Vergrendelbare raamgreep

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Vergrendelbare raamgreep

De beste vergrendelbare raamgreep 2022 in vergelijking

Een afsluitbare raamgreep is een add-on voor elk raam. De handgreep moet worden vervangen door een nieuwe handgreep met geïntegreerd slot. Deze handgreep met geïntegreerd slot is bedoeld om het raam te beveiligen en te voorkomen dat het raam opengaat. Deze opening kan bijvoorbeeld worden gedaan door kinderen of onbevoegde derden. Daarnaast biedt een afsluitbare raamgreep bescherming tegen inbrekers die via het raam het appartement proberen binnen te komen.

Een goede, afsluitbare raamgreep moet in de eerste plaats een vast ingebouwde sluitcilinder hebben, die zonder sleutel niet kan worden geopend. Daarnaast moet het belangrijk zijn dat de afsluitbare raamgreep perfect aansluit op het slot van het raam en dat er geen speling kan ontstaan. Dit waren ook de criteria voor onze vergrendelbare raamkruktest.

Het toepassingsgebied van de afsluitbare raamgreep is het beveiligen van uw eigen huis op de onderste verdiepingen en op de bovenste verdiepingen. In de onderste verdiepingen ligt de nadruk op het moeilijker maken van de toegang van buitenaf, terwijl in de bovenste verdiepingen het openen van het raam moet worden voorkomen. Deze twee factoren komen ook tot uiting in onze vergrendelbare raamkruktest.

Onze Top 10 – Afsluitbare raamgreep aanbeveling

Vergrendelbare raamhendel is er?

De alternatieven voor een vergrendelbare raamgreep zijn slechts veiligheidsstaven die in het metselwerk naast het raam moeten worden bevestigd en daarom meer inspanning vergen. Zo’n beugel, net als de vergrendelbare raamgreep, beveiligt het raam tegen het openen.

In onze afsluitbare raamkruktest hebben we bekende fabrikanten zoals Schüco, FSB, ABUS en vele andere met elkaar vergeleken. Bijzondere aandacht werd besteed aan de stabiliteit en de veiligheid van de vergrendelbare raamgrepen. Maar ook minder bekende fabrikanten wisten een plaats te veroveren in onze test, omdat ze ook een goede kwaliteit en veiligheid toonden.

De innovaties op het gebied van vergrendelbare raamgrepen zijn beperkt, omdat het principe zeer eenvoudig is. Het openen van het raam wordt voorkomen door een slot dat het draaien van de raamgreep verhindert.

Het grote voordeel van het kopen van een afsluitbare raamgreep op het internet is de vergelijkbaarheid, die via het internet mogelijk is. Zo kunt u de prijs en de kwaliteit van afsluitbare raamgrepen vergelijken en profiteren van de mening van anderen. Daarnaast kunt u testen op het betreffende product inlezen en zo inzicht krijgen in de sterktes en zwaktes, zoals bijvoorbeeld in onze test. Bovendien zijn de prijzen op het internet meestal lager dan die in bouwmarkten, wat weer leidt tot besparingen.

Bij de aankoop van een vergrendelbare raamgreep moet speciale aandacht worden besteed aan de kwaliteit en De gebruikte materialen moeten in acht worden genomen, aangezien deze doorslaggevend zijn en een aanzienlijke invloed hebben op de duurzaamheid en de veiligheid. Verder moet men opletten waar men de afsluitbare raamgreep voor wil hebben. Als de afsluitbare raamgreep dient om het appartement te beveiligen tegen onbevoegde toegang, raden wij een stevige metalen kern aan om een goede weerstand te garanderen. Als de raamgreep alleen bedoeld is om te voorkomen dat kinderen het raam onbeheerd kunnen openen, dan kunt u veilig terugvallen op een eenvoudig model.

Om de veiligheid met de vergrendelbare raamgreep te verhogen, is het aan te raden om het raam uit te rusten met andere nuttige accessoires. Deze accessoires zijn in de vorm van nieuwe bouten voor het raam. Deze veiligheidsbouten zijn gekerfd en verankeren zich dus betrouwbaar in het kozijn, zodat het niet van buitenaf kan worden geopend. Deze bouten kosten slechts enkele euro’s, maar brengen een enorme veiligheidswinst met zich mee. De bouten kunnen binnen enkele minuten worden vervangen.