Verwarmingskanon

TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 20 D Verwarmingskanon Bouwkachel 20 kWTROTEC Directe Olieverwarmer IDX 50 D Verwarmingskanon Bouwkachel 30 kW
LinkTROTEC Directe Olieverwarmer IDX 20 D Verwarmingskanon Bouwkachel 20 kW*TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 50 D Verwarmingskanon Bouwkachel 30 kW*
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 239,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 529,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 20 D Verwarmingskanon Bouwkachel 20 kW
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 239,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 50 D Verwarmingskanon Bouwkachel 30 kW
VerfügbarkeitLieferung in 4 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 529,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Verwarmingskanon

Een verwarmingskanon is erg populair, je kunt het gebruiken om koude en grote ruimtes snel op te warmen. Het zijn mobiele apparaten die u overal kunt instellen. Ze zijn zeer geschikt voor industriële hallen, functieruimtes, disco’s en zelfs kassen. Een luchtverhitter kan hier minder gebruikt worden, de ruimtes zijn gewoonweg te groot. Maar omdat de selectie van de modellen in de tussentijd nogal is toegenomen, is er ook een verwarmingskanontest uitgevoerd. Als u nu overweegt om zo’n apparaat te kopen, moet u de Verwarmingskanontest zorgvuldig lezen. De Test van het verwarmingskanon laat u alle voor- en nadelen zien en vertelt u precies hoe een verwarmingskanon eigenlijk werkt en waar u het moet gebruiken.

Wat is precies een verwarmingspistool?

Een verwarmingskanon is mobiel, deze apparaten verwarmen grote ruimtes in een handomdraai. Meestal zijn ze uitgerust met praktische wielen, maar u kunt ook staande kasten kopen. Afhankelijk van het type constructie wordt het Verwarmingskanon natuurlijk op verschillende manieren bediend, u kunt apparaten met een elektrische aansluiting kopen, maar ook blowers met olie of gas.

Waar kun je een verwarmingskanon gebruiken?

Verwarmingskanonnen kunnen slechts kortstondig worden gebruikt, ze vervangen geen verwarmingssysteem. Ze zijn mobiel en worden voornamelijk gebruikt in de commerciële sector. Ze kunnen worden gebruikt voor het verwarmen van magazijnen, grote industriële hallen en zelfs open kantoorruimtes. Boeren gebruiken ze om hun stallen te verwarmen en in kwekerijen kunnen kassen worden voorzien van warmte. Soms worden warmtepistolen gebruikt om gewassen te drogen. Ze kunnen ook gebruikt worden om functieruimtes te verwarmen, denk maar aan een biertent. Deze apparaten zijn ook erg populair op bouwplaatsen, anders zouden de bouwvakkers moeten werken in een cold shell-constructie. Voor Kleinere ruimtes zijn zeker alternatieve apparaten op de markt, waar ventilatorkachels, stralers, radiatoren of snel reagerende kachels goede diensten kunnen bewijzen. Om te beslissen over het juiste apparaat, is een verwarmingskanon test uitgevoerd, het zal de aankoopbeslissing veel gemakkelijker voor u maken.

Hoe werkt een warmtepistool?

Meestal worden apparaten met een kachelventilator gebruikt, hier is het principe relatief eenvoudig. De lucht wordt aangezogen, verwarmd en de warme lucht wordt over de ruimte verdeeld. Het verwarmingskanon kan ook worden aangesloten op een slang, hier wordt zuurstof toegevoerd en zo wordt frisse en warme lucht geproduceerd. Als iets met een verwarmingskanon moet worden gedroogd, is het mogelijk om met een speciale slang de afvoerlucht direct naar buiten te leiden. U kunt natuurlijk altijd de temperatuur regelen, hetzij met een afstandsbediening, hetzij met een handmatige schakelaar. Verwarmingskannonen zijn eigenlijk hetzelfde als ventilatorkachels, maar je kunt ze gebruiken om grote ruimtes snel en effectief te verwarmen.

Verschillende versies

Verwarmingspistolen hebben een enorme verwarmingscapaciteit, ze worden daarom als bijzonder krachtig beschouwd. Verwarmingskannonen worden echter zelden aangedreven door elektriciteit en veel vaker zijn er apparaten die op gas, diesel of olie werken. Olie- en gaspistolen wekken altijd de warmte op
met een vlam die dan de warmte produceert. De elektrische warmtepistolen hebben een verwarmingsspiraal.

Onze Top 10 – Verwarmingskanon

Nr. 1
TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 20 D Verwarmingskanon Bouwkachel 20 kW
Kundenbewertungen
TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 20 D Verwarmingskanon Bouwkachel 20 kW*

TROTEC Directe olieverwarming ventilator IDX 20 D Snelle warmte op bouwplaatsen - sterke droging van vochtig metselwerk Open bouwplaatsen, onafgewerkte gebouwen, stallen op boerderijen, maar ook tenten, goed geventileerde opslagplaatsen en halfopen werkplaatsen stellen bijzondere eisen aan een verwarmingssysteem. Maximale mobiliteit is vereist om ...

