zakenwagen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk zakenwagen

Zakenwagen: de nieuwe aktetas?

Sterk in de mode en je ziet het steeds vaker: de zakenwagen. Sterke concurrentie voor de klassieke aktetas, maar waarom is de trolley zo populair?
Hier is een zakenwagentest of -gids:

Wat is een zakenwagen?

In principe is een zakenwagen gewoon een koffer op twee wielen die u met behulp van een uitschuifbare handgreep achter u kunt trekken. Het kan ook worden gedragen als een normale aktetas.

Ga naar het volgende punt van de Business Trolley Test / Guide:

Vereisten voor een goede zakenwagen

Er zijn veel factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij de aankoop van een zakenwagen.
Waar u op moet letten is de grootte van de koffer met het verlengde handvat. Er is niets erger dan na een dag hard werken naar huis te gaan met een trolley waarvan het uitschuifbare handvat te klein is, zodat men met gebogen rug moet lopen. Het is daarom raadzaam om een zakenwagen te kopen met een handvat dat lang genoeg is om met een rechte rug naar het werk te kunnen lopen.
Een andere factor is de algemene afwerking. Het is gemakkelijk te zien of een wagen van goedkope of dure materialen is gemaakt. Zoals u al kunt raden, raad ik goedkope zakenwagens niet aan, omdat ze een korte levensduur hebben in vergelijking met de dure zakenwagens. Pas op voor een onbrandbare handgreep, want die kan bij langer gebruik afbreken, en ook voor onbrandbaar, zwak koffermateriaal, want de koffer moet bestand zijn tegen weer en wind en jarenlang meegaan. Hoeveel tassen en hoe groot de koffer moet zijn, hangt af van …van je beroep. Neem je bijvoorbeeld veel mee naar kantoor, dan is een zakenwagen met een groot koffervolume voordelig.

Nu komen we bij een ander belangrijk punt voor de reisgids / bedrijfstrolley test:

Toepassingsgebied van de bedrijfswagen

De zakenwagen is geschikt voor vrijwel elke binnenstedelijke baan. De wagens hebben hun problemen op land- en veldpaden, omdat de wielen niet ontworpen zijn voor paden met stenen, takken en andere obstakels. Het is niet eenvoudig om de trolley achter je te trekken op zulke routes, omdat de trolley altijd tot stilstand komt als er obstakels zijn.

Onze Top 10 – Zakelijke wagens

Wat zijn de alternatieven voor een zakenwagen?

Als alternatief voor de trolley is er natuurlijk de al genoemde aktetas, die net zo goed werkt op zandwegen als op binnenstedelijke trottoirs. Niet te vergeten de rugzak, die hen sinds hun schooltijd trouw heeft gediend. Er zijn ook schoudertassen die erg populair zijn bij studenten.

Welke fabrikant van bedrijfswagens zijn er?

Wie een zakenwagen wil kopen, zal zich snel realiseren dat er veel
leveranciers, zoals Samsonite of Bugatti, van deze wagens.

Innovaties in de bedrijfswagensector

Het principe van de bedrijfswagen werd overgenomen en nu zijn er ook rugzakwagens.

Voordelen bij het kopen van een zakenwagen op het internet

Op het internet is de keuze groter dan in een winkel en kunt u de perfecte zakenwagen kopen die u wilt. Het is ook meer tijdsefficiënt, omdat u niet naar de winkel hoeft te rijden, wat uw brandstofkosten laag houdt. Dan zijn de wagens ook goedkoper op het net.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een zakenwagen?

Ik heb het meeste al genoemd, maar hier Nogmaals in het kort:

– ideaal formaat van de wagen
– goede en hoogwaardige verwerking / materiaal
– taai materiaal
– geschikt zijn voor het werk (koffervolume, aantal kofferzakken, enz.)

Nu naar het laatste punt van de Business Trolley Test/Advisor:

Nuttige accessoires voor de Business Trolley

U moet thuis reserveonderdelen hebben voor het geval er iets kapot gaat op de wagen. Bijvoorbeeld, een setje reservebanden is goed of een reserveschuifje, als het breekt bij de rits van de tas.