Anti-snurk kussen

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Anti-snurk kussen

Snurkkussens zijn bedoeld om hoofd en nek in slaapstand te brengen. Dit kan helpen om de verstopping van de luchtwegen te verminderen, zodat de ademhaling gemakkelijker en rustiger wordt. Deze slimme kussens zijn over het algemeen zo ontworpen dat het centrale gedeelte van het kussen dunner is dan de zijkanten. Het idee is dat het hoofd in lijn moet liggen met de ruggengraat, ongeacht welke slaappositie een persoon inneemt tijdens het slapen. Dit zou op zijn beurt de luchtwegen vrij moeten houden tijdens het slapen. Als je een snurker bent of je kent iemand van dit type, ben je waarschijnlijk bekend met alle snurken oplossingen die verschijnen en worden aangeboden op de markt elke dag. Van kinbanden tot neusbanden tot mondstukken en andere soortgelijke oplossingen. Echter, van alle snurken oplossingen die vandaag de dag op de markt beschikbaar zijn, is een snurkkussen uniek omdat het de enige niet-invasieve snurken oplossing is.

Alle kussenbedrijven geven aan dat ze het beste kussen maken voor de rustgevende lift naar je hoofd, nek en kin om te stoppen met snurken. Het is moeilijk te kiezen tussen de kussens op de markt. Traagschuim geeft een goed drijfvermogen en weegt vaak 3 of 4 pond. Het meest opvallende en duidelijke verschil tussen alle kussens is de vorm. De meeste consumenten houden niet van de nieuwe chemische geur, dus zoek een kussen zonder de geur en u zult tevreden zijn. Probeer een anti-snurk kussen te vinden waar u de hoogte kunt instellen en de lift kunt gebruiken. De stevigere en harde kussens tillen de kin en de nek het beste op. U wilt een kussen dat gemakkelijk te onderhouden is en en heeft misschien zelfs een kussensloop. Het is niet eenvoudig om een goed kussen te vinden, omdat veel fabrikanten vaak goedkope en slechte modellen op de markt brengen. Maar je moet uitzoeken wat zo’n kussen moet hebben en hoe je het moet gebruiken. Uw eigen wensen kunnen ook helpen bij de selectie, maar u moet altijd rekening houden met de basiskenmerken zoals kleur, grootte, enz. Een anti-snurken kussenslooptest kan daarbij van groot nut zijn.

Onze Top 10 – Antisnurkussens

Bijna iedereen kan anti-snurk kussens gebruiken, maar ze zijn het meest geschikt voor mensen die lijden aan slaapapneu. De meeste anti-snurkproducten pakken het snurken aan door je mond en kaakbewegingen te beperken. Deze apparaten voorkomen dat de kaak tijdens de slaap naar achteren glijdt en houden de luchtwegen open. Andere anti-snurkproducten elimineren het snurken door de tong vast te houden. Helaas werken deze producten niet voor iedereen. Mensen die een beugel of bepaalde soorten beugels dragen, kunnen deze modellen mogelijk niet gebruiken. Bovendien, terwijl ze zich comfortabel voelen, kan het wennen aan het dragen van deze apparaten ’s nachts enkele dagen tot enkele weken duren. Antisnurkussens werken volgens een speciaal concept: ze beïnvloeden de positie van de kaak en de mond om luchtwegobstructie tot een minimum te beperken. In plaats van het omgaan met snurken door je kaak te dwingen op zijn plaats te blijven, richten deze apparaten zich op het corrigeren van de natuurlijke uitlijning van het hoofd en de nek. Als je op je rug ligt, kantelen de snurkkussens je hoofd naar achteren zodat de spieren in je nek lichtjes geactiveerd worden en je kin plafond is opgeheven. Noodhulpverleners gebruiken een vergelijkbare kantelmethode voor het hoofd om ervoor te zorgen dat bewusteloze patiënten goed kunnen ademen.

Er zijn verschillende soorten snurkkussens, en de aangeboden functies variëren sterk van product tot product. De primaire typen zijn wig, contour, U-vorm, schuim, full-body, inflatie en CPAP-kussens.
Opblaasbare kussens (Smart Anti-Snoring kussens)
Opblaasbare kussens zijn het meest interessante type snurkkussen omdat ze geluidssensortechnologie en zelfontsteking combineren. De wetenschap achter het ontwerp van deze „slimme“ opblaasbare kussens is eenvoudig: het kussen verandert ’s nachts automatisch de positie van uw hoofd wanneer het snurken detecteert. Door het induceren van hoofdbewegingen stimuleert het opblazen van snurkkussens uw ontspannen keelspieren, waardoor ze samentrekken en het snurken tijdelijk wordt gestopt. Afhankelijk van het product kunnen de snurksensoren extern of in het kussen worden geïnstalleerd.

