Vingerafdruk deuropener

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Vingerafdruk deuropener

Vingers in plaats van sleutels – moderne beveiliging!

Voor de meeste mensen is hun eigen huis de mooiste en veiligste plek ter wereld. Daarom wordt er veel geld en tijd geïnvesteerd om uw huis te verfraaien, uit te breiden en comfortabeler te maken. Vooral bouwmarkten en meubelfabrikanten profiteren van deze trend. Maar ondanks alle liefde voor huiselijk design wordt veiligheid vaak vergeten. Hoewel de inbraakcijfers van 2016 iets lager zijn, zijn de cijfers nog steeds alarmerend hoog! Volgens de politiecriminaliteitscijfers van 2016 werden in heel Duitsland ongeveer 151.000 inbraken geregistreerd. De officiële statistieken geven natuurlijk nooit de echte cijfers weer. Het donkere cijfer is veel hoger! Reden genoeg om voor je eigen veiligheid te zorgen! Veel mensen hebben al gezorgd voor het thema veiligheid. Steeds vaker worden afsluitbare ramen, alarmsystemen en camera’s gekocht. Het risico op een inbraak is dus al duidelijk geminimaliseerd. Maar er blijft een groot risico: als u de sleutel van uw voordeur verliest, is een snelle reactie vereist! De sloten moeten worden vervangen en er moeten nieuwe sleutels worden gemaakt. Het verlies van de sleutel van de voordeur kan een dure aangelegenheid zijn. Hoe kan een verlies van de sleutel worden voorkomen? Een nieuwe technologie doet dit risico volledig verdwijnen: Een vingerafdruk deuropener! In onze grote vingerafdruk deuropener test laten we zien wat een goede vingerafdruk deuropener is, waar u op moet letten bij de aankoop en welke alternatieven er beschikbaar zijn. Laten we beginnen met de eerste vraag.

Wat is een vingerafdruk deuropener?

In principe is een Vingerafdrukdeur opent het klassieke en conventionele slot met sleutel. In plaats van de mechanische slotcilinder wordt een elektronische oplossing geïnstalleerd. De technologie is gebaseerd op de eenvoudige transpondertechnologie die al bekend is van de startonderbreker in auto’s. De vingerafdruksensor, die het elektronische signaal naar de sluitcilinder stuurt, wordt meestal naast de deur geïnstalleerd. De vingerafdruk van een bevoegd persoon wordt in gecodeerde vorm op een chip opgeslagen. Dankzij de codering is een veilige opening van de deur mogelijk. Bovendien kan de code niet worden uitgelezen omdat de codering uniek is! De vingerafdruk deuropener combineert dus extreme veiligheid, hoog gebruikerscomfort en een stijlvol systeem! De conventionele sleutelbos behoort dus tot het verleden!

Vereisten voor een goede elektrische vingerafdruk

Wat maakt een goede vingerafdruk deuropener? De grootste vereiste voor een elektrische vingerafdrukslag is natuurlijk de veiligheid. In geen geval mag het slot ongenode gasten binnenlaten. Een goed deurslot moet compromisloos voorkomen dat de deur wordt opengebroken. Het is ook belangrijk dat de elektronica in de elektrische vingerafdrukslag niet kan worden gehackt. Het grote voordeel van een elektrische vingerafdrukslag is dat er geen sleutel nodig is om de deur te openen. Deze oplossing biedt een extreem hoog niveau van gemak. Daarom moet het openen van de deur betrouwbaar en soepel verlopen, op elk moment en bij elk weertype! Natuurlijk speelt ook het moderne design een rol. Daarom moet een goede elektrische vingerafdrukslag ook qua ontwerp overtuigend zijn.

Koop onze Top 10 – Vingerafdruk deuropeners

Toepassingsgebied van de Fingerprint deuropener

Een vingerafdruk deuropener kan vooral in uw eigen huis worden gebruikt. Het toepassingsgebied ligt dus duidelijk op het gebied van de bouw en renovatie van de eigen woning. Maar niet alleen particuliere huishoudens kunnen profiteren van het sleutelloze alternatief. Met name commerciële gebruikers zullen ook blij zijn met het hoge niveau van bedieningsgemak. Vooral omdat het ook een enorme kostenbesparing betekent als veel gebruikers de deur moeten openen en er niet voor iedereen een extra sleutel hoeft te worden gemaakt. Het toepassingsgebied van een vingerafdrukdeuropener is dus wijd verspreid, van eenvoudige eengezinswoningen tot bedrijfsgebouwen met meerdere verdiepingen.