 Preis: € 239,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 50 D Verwarmingskanon Bouwkachel 30 kW
Kundenbewertungen
TROTEC Directe Olieverwarmer IDX 50 D Verwarmingskanon Bouwkachel 30 kW*

TROTEC Olieverwarmingsblower IDX 50 D De universele oplossing voor verwarming van bouwplaatsen, hallen en werkplaatsen, evenals voor het drogen van vochtig metselwerk Krachtige warmte-inwerking en droogt vochtig metselwerkVoor verwarming van open bouwplaatsen en ruwbouw, stallen bij landbouwbedrijven, tenten, werkplaatsen maar ook opslaghallen en ...

 Preis: € 529,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Directe verwarmingskanonnen

Een direct verwarmend kanon haalt de lucht uit de kamer, het wordt verwarmd en weer vrijgelaten in de kamer. Er is altijd een naakte vlam in olie- en gasgestookte modellen. Kleine ruimtes mogen er niet mee worden verwarmd, omdat de uitlaatgassen niet via een schoorsteenaansluiting kunnen worden afgevoerd.

Indirecte verwarmingskanonnen

Hiermee Het model ziet er anders uit, met aansluitingen voor toevoer van verse lucht en afvoer van uitlaatgassen. De vlam is ook gesloten in een verbrandingskamer. Als de aansluitingen correct zijn ingesteld, kunt u deze apparaten ook in gesloten ruimtes gebruiken.

De producenten

Toonaangevende fabrikanten zijn Güde, Trotec, TDS, Einhell en nog veel meer. Dit zijn zeker merkfabrikanten, maar onbekende bedrijven brengen ook verwarmingskanonnen op de markt. Het is dus zeker de moeite waard om ook deze modellen nader te bekijken. Vaak zijn de prijzen hier veel lager, maar de kwaliteit is onberispelijk.

activa en nadelen

Natuurlijk hebben verwarmingskanonnen voor- en nadelen en die moet je kennen voordat je een verwarmingskanon koopt. De verwarmingkanonnen verschillen aanzienlijk in hun werkingswijze. Elektrische blowers zijn zeer licht en eenvoudig te bedienen. Ze zijn extreem snel te gebruiken en zijn volledig stil. Deze apparaten zijn daarom ideaal voor ruimtes waar verbrandingsmateriaal niet is toegestaan. Het nadeel van deze verwarmingskanonnen is echter dat hun vermogen niet bijzonder hoog is. Het ligt op een maximum van 15 kW.

Een veel betere verwarming, bieden apparaten die worden bediend met gas. Hier is het vermogen ongeveer 55 kW. Toch zijn ze compact en kunnen ze gemakkelijk worden getransporteerd. Maar gas is relatief duur, als u dit verwarmingskanon regelmatig gebruikt, kunt u met aanzienlijke kosten worden geconfronteerd.

Apparaten die hiermee werken hebben de grootste kracht. Hier is het vermogen 150 kW en ze verwarmen zelfs zeer grote ruimtes heel snel. Maar ze zijn meestal ook vrij zwaar en volumineus, ze zouden een vaste locatie moeten hebben.

Hoeveel kost een verwarmingspistool?

Natuurlijk zijn verwarmingskanonnen niet gratis beschikbaar, maar de kosten variëren. Ze moeten ook rekening houden met de kosten van de brandstoffen. U kunt een verwarmingskanon kopen voor maar 150 euro, en natuurlijk zijn er geen grenzen aan het bedrag dat u kunt kopen.
Maar of je nu absoluut een professioneel apparaat nodig hebt, moet je zelf beslissen. In het algemeen echter is een laaggeprijsd model dat toch krachtig en energiebesparend is, voldoende.

Waar kun je een verwarmingspistool kopen?

Inmiddels zijn er veel aanbiedingen te vinden, doe-het-zelfwinkels, speciaalzaken en natuurlijk het internet. Hier kunt u genieten van een grote selectie en een vergelijking is veel gemakkelijker dan wanneer u apparaten ter plaatse wilt vergelijken. Want de volgende winkel is slechts een klik verwijderd en u kunt de beste apparatuur kiezen. Natuurlijk moet het verwarmingskanon op maat gemaakt worden voor uw doeleinden en eisen, maar u zult zeker vinden wat u zoekt op het internet. Op het net is de prijs waarschijnlijk zeer laag, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Echter, je moet de vele leveranciers vergelijken, misschien kun je hetzelfde apparaat in een andere winkel kopen voor veel minder.

De veiligheid

Natuurlijk moet u speciale aandacht besteden aan de veiligheid, u zult een goed gevoel hebben als het verwarmingskanon een testzegel heeft. Dit kan een TÜV-badge zijn, een GS-markering of een VDE-certificaat. Want deze keurmerken garanderen de veiligheid en een perfecte werking van het verwarmingskanon. Kijk maar eens rond, je zult zeker het juiste Verwarmingskanon vinden voor een lage prijs.