Werkplaatswagen

TUINZITJE 150KG, TUINKARRETJE, BANKJE, WERKPLAATSWAGEN, WERBANKJEStier - Werkplaatswagen XXL - 265-deligSTIER onderhoudwagen Werkplaatswagen met geperforeerd paneel
LinkTUINZITJE 150KG, TUINKARRETJE, BANKJE, WERKPLAATSWAGEN, WERBANKJE*Stier - Werkplaatswagen XXL - 265-delig*STIER onderhoudwagen Werkplaatswagen met geperforeerd paneel*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, BE
Preis € 70,25
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 838,04
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 161,64
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
TUINZITJE 150KG, TUINKARRETJE, BANKJE, WERKPLAATSWAGEN, WERBANKJE
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 70,25
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Stier - Werkplaatswagen XXL - 265-delig
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 838,04
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
STIER onderhoudwagen Werkplaatswagen met geperforeerd paneel
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 161,64
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Werkplaatswagen

Iedereen kent het probleem, vanaf een bepaalde grootte is de gereedschapskist helaas veel te klein. En het gereedschap dat je gewoon nodig hebt, zit aan de andere kant van de werkplaats in een gereedschapskast. Maar maak je geen zorgen, er komt een oplossing, een gereedschapskist op wielen: de werkplaatswagen.

Voor de meeste schroevendraaiers met een eigen hal of werkplaats zijn de werkplaatswagens al lang een vanzelfsprekendheid. Maar ook steeds meer hobbyknechten herkennen de meerwaarde van een werkplaatswagen. Het benodigde gereedschap en materiaal is altijd bij de hand.

Als u op het net rondkijkt voor een geschikte auto, zult u al snel merken dat er een groot aanbod is met veel verschillen in kwaliteit en prijs. De wagens, waarin ook het gereedschap is opgenomen, zijn aanzienlijk duurder. Daarom is het raadzaam om een ongeladen trolley aan te schaffen als u al over het juiste gereedschap beschikt.

Met onze vergelijking willen we u helpen om de juiste auto te vinden voor uw eigen behoeften.

De werkplaatswagen is een mobiele helper die op elke plaats in een werkplaats voor het nodige gereedschap zorgt. Een verdere definitie is te vinden op Wikipedia.

Onze Top 10 – Werkplaatswagens

Nr. 1
TUINZITJE 150KG, TUINKARRETJE, BANKJE, WERKPLAATSWAGEN, WERBANKJE
Kundenbewertungen
TUINZITJE 150KG, TUINKARRETJE, BANKJE, WERKPLAATSWAGEN, WERBANKJE*

tuinzitje 150kg, tuinkarretje, bankje, werkplaatswagen, werkbankje

Contacteer ons voor meer informatieMaandag tot vrijdagvan 9 tot 13u en van 13u30 tot 17u30

Categories

Onze merken

AOYUE

BC-ELEC

VARAN

 

 

 

 

 

 

 
 
 

tuinzitje 150kg, tui...

 Preis: € 70,25 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Stier - Werkplaatswagen XXL - 265-delig
Kundenbewertungen
Stier - Werkplaatswagen XXL - 265-delig*

Stier - Werkplaatswagen XXL - 265-delig

Dit product heeft beschadigingen of gebruikssporen. De volgende onderdelen missen: Stanley mes , Centerpuntset incompleet ( 2 stuks ontbreken 18 en 5 mm ) tevens ontbreken de sleutels van de kar, Een of meer kleine krasjes of vlekjes op de boven of voorkant., De verpakking is geope...

 Preis: € 838,04 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
STIER onderhoudwagen Werkplaatswagen met geperforeerd paneel
Kundenbewertungen
STIER onderhoudwagen Werkplaatswagen met geperforeerd paneel*

STIER onderhoudwagen Werkplaatswagen met geperforeerd paneel

Dit product is als nieuw en onbeschadigd. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

De STIER servicetrolley - een opti...

