Vlooienbom

Test & vergelijk Vlooienbom

Wilt u meer opties? Koop Vlooienbom nu bij Amazon!

Dierenliefhebbers kennen het probleem, zodra het vlooienseizoen is begonnen, krijgt de trouwe viervoeter jeuk. De symptomen van een vlooienplaag zijn talrijk en gevarieerd, variërend van bijna geen symptomen tot onophoudelijk krabben, eczeem, allergische reacties, huidinfecties en bloedarmoede. Bovendien kunnen lintwormen door de vlooien worden overgedragen. Niet alleen honden maar ook katten hebben last van vlooien en zelfs de pure huiskat kan met vlooien besmet zijn. Als een hond in het gezin leeft, kan hij vlooien binnenbrengen, die dan ook naar de kat springen.

Vlooien vermenigvuldigen zich in een ongelooflijk tempo. Zodra er één wordt gesignaleerd, moet er onmiddellijk actie worden ondernomen. Een vuistregel zegt dat er voor elke vlo op het dier ongeveer 100 andere vlooien in de omgeving zijn in de vorm van eitjes, larven en volwassen vlooien. Zelfs als u slechts één enkele vlo of vlooienuitwerpselen vindt, moet u uw dier onmiddellijk behandelen. vlooien zijn zeer vruchtbaar. Een enkel vrouwtje legt ongeveer 27 eieren per dag. Hun eitjes zijn voornamelijk te vinden in de voedings- en slaapplaatsen van de dieren, terwijl de larven zich verstoppen en verpoppen op donkere, warme en vochtige plaatsen.

Niet alleen de dieren moeten worden gecontroleerd maar ook de leefruimte. Vlooien leggen hun eieren in hoeken, dekens, tapijten en dergelijke. Een vlooienbom is een zeer effectief middel om vlooien permanent uit de huiskamer te verbannen.

Ga stap voor stap verder:

Als eenmaal is vastgesteld dat het huisdier besmet is met vlooien, moet een effectieve vlooienbestrijding worden gestart. Door snel te handelen wordt het gebruik van een verdelger, die meestal duur is, overbodig.

Stap één: Gebruik anti-vlooienshampoos, poeders of andere producten voor het dier die moeten helpen tegen vlooien. De dieren moeten ermee worden behandeld gedurende de door de fabrikant aangegeven periode. Het is belangrijk om de behandeling tot het einde toe te volgen.

Stap twee: Vlooienbom / bestel meerdere vlooienbommen indien nodig. Het gebruik van vlooienbommen zorgt ervoor dat vlooien, vlooieneieren en larven die niet meer op het dier zitten, worden vernietigd. Het is een chemisch middel en moet worden gebruikt volgens de instructies van de fabrikant. Behandel de woonvertrekken met de vlooienbommen.

Stap drie: Zelfs na het succesvol vernietigen van de bestaande vlooien, blijf de dieren behandelen met de style=“font-familie: Arial, serif;“producten Behandel of gebruik vlooienbanden. Zo wordt een nieuwe besmetting voorkomen.

Stap vier: Controleer de dieren opnieuw en opnieuw en als er verdenking bestaat, begin dan bij het begin.

Onze Top 10 – vlooienbommen

Hoe werkt een vlooienbom?

Meestal bevatten vlooienbommen een combinatie van twee verschillende werkzame stoffen. Een actief ingrediënt is verantwoordelijk voor het doden van de volwassen vlooien. Actieve ingrediënten zoals cyfluthrine, permethrine of pyrethrum zijn verantwoordelijk voor het doden van de volwassen vlooien.

De tweede werkzame stof zorgt ervoor dat de vlooieneieren en de vlooienlarven worden geremd in hun ontwikkeling. Hiervoor wordt meestal Pyriproxyfen gebruikt. Deze werkzame stof gaat meestal tot 6 maanden mee.

Veel vlooienbommen hebben het voordeel dat ze niet alleen vlooien, maar ook vliegen, mijten, kakkerlakken, teken en spinnen vernietigen. Vlooienbommen zijn bedoeld voor een groot gebied. Wanneer ze correct worden gebruikt, zijn ze een effectieve methode om vlooien te bestrijden.

De inzet van een vlooienbom:

Er zijn een paar dingen te overwegen, zodat de behandeling is succesvol met een vlooienbom. In de kamer waar de vlooienbom wordt gebruikt, kan het volgende zijn er zijn geen dieren, mensen of open voedsel. Er moet op worden gelet dat de vissen in het aquarium worden beschermd.

Ramen en deuren moeten gesloten zijn. Kastdeuren en laden moeten worden geopend zodat de vlooien in het meubilair kunnen worden gedood door de chemicaliën van de vlooienbom. Lichten en andere elektrische apparaten moeten worden uitgeschakeld omdat de chemicaliën en andere drijfgassen in een vlooienbom ontvlambaar kunnen zijn. Nadat alle dieren de kamer hebben verlaten, open voedsel is verwijderd en de ramen/deuren zijn gesloten, kan de bom worden gebruikt.

  • Allereerst moet het gebied dat u wilt behandelen worden berekend. Over het algemeen gebruik je één bom voor elke kamer.
  • Idealiter wordt de vlooienbom op een verhoogde plek in het midden van de kamer op kranten- of plastic zakken geplaatst. Om een vlooienbom te activeren moet meestal een knop worden ingedrukt (het is een zelflozend blikje), de knop moet worden ingedrukt tot hij vastklikt.
  • Het indrukken van de knop moet worden gedaan met de arm gestrekt en direct na het inschakelen van de knop moet de kamer worden verlaten. De vlooienbommen legen zichzelf. Vlooien en andere insecten worden automatisch gedood of de larven worden geremd in hun ontwikkeling.
  • <spanSchreef.<spanstyle=“font-size: medium;“>Nach circa zwei bis vier Stunden kann der Raum wieder betreten werden, es müssen direkt die Fenster und Türen geöffnet werden. Es ist wichtig, das ordentlich gelüftet wird, bevor die Tiere wieder den Raum betreten.
  • De vloeren moeten worden gestofzuigd en geveegd. Tafels, kasten en ander meubilair moeten met een vochtige doek worden afgeveegd. Kleding, dekens en beddengoed moeten worden gewassen.

Belangrijk: Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen en er mogen geen dieren, mensen of open voedsel in de kamer zijn. Het aantal te gebruiken vlooienbommen hangt af van het te behandelen gebied, het is essentieel om hier aandacht aan te besteden.

De dag van de groothandelsverkoop:

Op de dag dat de vlooienbommen worden gebruikt, moeten de huisdieren opnieuw worden behandeld met het product dat in het begin is behandeld. Als er nog steeds vlooien, vlooienlarven en vlooieneieren op de huisdieren zitten, kan de vlooienplaag zich weer verspreiden.

Voordeel van een vlooienbom:

Het gebruik van een vlooienbom vernietigt vlooien in hun verschillende stadia. Als de huisdieren overeenkomstig zijn behandeld, is eenmalig gebruik van vlooienbommen voldoende. Bovendien betekent het gebruik van vlooienbommen dat er geen milieuspray gebruikt hoeft te worden. Bovendien is de duur van het effect van een vlooienbom langer dan die van de omgevingsspray. minder duur.

Goede keuzes zijn bijvoorbeeld: Bolfo vlooienbom

Wilt u meer opties? Koop Vlooienbom nu bij Amazon!