32 inch televisie

Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - WitLenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit
LinkLenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit*Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit*
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, BE
Preis € 287,04
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 104,62
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 287,04
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 104,62
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk 32 inch televisie

Laat ons u dan meenemen door de TV-jungle van de nieuwste televisies in deze 32 inch TV Test 2018. Wij testen elke dag TV voor u en het resultaat is een van de beste bestsellers die u op het internet kunt vinden.

Welke TV is de beste? En welke biedt de beste prestaties voor zijn prijs? Lees meer

Een televisie die onze tests heeft doorstaan, wordt getest op verschillende aspecten, waaronder kwaliteit, geluid en beeld, functies, werking, maar ook energie-efficiëntie. Alleen als een televisie in al deze punten de beste beoordelingen krijgt, komt hij bovenaan onze beoordelingstabel te staan. Hier zijn de beste TV’s in onze TV markers, of het nu gaat om grote UHD TV’s of compacte Full HD TV’s.

Het belangrijkste is natuurlijk het beeld en het geluid, gevolgd door de kwaliteit van de apparatuur.
Welke ontvangst is compatibel? Is er een flexibele opnamefunctie aan boord die betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken is? Is het een Smart TV met een goede selectie van toepassingen en een handige online interface?

Al deze factoren samen bepalen hoe de testmagazines een televisietoestel beoordelen, net als de 32-inch TV Test 2018.

Als richtlijn: afhankelijk van de fabrikant of het frame en de behuizing zijn de meeste modellen ongeveer 73 inch breed, tussen 43 en 45 inch hoog en tussen zes en zeven inch diep, elk zonder steun. De uitspraken in elektronicawinkels zijn vaak dubieus. Meestal bepaalt het datablad de totale afmetingen van de TV en de basis.

A Grootbeeldtelevisie is het belangrijkste ingrediënt voor een echte thuisbioscoop.

Elk jaar ondergaan enkele honderden tv-toestellen de talrijke tv-tests in de vakbladen.

Op dit moment domineren LCD-modellen met LED’s.

Grote tv-toestellen met een beeldschermdiagonaal van ongeveer een meter hebben vaak de beste beeldkwaliteit.

Grote tv’s staan aan de top.

Veel modellen met een beeldschermdiagonaal tot 80 centimeter hebben problemen met snelle scènes. Foto’s ruk of pixelblokken verschijnen. Veel grotere modellen, vanaf een beeldschermdiagonaal van ongeveer een meter, stellen bewegende scènes op een vloeiende manier voor, zonder beeldverstoring. Zelfs goedkope tv-toestellen hebben een goed imago. De komende jaren wordt de televisie-antenne gemoderniseerd en vanaf 2019 DVB-T2 HD genoemd. Vanaf 2019 zullen ze met deze DVB-T2 HD eindelijk HDTV kunnen kijken via de antenne.

Goed voor de ogen, slecht voor de portemonnee:

Slechts enkele tv-toestellen en -ontvangers in de Duitse woonkamers domineren momenteel DVB-T2 HD.

UHD-televisie

Meer is beter, lijkt het motto te zijn:

Momenteel gaat de reclame vooral over UHD-tv’s. De afkorting betekent Ultra High Definition. De ultrahoge resolutie wordt geleverd met acht miljoen pixels, de vorige Full HD biedt twee miljoen pixels. Films met een dergelijke hoge resolutie worden nog niet op tv-kanalen uitgezonden, maar bijvoorbeeld via het internet en zijn nog steeds schaars. De voordelen van deze nieuwe technologie zijn momenteel vrij beperkt. Fabrikanten kondigen aan dat dankzij het grote aantal pixels, grote televisies kunnen worden geconfigureerd, zelfs in kleine ruimtes, omdat UHD kortere zitafstanden mogelijk maakt.

De gouden regel: Op Full-HD TV’s met een schermformaat van minstens één meter moet het mogelijk zijn om de publieke tentoonstellingen op een UHD afstand van een meetinstrument te houden.

Onze top 10 – 32 inch TV’s

Nr. 1
Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit
Kundenbewertungen
Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit*

Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit

Dit product heeft lichte gebruikssporen. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

Specificaties

Aansluitingen

Wifi
Ja

HDMI
3

USB...

