Ultra HD-televisie

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Ultra HD-televisie

Ultra HD-televisies worden steeds populairder en worden overal aangeboden. Als u een Ultra HD-televisie wilt kopen dan bent u hier precies op de juiste plek, want wij hebben de belangrijkste en meest interessante informatie uit diverse Ultra HD-televisietests verzameld.
Een paar belangrijke feiten op een rijtje: de Ultra HD TV’s hebben een vier keer hogere resolutie dan de Full HD modellen, let op met de Ultra HD TV’s om absoluut te kopen hoeveel aansluitingen het apparaat heeft en wat voor aansluitingen ze zijn. Ook het scala aan extra functies varieert aanzienlijk en kan zorgen voor een meer of minder comfortabel gebruik. A LED-televisie op UHD-basis biedt een nog beter beeld.

De televisie van de toekomst is duidelijk de Ultra HD, deze technologie zorgt voor fascinerend film- en serieplezier. De vier keer hogere resolutie maakt gegarandeerd indruk op u en overtreft gemakkelijk conventionele Full HD-apparaten. In de Ultra HD-televisievergelijking herkent u al snel met welk een dieptepunt deze moderne tv-toestellen mee komen. Door de aanzienlijk betere resolutie duik je dieper in de actie en herken je zelfs kleine details veel duidelijker.

Als u een Ultra HD-televisie wilt kopen, moet u kiezen uit het aanbod van vele fabrikanten en tussen vele modellen, dit maakt niet bepaald de beslissing en de keuze van de geschikte apparatuur. We hebben geprobeerd om de informatie uit verschillende Ultra HD-tv-tests te filteren die u kunnen helpen bij de aankoopbeslissing.

Ultra HD-televisietoestellen bieden een ultrascherp televisieplezier

Voordat u een Ultra HD-televisie koopt, neem dan de tijd en bekijk de ene of de andere Ultra HD-televisie om deze te vergelijken. Een van de belangrijkste beslissingen op voorhand is zeker de vraag hoe groot de nieuwe televisie moet zijn. De grootte van het apparaat is afhankelijk van hoe groot of klein de stoelafstand is en van de grootte van de ruimte. 40 inch sets zijn geschikt als u op een maximale afstand van 2,5 meter van de televisie zit. De 40 inch zijn perfect voor kleine kamers tot 15 vierkante meter. Als u meer dan 2,5 meter van de TV zit, moet u een 50 inch of meer kopen. Als algemene regel geldt dat de afstand tot het apparaat 2,5 maal de beeldschermdiagonaal moet zijn.

Met een Ultra HD-televisie kunt u er zeker van zijn dat u een apparaat aanschaft dat technisch is ontworpen voor het tv-programma van morgen. Zorg er bij uw aankoopbeslissing voor dat de set een tuner heeft die is ontworpen voor het type ontvangst dat u nodig heeft; ofwel satelliet, kabel of antenne. Vandaag de dag is ontvangst via de antenne alleen mogelijk met een DVB-T2-tuner.

Ultra HD-televisie als slimme TV

Tot nu toe hebben TV-zenders uw programma nog niet in 4k resolutie uitgezonden en daarom wenden veel fans van hoge beeldkwaliteit zich tot videoportalen (Netflix of Amazon-Prime). Deze internetplatforms streamen een deel van de films al in 4k. Voor de ontvangst is een internetverbinding nodig. Aanbevolen voor de receptie zijn TV-toestellen met WLAN. Iedereen die wil genieten van nog meer 4k content moet ook een 4k Blu-Ray speler kopen.


Onze Top 10 – Ultra HD-televisies