twin LNB koopt, dan moet deze van een bepaalde kwaliteit zijn. Het is dus langer bruikbaar en u hoeft geen reserveonderdelen te kopen.

Als je een LNB kiest, zie je die meteen als een accessoire voor de kom. Maar de LNB zelf vereist ook bepaalde accessoires als het gaat om de montage. Welke onderdelen moeten worden aangeschaft hangt niet alleen af van de keuze van de LNB, maar ook van de taken die deze LNB moet uitvoeren.