Stroomstrip met USB-aansluiting

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Stroomstrip met USB-aansluiting

Iedereen kent het fenomeen dat je je tablet of zelfs je mobiele telefoon of ander elektrisch apparaat wilt opladen, maar vindt alleen de kabel, niet de stekker, die je via de USB-aansluiting van de kabel nodig hebt om je mobiele telefoon of ander elektrisch apparaat op te laden. Zo’n kabel kan niet zomaar in het stopcontact worden gestoken, maar moet worden aangesloten op een geschikte USB-poort, waarover de betreffende stekker of een grote en praktische stekkerdoos met USB-aansluiting beschikbaar is. Zo’n stekkerdoos met USB-aansluiting kenmerkt zich, zoals gezegd, door het feit dat hij niet alleen meerdere stopcontacten heeft, waar je meerdere stekkers in kunt steken, maar ook één of meerdere USB-poorten, die je bijvoorbeeld kunt gebruiken als je alleen de kabel van een oplader hebt, maar niet de stekker. De stekkerdoos met USB-aansluiting kan eenvoudig via de stekker in een stopcontact worden gestoken en dan zijn zowel de stopcontacten als de USB-aansluitingen beschikbaar.

Net als bij alle andere producten op de markt is het belangrijk dat een stekkerdoos met een USB-aansluiting een hoogwaardig model is, wat te herkennen is aan het feit dat deze aan een aantal eisen voldoet. Natuurlijk moet je het op de contactdoosstrip met USB-aansluiting zetten voordat je het koopt. Dus de contactdoosstrook moet een goede afstand hebben tussen de USB hebben aansluitingen zodat ze gemakkelijk aan de contactdoosstrook kunnen worden bevestigd zonder elkaar te storen. De contactdozen zelf moeten ook op een bepaalde afstand van elkaar staan, zodat de verschillend gevormde netstekkers niet in de weg zitten. Ten slotte moet de stekkerdoos met USB-aansluiting voorzien zijn van een schakelaar waarmee de voeding kan worden in- en uitgeschakeld.

Een stekkerdoos met USB-aansluiting wordt altijd gebruikt als er maar één stopcontact in een kamer is, maar je hebt meerdere stekkers die in één stopcontact tegelijk moeten worden gestoken. U kunt het dus gebruiken om computers, lampen of iets anders dat wordt gevoed door een stekker en een kabel op te laden. Aangezien het een stekkerdoos met USB-aansluiting is, wordt deze ook gebruikt als u alleen een kabel met de USB-aansluiting hebt en deze wilt gebruiken om een apparaat op te laden. In dit geval steekt u de stekker niet in het stopcontact maar in de USB-poort.

Koop onze Top 10 – stekkerdoos met USB-aansluiting

Als u geen stekkerdoos met een USB-aansluiting bij de hand hebt, maar wel een elektrisch apparaat moet opladen, kunt u het gewoon in het stopcontact steken en opladen. Als het echter een kabel is die geen voedingsstekker heeft en via een USB-poort moet worden opgeladen, kunt u deze in de USB-poort van een computer steken of proberen of deze kabel in het apparaat van een andere voedingsstekker past. Deze kan dan weer in het stopcontact worden gestoken. …erin.

Welke fabrikanten van stekkerdozen met USB-aansluiting zijn er?

De contactdoosstrook met USB-aansluitingstest heeft verschillende modellen van verschillende fabrikanten op de markt getest en vergeleken, en heeft de fabrikanten die deze contactdoosstroken met USB-aansluiting produceren op een lijst kunnen zetten.
Op deze lijst staan onder andere de fabrikanten Powerfix en Revolt.

De stekkerdoos met USB-aansluiting wordt getest en omdat deze vaak in contact komt met de nieuwste modellen, stuit hij voortdurend op nieuwe ontwikkelingen op het gebied van stekkerdozen met USB-aansluiting. Zo zijn er altijd vernieuwingen in het ontwerp en ook in het aantal stopcontacten of USB-poorten, die zo’n stekkerdoos met USB-aansluiting kan hebben.

Tegenwoordig kunt u bepaalde dingen kopen in een plaatselijke winkel of op het internet. Als deze twee opties voor u beschikbaar zijn, moet u besluiten om een stekkerdoos met USB-aansluiting via het internet aan te schaffen, vanwege de vele grote voordelen. Want via het internet heb je een veel groter bereik en dus veel meer aanbieders om uit te kiezen. U heeft dus veel verschillende modellen beschikbaar, die u niet lokaal zou krijgen. Bovendien kunt u, als u de aanbieders met elkaar vergelijkt in termen van prijs, veel geld besparen op de aankoop. Er zijn ook kortingen en promoties in de extra geld te besparen, zijn er op het internet opnieuw en opnieuw. Ook wat betreft de evaluaties van de klanten kan men zich via het internet een zeer goed en realistisch beeld vormen van de individuele modellen.

Bij de aanschaf van zo’n stekkerdoos met USB-aansluiting moet men op een paar dingen letten, want de stekkerdoos-met-USB-aansluitingstest heeft dat uitgewezen. U moet bijvoorbeeld eerst nagaan hoeveel stopcontacten en hoeveel USB-poorten deze stekkerdoos moet hebben, aangezien er veel verschillende modellen op de markt zijn. U dient ook te overwegen hoe de stopcontacten en USB-poorten op de strip moeten worden gerangschikt. Tot slot moet u, voordat u zo’n stekkerdoos met USB-aansluiting koopt, overwegen of u de stroomvoorziening wilt kunnen in- en uitschakelen met een knop, die zich direct op de stekkerdoos bevindt.

De stopcontacten en ook de stekkerdozen zijn dan ook niet geheel probleemloos en men moet er altijd op letten. Daarom moet u zeker een kinderveiligheidsslot kopen als nuttig accessoire als er kinderen in huis wonen.