Wandelwagen 3 in 1

Baninni 3-in-1 Kinderwagen Ayo Misti Red Wagen Reiswieg Wieg Wandelwagen BabyLittle World Kinderwagen City Walker 3-in-1 Wandelwagen Buggy Meerdere KleurenBaninni Kinder-/Wandelwagen Otto 3in1 Kinderwagen Loopwagen Meerdere kleuren
LinkBaninni 3-in-1 Kinderwagen Ayo Misti Red Wagen Reiswieg Wieg Wandelwagen Baby*Little World Kinderwagen City Walker 3-in-1 Wandelwagen Buggy Meerdere Kleuren*Baninni Kinder-/Wandelwagen Otto 3in1 Kinderwagen Loopwagen Meerdere kleuren*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 213,58
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 302,25
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 316,37
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Baninni 3-in-1 Kinderwagen Ayo Misti Red Wagen Reiswieg Wieg Wandelwagen Baby
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 213,58
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Little World Kinderwagen City Walker 3-in-1 Wandelwagen Buggy Meerdere Kleuren
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 302,25
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Baninni Kinder-/Wandelwagen Otto 3in1 Kinderwagen Loopwagen Meerdere kleuren
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 316,37
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Wandelwagen 3 in 1

De beste 3 in 1 wandelwagen 2022 in vergelijking

Een 3 in 1 kinderwagen is een kinderwagen met drie verschillende opzetstukken. Deze bestaan uit een babybadje, waarin de baby kan liggen, een babyzitje, dat ook als autozitje kan dienen en gestabiliseerd is met een gordel, en een kinderwagenzitje, waarin oudere kinderen zittend vervoerd kunnen worden. Een combi-kinderwagen is veelzijdig en maakt het mogelijk om het kind te vervoeren vanaf de leeftijd van de baby tot aan het moment dat er geen kinderwagen meer nodig is. Het groeit als het ware mee met het kind. In de eerste maanden na de geboorte wordt de kinderwagen gebruikt met de draagzak. De babydrager kan gebruikt worden op de kinderwagen, maar ook in de auto. U kunt ook de babydrager monteren en de baby comfortabel laten rijden. Als het voeteneind wordt neergeklapt, wordt het voertuig een buggy. Het zitje kan met een verstelbare handgreep worden versteld, zodat de baby naar voren of in jouw richting kan kijken. De opzetstukken kunnen eenvoudig en snel worden verwisseld. Voor het transport kan de kinderwagen 3 in 1 worden opgevouwen.

Een goede 3 in 1 wandelwagen heeft, zoals de naam al aangeeft, drie opzetstukken. In een 3 in 1 kinderwagentest wordt gecontroleerd of de afzonderlijke opzetstukken gemakkelijk en zonder problemen kunnen worden verwisseld.
De bevestiging van het babybadje wordt gebruikt om de baby liggend te vervoeren tijdens de eerste levensmaanden. Dit hulpstuk maakt van de 3 in 1 kinderwagen een liefdeswagen en maakt het mogelijk om de baby comfortabel te vervoeren. Bij een bezoek aan vrienden of familie kan het bad worden verwijderd en in het appartement worden gebracht. om mee te nemen.
De babydrager kan direct na de geboorte worden gebruikt. Het is vooral handig wanneer de baby van de combi-duwstoel naar de auto moet verhuizen. De babydrager kan eenvoudig uit het frame van de kinderwagen worden gehaald en aan de auto worden bevestigd. Dit maakt de aanschaf van een extra kinderwagen overbodig. De draagzak kan slechts worden gebruikt tot een gewicht van ongeveer negen kilogram, wat normaal gesproken geldt voor baby’s van 6 tot 9 maanden. Daarna moet u een rechtopstaand kinderzitje in de auto gebruiken en de andere twee opzetstukken.
Het wandelwagenhulpstuk maakt van de 3 in 1 wandelwagen een buggy. De kinderwagen kan met dit hulpstuk worden opgevouwen en kan gemakkelijk in de auto worden vervoerd.
In een kinderwagen 3 in 1 test wordt ook aandacht besteed aan de meegeleverde accessoires. Accessoires zoals luiertas, muskietennet of parasol zijn vaak inbegrepen. Dit bespaart de extra aankoop.
Daarnaast wordt een 3 in 1 test uitgevoerd in een kinderwagen om te controleren of de kinderwagen voldoet aan de Europese veiligheidsnorm EN1888. Deze norm stelt eisen aan de materialen, de constructie en de stabiliteit. Het babyautozitje/autostoeltje moet voldoen aan de veiligheidsnorm ECE 44/04.
Het is ook belangrijk in een 3 in 1 testwagen dat alle materialen van hoge kwaliteit en goed gefabriceerd zijn. Ze mogen geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Koop onze Top 10 – kinderwagen 3 in 1

