Voetcrème

La Savonnerie de Nyons – Voetcrème van Ezelinnenmelk – 75ml
LinkLa Savonnerie de Nyons – Voetcrème van Ezelinnenmelk – 75ml*
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 12,42
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
La Savonnerie de Nyons – Voetcrème van Ezelinnenmelk – 75ml
VerfügbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 12,42
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Voetcrème

Voetcr̬me in de test Рdit is hoe de perfecte verzorging voor uw voeten moet zijn

Vooral in de zomer, als de temperaturen stijgen en de rokken korter worden, wil je je voeten laten zien. Bijvoorbeeld in mooie sandalen of hoge hakken. Hier moet men echter niet zonder de perfecte zorg om mooie voeten te hebben. Volgens het motto „Show your feet“ hebben we verschillende voetcrèmes getest en zijn we tot een beslissing gekomen wat de perfecte crème nodig heeft.

Het hangt allemaal af van de ingrediënten

Een voetcrème brengt de voeten in vorm, verzorgt ze na een mooi voetenbad en houdt ze zacht en aangenaam en vrij van eelt of andere lelijke plekken. Om onze voeten, die ons elke dag een heel eind dragen en die we hard verslijten, de zorg te geven die ze verdienen, moet je jezelf minstens één keer per week trakteren op een voetcrème. Bijvoorbeeld met een heet voetenbad samen met etherische oliën en verzorgende middelen, gevolgd door het verwijderen van eelt met een puimsteen en ten slotte een groot deel van de verzorging van de gestresste voeten. Om de crème die het best bij uw behoeften past uit te filteren, moet u eerst naar uw voeten kijken. Heb je bijvoorbeeld gekloofde voeten, veel eelt of een voet- of nagelschimmel? Al deze factoren spelen een rol bij het maken van de juiste keuze. Maar het moet gezegd worden: elke zorg is beter dan helemaal geen zorg. Voor mooie teennagels is een crème met de werkzame stoffen panthenol en tarwekiemolie geschikt; deze maken de nagels zacht en soepel. Bovendien voorkomt dit nagelschimmel en houdt het ze gezond. Een voetbalsem met propolis is zeer geschikt voor schrale voeten. Dit draagt bij aan de wondgenezing en is geschikt voor de dagelijkse Geschikt voor voetverzorging. In het geval van cornificatie, die we allemaal kennen van de bal van de voet en de hielen, is een crème met salicylzuur de beste remedie. Dit vermindert het hoornvlies drastisch en beschermt tegen terugval. Een algemene crème die de voeten voldoende vocht geeft is een crème met toevoeging van ureum.

De crème moet ruimhartig worden aangebracht, indien nodig, maar ten minste eenmaal per week. De beste manier om te hydrateren en te werken is om de crème aan te brengen voor het slapen gaan en vervolgens dikke sokken aan te trekken en naar bed te gaan. De volgende dag heb je zijdezachte voeten. Maar vooral als je veel tijd in je schoenen doorbrengt of op blote voeten buiten de deur loopt, heb je meer zorg nodig dan iemand die in sokken rondloopt. Deze chafe veel minder.

Als alternatief voor een voetcr̬me kun je ook olie gebruiken. Kokosolie, die zeer effectief is gebleken, is hiervoor het meest geschikt. Deze kan in vaste vorm worden gekocht en alleen bij lichaamstemperatuur worden gesmolten. Leg een beetje op de palm van je hand en spreid het uit over je voeten. Het ruikt niet alleen heerlijk, maar helpt ook heel goed tegen droge plekken Рen niet alleen op de voeten.

Onze Top 10 Рvoetcr̬mes

Nr. 1
La Savonnerie de Nyons – Voetcrème van Ezelinnenmelk – 75ml
Kundenbewertungen
La Savonnerie de Nyons – Voetcrème van Ezelinnenmelk – 75ml*

 
La Savonnerie de Nyons – Voetcrème van Ezelinnenmelk – 75ml
Deze voetcrème voor ezelinnenmelk verzacht en beschermt uw huid elke dag.
Ideaal voor dagelijkse voetverzorging.
De crème is rijk aan vitamines (A, B1, B2, B6, D, E), mineralen en sporenelementen.
De unieke samenstelling van eiwitten in fosfolipiden, ceramiden en koolhydraten geeft deze crème een rustgevend en stimulerend e...

 Preis: € 12,42 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Voor de aankoop is na het onderzoek

Fabrikanten van voetcrèmes zijn een dubbeltje per dozijn. Bedrijven als Balea, Sebamed of zelfs de private labels van discounters zijn het meest overtuigend geweest. Hier is de keuze groot, de producten hebben goede ingrediënten en zijn geproduceerd volgens een hoge standaard en getest op huidverdraagzaamheid – en last but not least, ze werken ook zeer goed. Hier worden voortdurend nieuwe producten gecreëerd, zoals de combinatie van zorg en geur. Er wordt niet alleen gezorgd voor de verzorging, maar de geurige crème blijft op de voeten liggen, ter vervanging van een voetdeodorant. Vooral voor mensen die veel tijd in gesloten toestand doorbrengen Schoenenwerk, dit is een echte alledaagse helper. U kunt bijna overal voetcrèmes kopen, in de drogist, in de discountwinkel of op het internet. Dat laatste is het meest comfortabele, want je hoeft het huis niet eens te verlaten. Het volgende voordeel is dat wanneer je op het internet winkelt, je alle tijd van de wereld hebt om producten te onderzoeken en te vergelijken op basis van prijs en inhoud. Bovendien wordt het product binnen enkele dagen aan u geleverd en bespaart het u veel tijd die u beter voor andere zaken kunt gebruiken. U heeft ook het voordeel dat u kunt kijken naar de meningen van eerdere klanten. Een handig accessoire dat u misschien wilt kopen zijn dikke katoenen sokken. Echt dikke. Omdat deze de crème helpen om door de huid te worden geabsorbeerd en deze warm en vochtig te houden. Zo kan het optimaal worden geabsorbeerd. Een scrubhandschoen, waarmee je de crème aanbrengt en tegelijkertijd je voeten bevrijdt van dode huidcellen, is ook nuttig gebleken.

De voetcrème-test heeft aangetoond dat er voor elk type voetklacht de perfecte crème is. Het moet gewoon gevonden en getest worden tussen de vele variaties. Met ons advies vindt u het echter gegarandeerd snel en bent u in een mum van tijd klaar voor de zomer. Dus niets staat een zwoele zomeravond in je nieuwe sandalen in de weg.