75 inch televisie

HIsense - Televisie - 15 inch - 75AE7000F_BK UHD
LinkHIsense - Televisie - 15 inch - 75AE7000F_BK UHD*
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
Preis € 796,70
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
HIsense - Televisie - 15 inch - 75AE7000F_BK UHD
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 796,70
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk 75 inch televisie

Een 75 inch televisie is een echte blikvanger in elke woonkamer. Deze nieuwe, grote tv-toestellen zijn thuisbioscoopplezier op zijn best. En wie zo’n grote TV mee naar huis neemt en dan in 4K, indien mogelijk, zal zeker meer tijd op de bank thuis doorbrengen dan voorheen.
Er zijn echter een paar dingen die u moet overwegen voordat u een nieuwe set koopt, zodat de aankoop de moeite waard is en u er lang van kunt genieten. Want deze high-tech apparaten zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen en apparatuur. Een goed advies is dan ook zeker aan te bevelen.

– De premium klasse van de TV-toestellen zijn 75 inch TV-toestellen. Deze reuzen zijn uitgerust met eersteklas technologie onder de flatscreens, ze hebben bijna allemaal een 3D-weergave, een uitstekend geluid en een slimme tv.

– Omdat het beeldbereik zeer groot is, moet een Ultra HD-resolutie met 3.840 x 2.160 pixels worden gekozen om een goed beeld te krijgen.

– De meeste 75 inchers werken met een LCD-scherm en een LED-achtergrondverlichting.

In onze 75 inch TV-test hebben we veel apparaten bekeken. Bijna alle 75 inch TV’s zijn LED TV’s. Dit betekent dat het scherm zelf wordt bediend door middel van een LCD, die op zijn beurt van achteren door LED’s wordt verlicht. Deze zogenaamde achtergrondverlichting. Dit brengt een zeer aangename, oogvriendelijke televisie met zich mee door de zeer goede kleurweergave. De prijs is ook iets bijzonders omdat deze apparaten meestal zijn uitgerust met een UHD-resolutie. Anders kan een pixelachtig beeld zich snel ontwikkelen met het enorme schermoppervlak. Met 75 inch TV’s zijn de prijzen voor goede uitrusting voor ongeveer 2000 euro.
De meeste van de 75 inch TV-toestellen hebben, zoals gezegd, Ultra HD, en kunnen ook 3D-films afspelen. Ze hebben ook Smart TV-functies en verschillende USB-aansluitmogelijkheden. In plaats van de normale DBV-T en DBV-S zijn bijna alle apparaten ook in staat om de HD-standaard te ontvangen:
– DBV-T2
– DBV-S2.
Natuurlijk hebben niet alle apparaten de bovengenoemde interfaces of functies. Deze zijn echter voor een groot deel standaard en moeten bij de aankoop in aanmerking worden genomen. Omdat retrofitting niet mogelijk is.

Onze top 10 – 75 inch televisies

Nr. 1
HIsense - Televisie - 15 inch - 75AE7000F_BK UHD
Kundenbewertungen
HIsense - Televisie - 15 inch - 75AE7000F_BK UHD*

HIsense - Televisie - 15 inch - 75AE7000F_BK UHD

Dit product is als nieuw en onbeschadigd. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

Beschrijving
1 jaar garantie
4K/UHD resolutie ...

 Preis: € 796,70 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

In de elektronicamarkt vindt u vooral schermen met LED-verlichting achter het LCD-display. In het 75 inch bereik of hoger zijn OLED’s echter steeds populairder geworden. Hoewel ze nog steeds relatief duur zijn, is de energiebalans en het beeld uitstekend en ongeëvenaard.

Welke kenmerken in dit opzicht verschillen, gaan we in onze 75 inch TV-test nog wat dieper op de zaak in:

De aanduiding LED staat voor lichtgevende diode. Vertaald betekent dit: licht emitterende diode. Deze hebben het werkingsprincipe van een normale diode, met het verschil dat ze licht uitstralen zodra ze stroom ontvangen. De LED’s zijn achter het scherm geïnstalleerd. Dit wordt dan LED-achtergrondverlichting genoemd.

OLED staat voor organische licht emitterende diode. En de vertaling is hier: organische lichtgevende diode. Ze zijn gemaakt van een lichtgevende dunne film, die een zachte gloed met elektriciteit veroorzaakt. Deze dunne films kunnen op een grote verscheidenheid aan materialen worden aangebracht en blijven flexibel.

In tegenstelling tot de conventionele en bekende LED die wordt gebruikt als achtergrondverlichting voor alle LCD-schermen, is een nieuwe OLED scherm de ingebouwde OLED niet als een aparte achtergrondverlichting, maar als een directe lichtbron. Helaas zijn de OLED’s nog steeds niet erg lang houdbaar.