Nr. 1
Baninni 3-in-1 Kinderwagen Ayo Misti Red Wagen Reiswieg Wieg Wandelwagen Baby
Kundenbewertungen
Baninni 3-in-1 Kinderwagen Ayo Misti Red Wagen Reiswieg Wieg Wandelwagen Baby*

Baninni 3-in-1 Kinderwagen Ayo Misti Red Wagen Reiswieg Wieg Wandelwagen Baby
De sportieve en trendy 3-in-1 kinderwagen Ayo van Baninni maakt uw dagelijkse wandeling met de baby gemakkelijker en plezierig. De Ayo kinderwagen heeft een lichtgewicht aluminium frame. Het auto- en kinderwagenzitje kunnen beide in een mum van tijd omgebouwd worden tot een reiswieg waardoor u op iedere mogelijkheid bent...

 Preis: € 213,58 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Little World Kinderwagen City Walker 3-in-1 Wandelwagen Buggy Meerdere Kleuren
Kundenbewertungen
Little World Kinderwagen City Walker 3-in-1 Wandelwagen Buggy Meerdere Kleuren*

Little World Kinderwagen City Walker 3-in-1 Wandelwagen Buggy Meerdere Kleuren
De City Walker 3-in-1 kinderwagen/buggy van Little World is een uitgebreid babyreissysteem met een voorwaartse en achterwaartse stoel en autostoel (group 0+). Hierdoor is hij ideaal om je baby te voet of met de auto mee te nemen. De trendy wandelwagen heeft een lichtgewicht aluminium frame, een verstelbaar stuur en een ...

 Preis: € 302,25 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Baninni Kinder-/Wandelwagen Otto 3in1 Kinderwagen Loopwagen Meerdere kleuren
Kundenbewertungen
Baninni Kinder-/Wandelwagen Otto 3in1 Kinderwagen Loopwagen Meerdere kleuren*

Baninni Kinder-/Wandelwagen Otto 3in1 Kinderwagen Loopwagen Meerdere kleuren
De Otto 3in1 kinderwagen/buggy van Baninni is een uitgebreid baby-reissysteem dat alles bevat wat je nodig hebt om je baby te voet of met de auto mee te nemen. De wandelwagen heeft een lichtgewicht aluminium frame, een verstelbaar stuur en een innovatieve zitting met een verstelbare rugleuning die een speciaal systeem geb...

 Preis: € 316,37 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Een 3 in 1 kinderwagen kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot de leeftijd waarop het kind geen kinderwagen meer nodig heeft. In de kindertijd kan de baby liggend in het babybadje in de kinderwagen getransporteerd worden. De baby kan ook direct na de geboorte in de draagzak worden vervoerd. Het heeft het voordeel dat het ook in de auto kan worden meegenomen en daar met een riem kan worden vastgezet. Op Van 1 tot 2 jaar wordt de stationwagon omgebouwd tot een buggy, zodat het kind kan worden gereden en zich nog steeds bewust is van zijn omgeving.
De opzetstukken kunnen naar behoefte eenvoudig worden verwisseld. U heeft drie transportmogelijkheden in één met deze combi-kinderwagen. Zelfs als uw kind al in de buggy kan zitten, kan de combiwagen worden omgebouwd tot een comfortabele slaapgelegenheid als het kind moe wordt.
Met een 3 in 1 kinderwagen bent u als ouders flexibel in het reizen. U kunt spontaan gaan winkelen, op excursie gaan of met vrienden afspreken. Uw kind kan altijd met u meegaan en kan zelf beslissen of het wil lopen, zitten of slapen. De combiwagen is ook geschikt voor een uitstapje in de natuur dankzij de off-road luchtbanden. In de buggyversie kan hij gemakkelijk worden opgevouwen en kan hij dus gemakkelijk in de auto worden getransporteerd.

