Vibrator met afstandsbediening

Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - ZwartBang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - RozeProstaat Vibrator met AfstandsbedieningP-Thump Prostaat Vibrator Met AfstandsbedieningSway Vibes No. 3 - Zwart - Vibrator String Met Afstandsbediening
LinkBang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Zwart*Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Roze*Prostaat Vibrator met Afstandsbediening*P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening*Sway Vibes No. 3 - Zwart - Vibrator String Met Afstandsbediening*
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, BE
Preis € 26,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 26,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 67,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 89,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 53,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Zwart
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 26,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Roze
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 26,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Prostaat Vibrator met Afstandsbediening
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 67,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 89,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Vibrator met afstandsbediening

De beste vibrator met afstandsbediening 2022 in vergelijking

Een vibrator is een seksspeeltje. Het stimuleert de vrouw met vibraties. Een vibrator met afstandsbediening is meestal een ovale vibrator (vergelijkbaar met een ei) die de vrouw vaginaal inbrengt en vervolgens met een afstandsbediening kan bedienen. Maar het is ook verkrijgbaar in andere uitvoeringen en varianten. In de vibrator met afstandsbedieningstest vallen vooral die zonder kabels op.

De vibrator wordt in- en uitgeschakeld met de afstandsbediening en de intensiteit en niveaus kunnen ook met de afstandsbediening worden geregeld. Dit seksspeeltje is erg populair bij koppels, zodat de man de lust en het plezier van de vrouw kan controleren. De vibrator werkt op batterijen en kan worden uitgerust met een radio of kabel. Van zachte pulsatie tot sterke trillingen, de vibrator maakt gebruik van zijn vaardigheden.

De vibrator wordt gebruikt voor seksuele stimulatie. Het kan door de vrouw alleen of samen met haar partner worden gebruikt om nog meer plezier en afwisseling in het liefdesleven te brengen.

Vrouwen die zich bewust zijn van hun seksueel verlangen en dat willen uitleven. Stellen die samen willen genieten van nieuwe ervaringen en zich vrij willen voelen in hun seksualiteit om samen pure lust te ervaren.

Koop onze Top 10 – vibrator met afstandsbediening

Nr. 1
Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Zwart
Kundenbewertungen
Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Zwart*

Deze mooi vormgegeven mini vibrator heeft 10 verschillende krachtige vibratiestanden. Laat je dus niet misleiden door zijn bescheiden formaat want hij zal je moeiteloos naar een heerlijk hoogtepunt brengen. Uitgevoerd in zachte siliconen en makkelijk instelbaar met de afstandsbediening. Specificaties:Verpakking - Retailverpakking (Karton)Kleur - ZwartMan/Vrouw/Unisex - VrouwGarantie - JaSoort gara...

 Preis: € 26,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Roze
Kundenbewertungen
Bang! Bullet Vibrator Met Afstandsbediening - Roze*

Deze mooi vormgegeven mini vibrator heeft 10 verschillende krachtige vibratiestanden. Laat je dus niet misleiden door zijn bescheiden formaat want hij zal je moeiteloos naar een heerlijk hoogtepunt brengen. Uitgevoerd in zachte siliconen en makkelijk instelbaar met de afstandsbediening. Specificaties:Verpakking - Retailverpakking (Karton)Kleur - RozeMan/Vrouw/Unisex - VrouwGarantie - JaSoort garan...

 Preis: € 26,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Prostaat Vibrator met Afstandsbediening
Kundenbewertungen
Prostaat Vibrator met Afstandsbediening*

Deze mooi vormgegeven prostaat vibrator zal jou laten shaken op je benen! Met een eenvoudige druk op de knop kun je genieten van de gerichte prostaat stimulatie en de verschillende vibratiestanden. De 11 standen, 4 snelheden en 7 vibratiestanden, zijn te bedienen met zowel de pushbutton aan de onderzijde als met de draadloze afstandsbediening. Het speeltje is geheel waterproof en anatomisch gevorm...

 Preis: € 67,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening
Kundenbewertungen
P-Thump Prostaat Vibrator Met Afstandsbediening*

Til je prostaatstimulatie naar een hoger niveau met de P-Thump Prostaat Vibrator. Deze vibrator heeft een bewegende top met stimulerende ribbels en 3 standen voor een intense prostaat massage. Ook stimuleert de vibrator je perineum met 7 verschillende diepe vibraties. De P-Thump heeft 2 krachtige motoren. Het unieke speeltje bedien je met een draadloze afstandsbediening en na gebruik is de P-Massa...