 Preis: € 287,04 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit
Kundenbewertungen
Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit*

Lenco DVL-3242 - Televisie HD LED met DVB - 32 inch - Wit

Dit product heeft lichte gebruikssporen. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

Specificaties

Aansluitingen

Wifi
Ja

HDMI
3...

 Preis: € 104,62 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

TCL Roku-televisie 3750

Je krijgt geen superdunne TV voor de laagste prijzen op TCL Roku TV’s. Deze TV is uitgerust met softwaretoepassingen en Roku, dus het is ideaal voor kabelknippers die graag hun nieuwste programma’s krijgen zonder dat er een aparte doos voor nodig is.

En de prijs is iets om te vieren: de TCL Roku 3780 32-inch TV past perfect in een slaapkamer. Dit is een aankoop die zowel de ouders als hun nakomelingen gelukkig zal maken.

Premium foto, modern design

Een hoge-resolutie scherm in combinatie met een uitgebreide updatefrequentie en dubbele bandbreedte WLAN stelt u in staat om elk moment vast te leggen. Met een elegant en modern ontwerp ziet het er goed uit, aan of uit.

Eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface

De eenvoudige en intuïtieve interface biedt gemakkelijke toegang tot meer dan 4.000 kanalen, kabel-tv, videogameconsoles en andere apparaten.

Geen vervelende wendingen of ingewikkelde menu’s meer, al uw favorieten zijn altijd bij de hand.

Krachtige mobiele toepassing

Gebruik het als afstandsbediening, sluit een koptelefoon aan voor ongestoord luisteren, kijk met uw stem of toetsenbord en deel uw eigen video’s, muziek en foto’s met uw tv.

U kunt ook films en webvideo’s naar uw tv streamen met behulp van Netflix en mobiele YouTube-apps.

Sony KDL-32W4000

De LCD-televisie is bijzonder overtuigend in termen van prijs / prestatie.

Met een straatprijs van 832 euro is de televisie de op één na goedkoopste kandidaat in deze testomgeving. Dit zou een belangrijk criterium kunnen zijn voor veel kopers, aangezien het CI-slot van de tv ook beschikbaar is voor betaaltelevisie. Een doorslaggevend criterium voor de aankoop van een 32-inch TV is de perfecte weergave van het PC-beeld.

Ten slotte moet het televisietoestel ook Wees nuttig voor de monitor.

Hier krijgt alleen de winnaar van de Sony KDL-32W4000 test een native beeldweergave via een HDMI-ingang en een optionele VGA-aansluiting. De rest van de kandidaten biedt geen native resolutie wat betreft de aansluiting op de PC. De andere testdeelnemers tonen echter ook een goede geschiktheid als pc-monitor in de veronderstelling dat de afstand tussen de stoelen dienovereenkomstig wordt aangepast.

X-Reality Pro: een fijner beeld

Ervaar helderheid, duidelijkheid en beeldkwaliteit in alles wat je ziet. Onze gecombineerde ruisonderdrukkingstechnologieën zorgen voor een zuiver geluid en onderdrukken ruis in elke scène, waardoor het beeld kristalhelder lijkt.

Full HD 1080p

Ervaar de details van Full HD 1080p in alle entertainmentmedia. Van Blu-ray discs tot TV’s en foto’s van smartphones, je kunt alles duidelijk ervaren op het grote scherm van deze Bravia TV.

Slank ontwerp

Het slanke apparaat past gemakkelijk in elk huis en kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd. Het scherm heeft een slank frame met aluminium accenten en discrete schuine kanten, zodat u kunt genieten van uw entertainment in vrijwel randloze beelden.

Draadloos entertainment met ingebouwd WLAN

U hoeft alleen maar verbinding te maken met uw thuisnetwerk. Met de ingebouwde Wi-Fi kun je op het web surfen en zoeken naar de nieuwste films, platforms gebruiken om video’s te delen zoals YouTube of toegang krijgen tot diensten zoals betaaltelevisie. Het beste van alles is dat u uw entertainment gemakkelijk kunt streamen via het internet en uw thuisnetwerk, zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.