In plaats van een 3 in 1 kinderwagen te kopen, heeft u de mogelijkheid om de onderdelen apart te kopen. Eerst heb je een normale kinderwagen nodig waarin de baby liggend kan worden uitgestrekt. Later heb je een buggy nodig waarin de baby zittend kan worden gereden. En daarnaast heb je een babyzitje of een autozitje voor de baby nodig. Met een 3 in 1 kinderwagen kunt u besparen op de individuele aankopen en zo geld besparen. Een 3 in 1 kinderwagen bespaart ook ruimte.

Sommige van de fabrikanten van kinderwagens 3 in 1 zijn:

Bugaboo
Teutonia
Quinny
Hartan
Hauck
Knorr-baby
Veiligheid 1ste
Camarelo
De Chilli Kids
Bergbeklimmer
Froggy®
Uw babyshop
MyJunior+®
VIP
Koraal
Baby-vreugde
Akjax
cool
Brits-Romeinen

De fabrikanten van combi-kinderwagens verbeteren voortdurend de veiligheid van de kinderwagens. constante verbetering van de banden telt. Daarnaast worden elk jaar nieuwe kleuren en patronen gelanceerd. Er wordt steeds meer op gelet dat de kinderwagens geen stoffen bevatten die schadelijk zijn voor de gezondheid.

Natuurlijk kunt u een combi-pushchair kopen in een plaatselijke babyshop. De winkel heeft zeker een aantal modellen op voorraad om te bekijken. Maar het is veel gemakkelijker om een 3 in 1 kinderwagen te kopen op het internet. U bent niet afhankelijk van het beperkte aanbod van de plaatselijke babyshop, maar heeft met een paar klikken toegang tot een enorm aanbod aan kinderwagens.
U kunt verschillende tests van 3 op 1 kinderwagens bekijken op het internet en zien welke kinderwagen het beste presteert. U kunt ook kijken naar de beoordelingen en ervaringen van andere klanten. Dan kunt u op uw gemak beslissen welke 3 in 1 kinderwagen het beste is voor uw doeleinden. U kunt verschillende filters op de websites van de leveranciers gebruiken om uw droomwagentje samen te stellen en te vergelijken met andere. Het kan ook de moeite waard zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders te vergelijken. U kunt dit alles doen vanuit uw eigen huis, terwijl u comfortabel in uw fauteuil zit. De keuze op het internet is zeer groot en door de vele concurrenten is de mogelijkheid om een 3 in 1 kinderwagen te kopen tegen een bijzonder lage prijs ook veel groter dan bij uw lokale dealer.
En het beste van alles is dat de 3 in 1 wandelwagen direct bij u thuis wordt afgeleverd en u zich geen zorgen hoeft te maken over het vervoer van de winkel naar uw huis. Als het je niet bevalt, kun je ook de 3 in 1 kinderwagen terugbrengen.

Kleur van de kinderwagen 3 in 1s
Een zeer belangrijk aankoopcriterium voor een kinderwagen 3in 1 is de kleur voor ouders. De kinderwagen moet er modern en trendy uitzien. De fabrikanten van combiwagens richten zich op bruin, zwart of wit. Vrij nieuw is de kleur grijs. De meeste fabrikanten bieden echter ook veel andere kleuren aan, zodat iedereen de gewenste kleur kan vinden.