 Preis: € 161,64 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De werkplaatswagen is een mobiele helper die op elke plaats in een werkplaats voor het nodige gereedschap zorgt. Een verdere definitie vindt u op href=“https://web.archive.org/web/20150813003959/https://de.wikipedia.org/wiki/Werkstattwagen“target=“_blank“ rel=“noopener noreferrer“>Wikipedia.

Functionaliteit

De werkplaatswagen functioneert volgens het principe van orde en mobiliteit. U rolt de wagen naar de plaats van bestemming om het gesorteerde gereedschap te leveren.

Mogelijke toepassingen

Men vindt de mobiele helpers in alle beroepen. Inmiddels zijn ze ontworpen en geoptimaliseerd voor vele denkbare gebieden. Er is geen betere oplossing om uw gereedschap en accessoires ruimtebesparend en mobiel op te bergen.

Zelfs als kleine ambachtsman moet je de voordelen van een auto niet onderschatten. Een klein apparaat kan eenvoudig in een hoek worden geplaatst. Het vervelende dragen van zware gereedschapskisten, waarvan sommige meer dan 30 kg wegen, kan het leven van menig ambachtsman makkelijker maken.

Een ander belangrijk punt op het werk is de veiligheid van de inhoud. De eigenaar moet zijn gereedschap te allen tijde en overal tegen ongeoorloofde toegang kunnen beschermen.

Het is belangrijk dat u bij de aankoop van een werkplaatsauto niet alleen naar de prijs kijkt. U moet zich bewust zijn van uw individuele behoeften om met het gekochte product aan de komende eisen te kunnen voldoen.

Belangrijke criteria

In een werkplaats wordt geen enkel ander apparaat zo vaak gebruikt als een gereedschapswagen. De wagens moeten meerdere jaren meegaan, dus het is belangrijk om het juiste product te kopen. Een goed product zorgt voor een hoge mate van motivatie en arbeidsvreugde. Uiteindelijk hebben deze factoren soms invloed op de kwaliteit van het werk.

Ongeacht de uitrusting van de werkplaatsauto’s moeten enkele belangrijke criteria zeer zorgvuldig in acht worden genomen.

  • Rollen: De De rollen moeten volledig geladen zijn en soepel blijven rollen op ongelijkmatige oppervlakken.
  • Stabiliteit: De dikte van het materiaal, de afwerking van de laspunten en de naden en het buigen bepalen de totale belasting van een wagen. De kwaliteit van de gebruikte materialen is in principe synoniem met duurzaamheid en een hoge bruikbaarheid.
  • Laden: De lades zijn het hart van de wagen. Je moet weten hoeveel gereedschap je wilt opslaan. Maar ook het type lade uittrekelementen mag niet worden verwaarloosd. De kogelgelagerde lade uittrekelementen moeten in ieder geval zijn.
  • Netheid: De verdelers zijn een beproefd systeem, ze zorgen ervoor dat de lades opgeruimd worden.
  • Toebehoren: De rechthoekige uitsparingen in de wanden bieden de mogelijkheid om gereedschap en hulpmiddelen op te bergen.

Met of zonder gereedschap

Als u niet beschikt over een complete set gereedschappen of als er kwaliteitsverschillen zijn tussen de gereedschappen, is het beter om wat meer geld te investeren en een uitgeruste werkplaatswagen te kopen. Als je daarna goed gereedschap wilt kopen, zul je diep in je zak moeten graven.

Als u al in het bezit bent van hoogwaardig gereedschap en u mist de bestelling en de mobiliteit, reik dan naar een lege wagen.

Verzorging en reiniging

Net als elk ander gereedschap, moet deze van tijd tot tijd worden gereinigd. Het oppervlak van de wagen is meestal van staal of ijzer, dus na verloop van tijd kan er roest ontstaan. Op deze manier wordt de levensduur van de auto verkort of in het ergste geval zelfs beëindigd.

Men moet ervoor zorgen dat de auto na het werk vrij is van stof en vuildeeltjes. Afhankelijk van de gebruiksfrequentie je moet ook de tijd nemen om de binnenkant van de auto schoon te maken.