Wandmassager Vibrator

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Wandmassager Vibrator

Wat is een wandmassager-vibrator?

Een wandmassager-vibrator is een massagestick die meestal meerdere trillingsniveaus heeft. De massagestokken zijn meestal 25 tot 30 cm groot, zodat de rug of de schouders gemakkelijk te bereiken zijn. De massagestick heeft meestal een afgeronde kop, die gebruikt wordt om contact met de huid te houden en zo de onderliggende spieren te stimuleren. Sommige apparaten bereiken tot 14.000 omwentelingen per minuut. De kop is meestal gecoat met een zachte siliconenlaag. Het hoofd is gemakkelijk te reinigen. Naast de algemene massage van gespannen lichaamsdelen in het nek- en ruggedeelte wordt de wandmassager-vibrator ook vaak gebruikt voor het stimuleren van het genitale gedeelte. Sommige wandmassager-vibratoren zijn zo gevormd dat ze in de vrouwelijke vagina kunnen worden ingebracht. Afhankelijk van de coating kunnen massageoliën worden gebruikt.

Eisen aan een goede wandmassager-vibrator

Bij een wandvibratortest wordt ervoor gezorgd dat dit apparaat een zeer sterke vibratiekracht heeft, zodat de spieren goed worden gestimuleerd. Bij een wandmassager-vibratortest wordt er ook op gelet dat er een opzetstuk over de massakop kan worden geplaatst om interne stimulatie te produceren. Een goed apparaat moet ook compatibel zijn met de hulpstukken van andere Wees compatibel met de fabrikant. Muur Massager Vibrator Tests hebben aangetoond dat een batterijgevoed apparaat milieuvriendelijk en duurzaam is. Apparaten met kabels voor netvoeding kunnen bijzonder sterke trillingen veroorzaken. Apparaten met batterijen hebben niet zulke sterke trillingen. Bovendien zijn batterijen op lange termijn duur en vervuilen ze het milieu. Normaal gesproken wordt het apparaat alleen gebruikt voor externe stimulatie. Een massagekop met een diameter van 4 cm is bijzonder effectief. De massagekop moet zacht zijn, aangenaam aanvoelen op de huid en zich snel aanpassen aan de lichaamstemperatuur. Hoewel het volume van de stimulator niet al te groot is bij het stimuleren van de spierzones, moet het volume discreet zijn wanneer het als seksspeeltje wordt gebruikt. Echter, zeer krachtige apparaten zijn meestal een beetje luider. De stimulator moet goed in de hand liggen. Het moet niet te zwaar zijn en moet gemakkelijk te gebruiken zijn. Als er een kabel beschikbaar is, moet deze voldoende lang zijn.

Toepassingsgebied van de wandmassager-vibrator

De massagestaaf is ontwikkeld om de spanning in de spieren van top tot teen los te laten. Om dit te doen wordt de massagestick op het maximale niveau ingesteld en over het gespannen gebied bewogen. Dankzij de lengte van 30 cm kunnen de gespannen spiergroepen in het ruggedeelte gemakkelijk worden bereikt en losgemaakt door zelfmassage. De klachten zijn snel opgelost. Moderne apparaten worden ook gebruikt voor seksuele bevrediging. Als een lay-on vibrator kunnen alle buitenste erogene zones worden gestimuleerd.

Zodat De apparaten kunnen flexibel worden gebruikt en zijn batterij- of oplaadbaar. Soms zijn er ook apparaten met een netaansluiting beschikbaar. De massagesticks kunnen worden gebruikt voor tikkende massage, vibratiemassage, rotatiemassage en schokmassage.

Onze Top 10 – wandmassager-vibrator

Welke alternatieven voor een wandmassager-vibrator zijn er?

Een goed alternatief voor een wandmassager-vibrator is een massage met de hand. Deskundige masseurs kunnen pijnlijke spierspanningen losmaken en de pijn verlichten.

Een ander alternatief is een massagestoel of een massagekussen voor een bank of voor het bed. Deze apparaten stimuleren alle spiergroepen die op de betreffende steun liggen.

Op seksueel gebied kan een dildo een goed alternatief zijn. Met een dildo kunnen niet alleen de buitenste maar ook de binnenste gebieden van de vagina worden gestimuleerd.

Welke fabrikanten van wandmassager-vibratoren zijn er?

