Anaal speelgoed

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Anaal speelgoed

Het beste anale speelgoed 2022 in vergelijking

Deze sextoys zijn ontworpen in vorm, grootte en kenmerken om perfect te worden gebruikt in anale seks.

De Sextoy wordt langzaam in de darm gebracht via het anusgebied met of zonder glijmiddel. Door middel van verschillende maten, die in het speelgoed zijn verwerkt, wordt de darm gemasseerd tot de ultieme climax is bereikt. Speelgoed voor het oppompen of met een cum-functie wordt vaak gebruikt.

Deze is speciaal gemaakt voor gebruik in de anale zone.

Mannen gebruiken dit graag om hun fantasieën uit te leven. Maar ook paren of vrouwen zijn blij als het juiste anale speeltje het perfecte orgasme brengt.

Naast anale kettingen zijn dildo’s in verschillende uitvoeringen, maten en lengtes een populaire sextoy voor anale seks. Hier is de schacht aan de bovenzijde smal en wordt hij aan de onderzijde groter. Zo kan de darm langzaam ontspannen en wennen aan het speelgoed.
Een anaalplug of de dildo om op te blazen worden enthousiast gebruikt. Mensen gebruiken de anale douche om zich voor te bereiden op geslachtsgemeenschap. Voor sommige mensen is de douche al genoeg als sextoy.
Vrouwen en mannen combineren hun geslachtsgemeenschap met de dildo om te binden. Zodat de vrouw hem anaal plezier kan geven.
Sommige anale speeltjes hebben vibraties voor verdere stimulatie.
Verdere tips en suggesties worden gegeven in de Anaalse Speelgoedtest.

Dit wordt in de darmen van de man of vrouw thuis geplaatst… gebruikt in het bed, de douche of het bad.

Koop onze Top 10 – Anaal speelgoed

De Sextoy moet worden gemaakt van een goed verdragen, flexibel en buigzaam materiaal. Hier is medische siliconen optimaal voor de funfactor en de huidcompatibiliteit. Sommigen houden van tamelijk stevig speelgoed. Glazen dildo’s zijn net zo populair als andere materialen.
Maar niet alleen de verwerking, vooral de stimulatiefactor is belangrijk voor anaal speelgoed. Verschillende vormen, maten en ongewone kleuren maken het interessant. Met lichte aders, die lijken op het mannelijke lid, wordt de authenticiteit nog effectiever.

Voordelen:
Door de ergonomische vorm past het anale speelgoed zich aan de lichaamsvorm aan. Zo zijn verwondingen als gevolg van stijve vormen uitgesloten. Ook de enige bevrediging kan worden bereikt met een anaaltje.

Nadelen:
Zowel het anusgebied als de darmen worden opgerekt door frequente anale seks. Dit kan leiden tot problemen met de sluitspier op oudere leeftijd.

Alleen serieus speelgoed moet worden gekocht, van de anale speelgoedtest of in winkels met positieve klantbeoordelingen.
Latex en siliconen en PVC zijn ideaal voor nieuwkomers. Glas of andere stevige dildo’s alleen in een klein formaat kopen. Pluggen of dildo’s onder elkaar vergelijken, dan kopen. Er zijn enorme prijsverschillen. Daarom is de prijsvergelijking een belangrijk criterium voor de aankoop.

De Anaalplug met vibratie in warme kleuren en verschillende intensiteiten verovert momenteel de markt.
Nieuwe soorten kunststof voor de productie van speelgoed zijn TPE en TPR. Deze komen binnen levendig en echt gevoel, werden deze kunststoffen speciaal ontwikkeld voor seksspeeltjes.

Nabini, Nexus, Beate Uhse en ook PALOQUETH zijn fabrikanten die in de test goed tot zeer goed zijn beoordeeld en daarom graag en vaak door klanten worden gekocht. Daarom behoren ze tot de meest populaire leveranciers. Verdere goede aanbieders tonen de Anaal-speelgoedtest.

-Nexus is gevestigd in Londen-Engeland en verkoopt allerlei soorten seksspeeltjes voor mannen en vrouwen volgens het motto dat luxueus spel aangenaam en intens plezierig is. Nexus distribueert wereldwijd seksspeeltjes.

-PALOQUETH is gevestigd in Hongkong en is actief in de wereldwijde handel in de erotische industrie. In plaats van directe verkoop maakt deze fabrikant meestal gebruik van bekende onlineshops voor de distributie.

-Beate Uhse verkoopt ook al decennia lang seksspeeltjes onder namen als Taboom.

Internet: Klanten hebben de mogelijkheid om een breed scala aan producten te bekijken en vervolgens op hun gemak te kiezen. De exacte beschrijving van het materiaal, het gebruik en al het andere is handig.

Gespecialiseerde retailers: Klanten hebben minder keuze en meestal hogere prijzen. Speciale modellen moeten moeizaam worden besteld via de dealer.

– De geschiedenis:
Griekse vrouwen gebruikten al in 600 voor Christus tondildo’s om ze vaginaal en anaal in te voeren.
Vanaf de jaren zeventig werden stimulatiestaven, dildo’s en ander speelgoed officieel beschouwd als hulpmiddelen voor seksuele stimulatie.

– Feiten en cijfers:
Het aanbod op de markt van seksspeeltjes neemt voortdurend toe. Vooral op anaal gebied neemt de vraag toe, omdat mensen meer openstaan voor hun wensen en behoeften. Hier lopen China en Japan voorop.

– De Prijzen:
Eenvoudig speelgoed is verkrijgbaar vanaf ongeveer 9 Euro. De funfactor is hier echter meestal van korte duur en er is nieuw speelgoed nodig. Daarom is het raadzaam om wat dieper in je zak te graven en ongeveer 25 tot 35 euro uit te geven.

Glijmiddel en oliën helpen om het anale speeltje soepel te maken, zodat het plezier tijdens de seks nog groter is.

Er zijn geen echte alternatieven, omdat met name erotische artikelen bewust zijn ontworpen voor anale seks.