In tegenstelling tot het klassieke LCD-scherm of TV-toestel met LED-achtergrondverlichting, worden OLED’s niet gebruikt voor achtergrondverlichting. Simpel gezegd, ze zijn verlichting en scherm in één.
Omdat ze kunnen worden gebruikt om zeer dunne schermen te bouwen, vinden OLED’s altijd hun plaats in de smartphone- en tabletsector.

Als u hebt besloten om een 75 inch TV te kopen, moet u controleren wat er op de markt verkrijgbaar is. En dat is heel divers. Om een zekere mate van beperking te hebben, kunt u zich beperken tot enkele selectiecriteria

Degenen die liever bijzonder dicht voor hun nieuwe 75 inch TV zitten om zich echt diep te kunnen verdiepen in de bioscoopbeleving, moeten een UHD TV aanschaffen. Met 3.840 x 2.160 pixels zien de beelden er zelfs op een groot scherm niet pixelachtig uit. Maar dit is alleen nuttig als je films kunt bekijken die in UHD kunnen worden gekocht. Helaas is het aanbod nog niet groot, dus de aankoop is nog niet noodzakelijkerwijs aan te bevelen.
Als de TV-avond wordt doorgebracht op een bank, die meer dan 3 meter van de TV verwijderd is, is een resolutie van 1.920 x 1.080 pixels voldoende.
De basisregel is: De ideale zitafstand wordt berekend op basis van de schermhoogte maal drie.

Naast het speciale ontwerp van een 75″ TV met Curved Design heeft Curved nog vele andere voordelen die niet direct opvallen.
Want, en dit mag niet vergeten worden, het feit dat een 75 inch TV, wanneer deze niet in gebruik is, voornamelijk is een groot zwart gat in de woonkamer.

Daarom is het optische voordeel al relevant. Vooral de grote 75 inch TV’s zijn ideaal voor het gebogen ontwerp, omdat veel effecten pas merkbaar worden voor de kijker als de beeldschermdiagonalen groter zijn.

Maar door het gebogen oppervlak ziet het beeld er voor de kijker nog natuurlijker uit. Dit komt omdat het beeld niet vervormd is aan de zijkanten, zoals het geval zou zijn bij normale schapschermen van dit formaat. Dit komt omdat de kijker bij elke kijkhoek dezelfde afstand tot het beeld heeft.

Als je direct voor de 75 inch gebogen TV zit, krijg je een sterker gevoel deel uit te maken van de actie.

Voor- en nadelen bij een gebogen ontwerp:

– chique, elegant ontwerp
– geen beeldvervorming aan de rand
– Niveau van detail
– Duurder om te kopen
– grotere ruimtebehoefte
– Zijwaartse gezichtshoek niet ideaal

Een hoge beeldsnelheid garandeert vloeiende en gedetailleerde beelden en dus optimaal TV-genot.
Gamers vertrouwen altijd op monitoren met een frequentie van minstens 144 Hertz voor hun speelautomaten. Wie echter een 75 inch apparaat met Ultra HD bezit, moet rekening houden met hogere beeldfrequenties. Want hoe hoger het aantal pixels, hoe vaker „schaduweffecten“ optreden.
Eenvoudig gezegd is de beeldfrequentie de snelheid van de beeldweergave, dus hoe vaak per milliseconde het ene na het andere beeld wordt geprojecteerd. Hoe hoger de frequentie, hoe gladder.
Veel TV’s zijn uitgerust met een software die werkt als een „buffer“. In het onmerkbare bereik worden de beelden eerst tijdelijk opgeslagen en daarna wordt de uitgangsfrequentie verhoogd. Op deze manier bereiken sommige van de moderne apparaten al 1000 Hertz.
Een belangrijke factor is energie-efficiëntie. Aangezien dit voor alle apparaten in Duitsland moet worden aangegeven, is een goede of slechte efficiëntie wordt snel herkend.

Een 75 inch TV is een echt hoogtepunt in het huis en het beeld ervan zal elke filmavond nog gigantischer maken. Een 75 inch zou echter UHD moeten hebben en als het budget voldoende is, is een gebogen ontwerp zeker aan te bevelen. Aangezien deze technologie nog niet zo lang op de markt is, is het aan te bevelen om zich tot merkfabrikanten te wenden en liever wat meer geld uit te geven. Want met deze apparaten zou schaarste niet de juiste manier zijn.
De volgende generatie televisietoestellen is al onderweg, maar het zal nog een hele tijd duren voordat ze beschikbaar zijn voor de algemene markt. Tot die tijd is het kopen van een 75-inch TV zeker de beste optie om te genieten van een mooie TV.