Hieronder staan enkele bekende fabrikanten van wandmassager-vibratoren vermeld:

 • <span#000000;“<spanstyle=“font-family: Arial;“>AMOK

 • Ninja

 • You2Toys

 • Lelo

 • Hitachi

 • Europa Tovermuur

 • Lumunu

 • Fee

 • MarieLove

 • Nalone

 • Weggo

 • <span#000000;“<spanstyle=“font-family: Arial;“>Wangols

 • Koop en Voelgoed

Innovaties op het gebied van wandmassager-vibrator

De wandmassager-vibratoren zijn nu ook uitgerust met de nieuwe generatie oplaadbare batterijen, die een veel langere looptijd hebben en minder vaak hoeven te worden opgeladen. De houdoppervlakken zijn gecoat met nieuwe materialen, zodat het apparaat niet uit de hand glijdt, zelfs niet als er massageolie wordt gebruikt. De hoofden van de apparaten zijn gecoat met hoogwaardige siliconen, die zeer comfortabel aanvoelen op de huid. Sommige apparaten zijn programmeerbaar en worden geleverd met een USB-aansluiting. Hierdoor kunnen de massage en de stimulatie individueel worden aangepast.

Voordelen bij de aankoop van een wandmassager-vibrator op het internet

Als u een wandmassager-vibrator koopt op het internet, vindt u een veel breder scala aan producten in online winkels dan in de lokale winkels. U heeft de mogelijkheid om de afzonderlijke apparaten en hun prijzen onderling te vergelijken.

In de meeste gevallen geven onlinewinkels hun lagere bedrijfskosten door aan de klanten en worden de apparaten tegen aanzienlijk lagere prijzen aangeboden dan in een lokale winkel. En als u wilt, wordt de verzending uitgevoerd in een neutrale verpakking.

Waar moet je op letten als je een wandmassager-vibrator koopt?

Grootte

Een wandmassagevibrator is meestal tussen de 30 en 40 cm hoog en is zeer geschikt om gespannen spieren in het nek- en schoudergebied te bereiken en los te maken door middel van zelfmassage. Bij regelmatig gebruik kan de massagestick de pijn, veroorzaakt door spanning in deze gebieden, aanzienlijk verlichten. Deze maat is echter niet erg geschikt als u de massagestick discreet wilt opbergen en vervoeren. Daarom bieden veel fabrikanten minimodellen aan die in elke handtas met een afmeting van 20 cm passen. Ze zijn discreet verpakt in een opbergzak. Ook de diameters van de massagekoppen variëren. Ze zijn verkrijgbaar in de maten 36 tot 60 cm.

Veiligheid

Veel massagesticks zijn gemarkeerd als waterdicht of spatwaterdicht en kunnen zonder aarzeling in bad of onder de douche worden gebruikt. Apparaten met een stroomkabel en netaansluiting mogen echter niet in het water worden gebruikt.

Accessoires

Meestal heeft de wandmassager vibrator een ronde kop en wordt deze gebruikt als een oplegvibrator. Voor de afwisseling zijn er opzetstukken voor de massagestick, die gebruikt kunnen worden voor clitorale of anale stimulatie. Voor mannen zijn er bijlagen die lijken op een penisring. Extra noppen ondersteunen de trillingen en zorgen voor een intensievere massage.

Werking

De meeste wandmassager-vibratoren kunnen worden ingesteld op verschillende modi en niveaus om de intensiteit van de trillingen te veranderen. Ze worden meestal bediend met verzonken knoppen die reageren op druk of met een draaiend wiel. In ieder geval zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Hoe meer niveaus en modi het apparaat heeft, hoe gevarieerder de massage kan zijn.

Handige accessoires voor een wandmassager-vibrator

Wandmassager-vibratoren worden meestal in sets verkocht. Een extra oplaadbare batterij voorkomt dat u tijdens het opladen van de batterij de massager moet missen.

Om de hygiëne van de massagestick te waarborgen, dient u in ieder geval altijd de juiste reinigingsmiddelen bij de hand te hebben.

style=“font-familie:Verdana;„Ook verschillende massageoliën kunnen worden geteld als accessoires voor een wandmassager-vibrator, want alleen door massageolie wordt de massage echt aangenaam.

Ook zijn er diverse opzetstukken verkrijgbaar als accessoire voor een wandmassager-vibrator, waarmee diverse massagepraktijken kunnen worden uitgevoerd.

!