Zwartkopverwijderaar

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Zwartkopverwijderaar

Blackhead remover test – alles wat belangrijk is in één oogopslag

Een mee-eters verwijderaar wordt vaak gebruikt door dermatologen of cosmetici voor het schoon, steriel en voorzichtig verwijderen van mee-eters van de menselijke huid.

In de markt voor cosmetische huidverzorging zijn er zowel handmatige verwijderaars als elektrische apparaten, die beide zeer goede resultaten behalen en met name worden aanbevolen voor klanten of patiënten met een zeer vette huid en acne.

Eisen aan een goede zwartkopverwijderaar

De professionele verwijdering van acne en mee-eters (comedo) met een verwijderaar vermijdt het uitknijpen van de huid van de patiënt en dus een pijnlijke ontsteking van het behandelde huidgebied. De overdracht van verpakkingen en ziektekiemen wordt ook vermeden door het gebruik van een steriele verwijderaar.

De ervaring met de blackhead remover test toont aan dat een kwalitatief hoogwaardige remover – zowel handmatige als elektrische versies – zich kenmerkt door het feit dat het apparaat gemaakt is van hypoallergeen metaal (zoals roestvrij staal) of materiaal dat geschikt is voor alle huidtypen en geen allergische reacties veroorzaakt.

Zogenaamde blackhead remover kits bevatten een groot aantal extractors die de gebruiker een keuze aan verschillende tools bieden. Het gebruik van verschillende verhuizers kan helpen bij het verwijderen van diepgewortelde puistjes.

Automatisch, snel en schoon: de poriën-stofzuiger in de zwartkopverwijderaartest

Als praktisch alternatief voor de klassieke, verschillend ontworpen comedone-afzuigers voor het verwijderen van mee-eters, biedt een zogenaamde poriën-afzuiging een vereenvoudigde verwijdering van mee-eters: door Wanneer het apparaat op de puist wordt geplaatst, zuigt het de zwartkop uit de porie. Dit maakt het gemakkelijker te gebruiken, vooral als de puistjes ongunstig zijn geplaatst, bijvoorbeeld in de neus of het oor.

Veel van de momenteel beschikbare apparaten bieden de gebruiker een grote verscheidenheid aan gebruiksmogelijkheden, omdat bij de aankoop vaak verschillende hulpstukken worden meegeleverd. Met grote opzetstukken kan men comfortabel over de hele neus lopen of grote mee-eters verwijderen. Zeer diepgewortelde mee-eters kunnen bijzonder grondig en gemakkelijk worden verwijderd met een kleine bevestiging – een groot pluspunt bij de zwartkopverwijderingstest.

Het door het apparaat gegenereerde vacuüm zuigt de aangetaste poriën schoon en leeg, vooral als de huid lichtjes glad wordt getrokken voordat het apparaat wordt aangezet. Dit garandeert een zachte en schone huid in huis, net als na een cosmetische behandeling – het is echter aan te raden om eerst met het zwakste niveau te beginnen en dan langzaam de optimale zuigkracht te benaderen om de huid niet onnodig te irriteren.

Onze Top 10 – zwartkopverwijderaar

Welke alternatieven zijn er voor een handmatige of elektrische zwartkopverwijderaar?

Een ander alternatief in de Blackhead Remover Test zijn de zogenaamde Blackhead Masks – deze winnen momenteel aan populariteit, vooral door schoonheidsbloggers in sociale netwerken, omdat de resultaten zeer visueel zijn.

Een van de grootste voordelen van zwarte maskers is duidelijk dat ze zeer zacht zijn voor de huid in vergelijking met andere behandelingen. Bij het verwijderen van mee-eters is het niet nodig om handmatig te drukken of te zuigen – een voordeel voor gevoelige huidtypes of beginners op het gebied van cosmetische huidbehandelingen thuis.

Een downer voor patiënten met zeer diepgewortelde puistjes of ernstige acne is dat de zwarte maskers huidonzuiverheden slechts oppervlakkig zijn. hoewel het verwijderen van het gedroogde masker erg pijnlijk kan zijn of vergeleken kan worden met het verwijderen van een pleister.

Het is aan te raden om het masker schokkerig te verwijderen, maar dan wel in delen.

Zwartkop, puistjes of zelfs cysten die diep onder de huid liggen kunnen niet volledig worden verwijderd met het masker – daarom wordt het masker eerder gebruikt om de reiniging van de huid te ondersteunen en biedt het de gebruiker een echt alternatief voor de klassieke meeëterverwijderaar, alleen voor oppervlakkige meeëters. Door het zachte karakter kan het echter gemakkelijk één of twee keer per week en ook relatief snel worden aangebracht.

Verwijder voorzichtig diepgewortelde mee-eters.

Wie het extraheren van mee-eters en puistjes met een klassieke komedonafzuiger pijnlijk vindt of gevoelig is voor de druk van het gereedschap, kan ook zijn toevlucht nemen tot het gebruik van wattenstaafjes om acne te verwijderen. Hier moet de gebruiker er alleen voor zorgen dat de stokjes van hout zijn en niet van plastic, zodat ze bestand zijn tegen de druk op de (soms geharde) poriën.

Een zachte, natuurlijke behandelingsmethode biedt ook het „stomen“ van mee-eters door een warme handdoek gedrenkt in kamillethee of een peeling met zeezand.

Aanbevolen fabrikanten van zwartkopverwijderaars – on- en offline

Tegenwoordig kunnen poriënverwijderaars en zwartkopverwijderaars in alle prijsklassen online worden aangeschaft – speciaal voor de klassieke kits vindt u tal van leveranciers in online portalen, zoals Tweezerman of Pfeilring. Douglas en veel internetapotheken bieden de tools zelfs aan onder hun eigen merknaam en beloven succesvolle behandelingen.

Aanbevolen poriënverwijderaars zijn verkrijgbaar bij Claire, Xpreen en KANARS.

De populaire Zwarte Maskers zijn beschikbaar voor Invoerprijs van Garnier en The Body Shop, maar ook in een hooggeprijsde editie van cosmeticafabrikant Kiehl’s.

Innovaties op het gebied van zwartkopverwijderaars zijn hier te verwachten, met name op het gebied van elektrische apparaten voor gezichtsbehandeling en de verdere ontwikkeling van effectieve peelingmaskers, zoals de Black Masks.

Daarnaast richten schoonheidsspecialisten zich sterk op de behandeling van mee-eters en acne met lichttherapie – een methode die patiënten thuis al kunnen gebruiken. Een aan te bevelen product is hier bijvoorbeeld het lichttherapeutische masker van Neutrogena – exclusief verkrijgbaar bij DM.

De voor- en nadelen van het kopen van mee-eters op het internet

Zoals bij bijna alle producten wordt het kopen op het internet ook aanbevolen voor zwartkopverwijderaars – maar met enige moeite in het onderzoek.
Aangezien klassiek gereedschap zeer goedkoop kan worden aangeschaft, is er geen groot risico voor de klant – alle andere beschreven zwartkopverwijderingsopties zijn ook minimaal invasief en kunnen niet veel schade aanrichten. Het is de moeite waard om de klantenrecessies van de respectievelijke online-aanbieders te bestuderen, vooral om verkeerde aankopen van elektrische apparaten te voorkomen.

Voor patiënten met een zeer gevoelige huid of zeer ernstige acne is een bezoek aan een dermatoloog sowieso aan te raden alvorens blackheadverwijderaars te kopen voor een behandeling thuis.