Aanbevolen leeftijd voor de kinderwagen 3 op 1
Veel fabrikanten geven een leeftijdsaanbeveling voor hun producten. De meeste karren worden aanbevolen vanaf de geboorte. Sommige worden aanbevolen vanaf de leeftijd van 6 maanden. Aangezien de meningen over dit onderwerp sterk uiteenlopen, moet u zich goed informeren voordat u een aankoop doet.

Bovenkant van de kinderwagen 3 in 1
Aangezien de kap is ontworpen om de baby te beschermen tegen alle invloeden van buitenaf, of het nu gaat om zonlicht, regen of sneeuw, moet u ervoor zorgen dat de kap ver genoeg naar beneden kan worden getrokken om het betreffende hulpstuk volledig te bedekken. Een doorzichtig raam is ook zeer praktisch, waardoor de baby de omgeving kan observeren, zelfs als de kap dicht is.

Verstelbare stoelrichting
Het moet mogelijk zijn om het zitje in beide richtingen te monteren, zodat het kind in de rijrichting of in uw richting kan kijken. Het is vooral belangrijk voor kleinere kinderen om in jouw richting te kunnen kijken.

De juiste wielen
De voorwielen moeten ter plekke 360 graden kunnen draaien, zodat de kinderwagen niet in één richting hoeft te worden geduwd om een bocht te maken. Als de wielen vast zitten, moeten de voorwielen worden opgetild om de rijrichting te veranderen. Kinderwagens 3 in 1 test hebben aangetoond dat de meeste kinderwagens voorzien zijn van zwenkbare voorwielen en dat de achterwielen vast zitten. Dit zorgt voor de nodige stabiliteit bij het duwen. Luchtbanden zijn zeer comfortabel op een kinderwagen. Ze maken de kinderwagen geschikt voor Off-road en heeft een betere vering. Pneumatische banden zijn ook goed voor sportactiviteiten waarbij u de kinderwagen meeneemt.

Verstelbare duwhandvatten
De duwbeugel van de kinderwagen 3 in 1s moet verstelbaar zijn, zodat deze kan worden aangepast aan de grootte van de gebruiker. Dit zal u helpen rugpijn te voorkomen bij het duwen van de kinderwagen. Tegelijkertijd moet u ervoor zorgen dat er voldoende beenruimte is, zodat u niet vast komt te zitten op de kinderwagen.

Zit- / ligvlak
Bij de aankoop van een 3-in-1 wandelwagen moet u er ook voor zorgen dat het zit- en liggedeelte groot genoeg is voor de baby. De voetjes van de baby mogen de onderste rand niet raken of op enigerlei wijze worden vernauwd. De breedte van de zitting moet ten minste 35 centimeter zijn en de lengte van de zitting ten minste 78 centimeter.

Om het dagelijks leven met uw baby te vergemakkelijken en om hem zich comfortabel te laten voelen, worden handige accessoires aangeboden voor een 3 in 1 kinderwagen. Bij sommige fabrikanten zijn accessoires inbegrepen in de leveringsomvang. U dient zich hierover vooraf te informeren. Belangrijke accessoires zijn een

Luiertas
In een luiertas kunt u alles meenemen wat nodig is voor de verzorging van uw baby, zoals luiers, babyflessen en extra fopspenen. De tas wordt aan de duwhandvatten bevestigd en wordt vaak meegeleverd.

Regenhoes
Een regenhoes is belangrijk als u met uw kind in regenachtig weer op pad bent. Het wordt over de kinderwagen getrokken en voorkomt dat er water in de stof van de kinderwagen komt. Het beschermt de baby ook tegen de regendruppels.

Muggengordijn
Een muskietennet wordt aanbevolen in de zomer. Hij wordt voor de opening van de kinderwagen gemonteerd en houdt de insecten weg door het fijne gaasweefsel. Ver weg.

Autoplafond
Vooral bij lage temperaturen is een babydeken nodig, zodat de baby lekker warm is in de kinderwagen. Zo kan de baby warm gewikkeld in de 3 in 1 kinderwagen slapen terwijl u hem meeneemt voor een wandeling of om boodschappen te doen.