 Preis: € 89,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Sway Vibes No. 3 - Zwart - Vibrator String Met Afstandsbediening
Kundenbewertungen
Sway Vibes No. 3 - Zwart - Vibrator String Met Afstandsbediening*

De Sway Vibes No. 3 maakt elke gelegenheid sexy en spannend. De vibrator string is discreet te dragen onder je kleding en eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening. Sway Vibes No. 3 is gemaakt van zacht siliconen dat meebuigt. Hierdoor blijft de vibrator fijn om te dragen in je lingerie, ook bij langer gebruik. Geef de controle uit handen en laat je partner kiezen tussen de 10 verschillende v...

 Preis: € 53,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

daar?

De vibratoren zijn verkrijgbaar in zeer verschillende uitvoeringen. Ze zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren en verschillende vormen. Ze kunnen met of zonder clitorishaasje zijn en ook draadloos of met kabel. Van de meest populaire zijn de vibratoren hier zonder storende kabel, zodat een volledig vrije beweging gegarandeerd is. Sommige zijn ook ontworpen voor gelijktijdige anale stimulatie. Er zijn nauwelijks grenzen aan de seksuele verlangens hier.

Het toepassingsgebied is duidelijk het liefdesspel. Het maakt niet uit waar je het wilt wonen, alleen of met een partner, het is overal mogelijk. Het moet plezier, lust en passie geven. Er zijn enkele vibrators die via een app te bedienen zijn, zodat de vibrator overal vandaan kan worden bediend, zelfs door je vriendje thuis.

De eisen waaraan een goede vibrator moet voldoen zijn enerzijds een aangename en constante trilling. Want daar gaat het bij een vibrator om. Ze moeten intens genoeg zijn om het seksuele verlangen te verhogen, maar niet te agressief. Het ontwerp moet ook aantrekkelijk zijn en het is belangrijk dat de vibrator gemaakt is van een hoogwaardig materiaal. Vibratoren worden immers gebruikt in het genitale gebied en daarom moet het materiaal voldoen aan een hoge standaard. Vele zijn gemaakt van siliconen en hebben een zacht aanraakoppervlak.

Voordelen:
– De bediening en afstelling is zeer eenvoudig en comfortabel dankzij de afstandsbediening.
– Het kan alleen of samen als paar worden gebruikt.
– Met kleine en discrete vibrators (zoals een vibro-ei) kan de vibrator ook in het dagelijks leven worden gebruikt.
– Verhoogt de lust en maakt het vrijen spannender en spannender.

Nadelen:
– Batterijen moeten altijd worden gevuld met geld
– Als de afstandsbediening kapot gaat, werkt hij niet meer.

De kwaliteit moet goed zijn, er mogen geen scherpe randen zijn en het oppervlak moet hygiënisch en gemakkelijk te reinigen zijn. Een vibrator moet na elk gebruik goed worden gereinigd.

Het nieuwste in vibratoren met afstandsbediening is dat de vibratoren niet alleen met een afstandsbediening maar ook met een app kunnen worden bediend.

Er zijn verschillende bekende fabrikanten zoals We Vibe, NMC, Seven Creations, Rocks Off, You
Speelgoed en Sweet Smile.

De toonaangevende fabrikanten gebruiken alleen de beste materialen, zodat een aangenaam gevoel gegarandeerd is en de vibratoren hygiënisch eenvoudig te reinigen zijn.

Als u niet zeker weet welk model het beste bij u past, moet u altijd advies inwinnen bij een vakhandelaar. Anders kunt u ook zeer goede vibrators op het internet krijgen en veel aanbiedingen hier vergelijken.

De geschiedenis van de moderne vibrators begon als een medisch hulpmiddel tegen „vrouwelijke hysterie“ en kwam in 1880 op de markt. Vandaag de dag wordt het gebruikt voor seksuele opwinding en vrijpartij.

Vibrators behoren tot de bestsellers onder de seksspeeltjes. In Duitsland worden er jaarlijks meer dan 400.000 van verkocht.

De prijzen zijn zeer verschillend en variëren tussen 10,00 – 200,00 Euro.

Accessoires voor vibrator met afstandsbediening

Dit kan een smeermiddel zijn dat het gebruik nog aangenamer maakt. Dit maakt het makkelijker voor de vibrator om er in te glijden.

Er is een grote keuze aan seksspeeltjes. Er zijn vibrators met en zonder afstandbediening, oplegvibratoren, ze zijn ook verkrijgbaar met clitorishaasje en in diverse kleuren en vormen.