Wat zijn de alternatieven voor een vingerafdrukdeuropener?

Met zijn technologie en betrouwbaarheid is er geen alternatief voor een vingerafdrukdeuropener! Toch kan het elektronische openingssysteem worden vervangen door een conventioneel slot. Voor dit slot is dan een extra sleutel nodig. Vooral voor commerciële gebruikers is dit punt een ernstig nadeel. Een ander alternatief voor de elektrische vingerafdrukslag is het openen van de deur door middel van een combinatie van cijfers. Ook dit systeem heeft geen sleutels en is voorzien van een elektronisch apparaat. In tegenstelling tot de elektrische vingerafdruk, waarbij de eigen vingerafdruk van de gebruiker de deur opent, wordt bij het elektronische cijferslot een speciaal geselecteerde cijfercombinatie op een cijferveld ingevoerd om de deur te openen. Het nadeel van dit systeem is dat de getallen gemakkelijk te bespioneren zijn. Daarom kan de veiligheid niet voor 100 procent worden gegarandeerd.

Welke fabrikanten van vingerafdrukdeuropeners zijn er?

Waarschijnlijk zijn de bekendste fabrikanten van vingerafdrukdeuropeners Burg Wächter en Abus. Deze merken staan voor hoogwaardige en duurzame beveiligingsapparatuur rondom uw huis! Niet voor niets bevinden de artikelen van deze fabrikanten zich in het bovenste prijssegment. Daarnaast zijn er ook nog talrijke andere fabrikanten van vingerafdrukdeuropeners. De fabrikant WE.LOCK biedt een iets goedkoper maar ook kwalitatief hoogstaand alternatief. Bij de keuze van het beste product of de beste fabrikant is het het beste om rekening te houden met de recessies en ervaringen van andere kopers en gebruik te maken van hun ervaring!

Innovaties op het gebied van vingerafdrukdeuropeners

Op het gebied van veiligheid rondom het huis worden voortdurend nieuwe ontwikkelingen gepresenteerd. Het is vergelijkbaar met vingerafdruk deuropeners. Een nieuwe innovatie op dit gebied is de vingerafdruk direct in de knop van het slot. Hierdoor is er geen extern display op de muur van het huis nodig en verloopt de overdracht van gegevens soepeler en sneller. Bovendien is het mogelijk om het slot via Blütooth met uw eigen mobiele telefoon te programmeren en te bedienen zonder een veiligheidsgat te openen! Nooit eerder kon een deur zo gemakkelijk en comfortabel worden geopend!

Voordelen van het kopen van een vingerafdrukdeuropener op het internet

De voordelen van een vingerafdrukdeuropener zijn al uitgebreid besproken in onze grote vingerafdrukdeuropenertest. Een aankoop op het internet verhoogt het aantal voordelen nog meer. Het internet maakt het mogelijk om van huis uit te kopen, maar ook om snel en gemakkelijk te leveren aan uw eigen voordeur. Als het artikel u niet bevalt, kunt u het zonder problemen binnen een periode van 14 dagen retourneren. Bovendien kan de betaaloptie worden aangepast aan uw eigen behoeften.

Waar moet je op letten bij het kopen van een vingerafdrukdeuropener?

Bij de aankoop van een vingerafdrukdeuropener moet u vooral letten op de kwaliteit en de betrouwbaarheid ervan! Een gedetailleerd overleg met een expert kan helpen bij de selectie, net als het lezen van testrapporten!

class=“western“UsefulAccessories voor vingerafdrukdeuropeners

Bij de grote vingerafdruk deuropenertest raden wij ook nuttige accessoires aan. Een handig accessoire voor een vingerafdrukdeuropener is een kleine afdekkap als bescherming tegen het weer! Dus zijn functie is gegarandeerd, zelfs bij slecht weer!

Beveiliging is nog nooit zo makkelijk geweest!