Vijverskimmer

Intex Skimmer Deluxe wandmontage Zwembadskimmer Vijverskimmer Zwembadreiniger
LinkIntex Skimmer Deluxe wandmontage Zwembadskimmer Vijverskimmer Zwembadreiniger*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 35,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Intex Skimmer Deluxe wandmontage Zwembadskimmer Vijverskimmer Zwembadreiniger
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 35,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Vijverskimmer

Wat is een drijvende skimmer?

Als u thuis een zwembad of een vijver in uw tuin heeft, is het volkomen normaal dat kleine dieren en kleine insecten, maar bladeren en andere dingen erin kunnen vallen of door de wind worden geblazen. Dit resulteert automatisch in het feit dat het oppervlak van het water niet meer zo mooi en perfect is. Daarom moet het oppervlak van het water regelmatig worden gereinigd en vrijgemaakt van dingen die niet in het zwembad of de vijver thuishoren. Om het gemakkelijk en volledig ongecompliceerd te maken, moet u voor deze doeleinden een zogenaamde drijvende skimmer gebruiken. Met één. Drijvende skimmer is een uiterst innovatief en zeer nuttig product om het oppervlak van een vijver of zwembad goed en vooral grondig te kunnen reinigen. Het moderne en zeer innovatieve apparaat wordt op het wateroppervlak geplaatst, waarop het vervolgens drijft en wordt ingeschakeld. Hij drijft dan automatisch over het water en absorbeert alle dingen die zich op het wateroppervlak hebben genesteld. Een schoon en helder wateroppervlak blijft dan achter.

Vereisten voor een goede drijvende skimmer

Om het oppervlak van het water goed en perfect te kunnen reinigen, is het belangrijk om een goede en vooral hoogwaardige zwemmer te hebben. Anders is het mogelijk dat het gewoon stopt met werken in het midden van het proces of het oppervlak van het water niet grondig maar slechts zeer oppervlakkig reinigt. Om er echter zeker van te zijn dat u een schoon en volledig helder oppervlak krijgt, moet u een aantal eisen stellen aan de Drijvende skimmerposities. Alleen als het aan deze eisen voldoet, kan men spreken van een goede en hoogwaardige drijvende skimmer.
De eerste vereiste is dat de drijvende skimmer een grote capaciteit heeft en dus het oppervlak van de waterput kan reinigen. Bovendien is een van de vereisten voor de skimmer dat hij het vuil goed en effectief van het wateroppervlak verwijdert, waardoor een veel betere waterkwaliteit en zichtdiepte wordt gegarandeerd.
Om de drijvende skimmer na gebruik te kunnen reinigen en voor te bereiden op het volgende gebruik, wordt aanbevolen om de drijvende skimmer te voorzien van een mandje dat gemakkelijk uit het apparaat kan worden verwijderd.
Het is ook belangrijk dat de drijvende skimmer zich automatisch aanpast aan de diepte van het water waarin hij wordt geplaatst.

Toepassingsgebied van de Drijvende Skimmer

Er is al aangegeven in welke gebieden de drijvende skimmer wordt gebruikt. Als u thuis een zwembad of een vijver heeft en het oppervlak ervan goed en grondig schoonmaakt en het vuil dat zich daarop vestigt verwijdert, wordt de drijvende skimmer gebruikt.
Het verwijdert het vuil van het wateroppervlak en laat een schoon en hoogwaardig uiterlijk achter.

Onze Top 10 – vijverskimmer

Nr. 1
Intex Skimmer Deluxe wandmontage Zwembadskimmer Vijverskimmer Zwembadreiniger
Kundenbewertungen
Intex Skimmer Deluxe wandmontage Zwembadskimmer Vijverskimmer Zwembadreiniger*

Intex Skimmer Deluxe wandmontage Zwembadskimmer Vijverskimmer Zwembadreiniger
Deze Deluxe zwembadskimmer van Intex valt op door zijn wandgemonteerde ontwerp en is ideaal voor het reinigen van je zwembad. De oppervlakte-skimmer werkt samen met je filterpomp voor automatisch skimmen en het verzamelen van bladeren en ander vuil voordat ze naar de bodem van het zwembad zinken. De zwembadskimmer kan me...

 Preis: € 35,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Wat zijn de alternatieven voor een drijvende skimmer?

Als u niet over zo’n zwemmer beschikt en toch wilt zorgen dat het oppervlak van het water wordt gereinigd en bevrijd van het vuil, kunt u ook gebruik maken van andere alternatieven. Deze alternatieven maken het zwembad of de vijver echter niet zo goed en grondig schoon als het gebruik van een drijfschuimer voor deze reiniging. Een alternatief is Dit omvat het reinigen van het wateroppervlak met een schepnet. Dit vergt echter veel tijd, moeite en kracht en is lang niet zo grondig als de drijvende skimmer.

Welke fabrikanten van zwemmende skimmers zijn er?

De Zwemschuimertest heeft verschillende modellen getest en vergeleken in zijn Vijverschuimertest en is ook in contact gekomen met verschillende fabrikanten. De geteste fabrikanten in de Teichskimmer Test zijn Oase, CSP en Messner.

Innovaties op het gebied van de drijvende skimmer

De zwemschaatserettest komt ook in aanraking met de innovaties die zijn gemaakt op het gebied van zwemschaatsen.
Zo zijn er enkele fabrikanten die een zogenaamde injector in hun modellen integreren. Deze injector zorgt ervoor dat niet alleen het vuil wordt verwijderd, maar ook dat er tegelijkertijd zuurstof wordt toegevoegd aan de vijver of het zwembad.

Voordelen bij de aankoop van een zwembad op het internet

Als u een skimmer via het internet koopt, geniet u van een veel ruimere keuze en kunt u veel geld besparen door de verschillende prijzen van de leveranciers te vergelijken en te profiteren van speciale aanbiedingen en kortingen.

Waarop moet je letten bij de aankoop van een zwembadskimmer?

U moet ervoor zorgen dat de zwemmer een bepaalde prestatie heeft om het zwembad of de vijver volledig en grondig te reinigen. U moet ook aandacht besteden aan de waterdiepte, waaraan het zich maximaal kan aanpassen.

Handige accessoires voor een drijvende skimmer

Handige accessoires voor een drijvende skimmer zijn oplaadbare batterijen of het bijpassende laadstation.