U-vormig kussen
U-vormige kussens zijn vergelijkbaar met reisnekkussens, maar dienen een ander doel. Deze kussens verminderen het snurken door het hoofd en de nek in de zijslaapstand te ondersteunen. Het gebogen deel van het kussen omsluit het hoofd en tilt het gewicht van de schouders en de nek op. De lange uiteinden strekken zich uit naar buiten en wikkelen zich om je lichaam. Deze kussens zijn perfect voor mensen die normaal gesproken niet op hun zij slapen omdat ze uw gewicht ondersteunen op een manier die niet belastend is voor uw nek.
Contourkussen
Zoals de naam al doet vermoeden, zijn er contourkussens om u de beste nachtrust te geven. Deze kussens zijn de producten van rigoureus medisch onderzoek en zijn zeer populair in de slaap- en anti-snurkindustrie. Generieke Contourkussens helpen meestal bij mild tot matig snurken en met bepaalde soorten slaapapneu. Anti-Snarch contourkussens hebben een golfpatroon dat de nek ondersteunt en het hoofd op zijn plaats houdt. Dit voorkomt dat je hoofd naar je borst valt terwijl je slaapt en blokkeert je luchtwegen. Contourkussens zijn meestal gemaakt van hoogwaardig traagschuim dat zich aanpast aan uw vorm als u slaapt en terugkeert naar de oorspronkelijke vorm als u er niet meer op ligt.
Schuimrubberen kussen
Er zijn twee soorten schuimrubberen kussens: traagschuim en latexschuim. Traagheidsschuim is zacht, kneedbaar en zeer comfortabel om te slapen. Meestal zie je dit materiaal in contour- en wigkussens omdat het extra ondersteuning biedt die het snurken vermindert. Memory Foam past zich aan elke vorm aan, dus het is geen goed idee om het op je buik te leggen als je slaapt.

De fabrikant is een van de belangrijkste criteria bij de aankoop van een anti-snurk kussen. Ook in elke anti-snorhaartest worden de fabrikanten in het bijzonder getest en er wordt altijd een speciaal hoofdstuk aan hen gewijd. Als u op zoek bent naar kwaliteit, kiest u altijd voor bekende en gerenommeerde namen. Daarom is het zo belangrijk om de fabrikant als een relevant aankoopcriterium te beschouwen. Op de markt zijn namen als : Piano, Mediflow, AescuBrands, en Castilba zeer bekend en als goed beschouwd. Daarom moet men altijd voor dergelijke modellen kiezen.

Deze producten worden elke dag beter. Er zijn wetenschappelijke studies die juist dit probleem onderzoeken en proberen een oplossing te vinden voor het probleem. Daarom kunt u elke dag nieuwe en meer interessante modellen op de markt vinden die zijn verbeterd. Dit heeft meestal betrekking op de vorm en de bijzondere kenmerken van een dergelijk kussen. Wanneer u een overzicht van alle nieuwe producten, dan kunt u een blik werpen op een anti-snurk kussentest. Daar worden de nieuwere producten meestal getest en vergeleken met de oudere.

De Interent biedt vele voordelen. Zeker als u besluit om iets via internet te bestellen. Naast het enorme aanbod zijn er ook betere voorwaarden voor de kopers. Ten eerste kunt u met behulp van een vergelijking bepalen welke site het beste aanbod heeft. Ten tweede kunt u overal ter wereld bestellen, dus u bent op geen enkele manier beperkt. Ten derde wordt u niet beïnvloed door de mening van de verkopers, want u kunt alleen thuis zitten en naar het aanbod kijken. Verzending is snel en eenvoudig, en u kunt ook kiezen voor een van de vele betaalmethoden. Na enkele dagen krijgt u het kussen op uw adres geleverd zonder dat u het huis hoeft te verlaten.

Als u besluit om een anti-snurk kussen te kopen, zijn er bepaalde dingen waar u speciale aandacht aan moet besteden. Deze omvatten
Het materiaal
De meeste kussens van dit type gebruiken een speciaal zacht schuim dat zich ergonomisch aanpast aan het hoofd. De kern van het kussen bestaat meestal uit een hardschuim. De hoes is dan gemaakt van latexvlokken. Er zijn ook modellen die opblaasbaar zijn en waarbij geen schuim wordt gebruikt.
Verzorging
De verzorging van een kussen is erg belangrijk. Daarom moet u bij de aankoop van een kussen nadenken over wat voor zorg u nodig heeft voor het model. Een dergelijk kussen moet zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden zijn, aangezien het elke nacht wordt gebruikt. Daarom moet u goedkope modellen vermijden, want ze zijn meestal erg moeilijk schoon te maken.
Dekking:
De hoes voor het kussen is Het is belangrijk dat het gemaakt is van een materiaal dat compatibel is met de huid. Daarom moet u altijd kiezen voor katoenen stof, die ook in de meeste hoezen verkrijgbaar is.
Grootte
De grootte speelt ook een grote rol. De meest voorkomende maten zijn 48x36x12 cm, 40×80 c en 5×70 cm. Maar hier is het belangrijk wie het kussen gebruikt en hoeveel ruimte het hoofd nodig heeft. Als je het niet zeker weet, dan moet je advies krijgen van iemand.

De accessoires voor een kussen kunnen variëren en zijn afhankelijk van vele factoren. Als u een opblaasbaar kussen krijgt, heeft u natuurlijk een pomp nodig. Dit is meestal bij de levering inbegrepen. Zo niet, dan biedt dezelfde fabrikant ook pompen in zijn assortiment aan. Als het een kussen van schuim is, dan heb je een hoes nodig voor het kussen. Deze zijn ook overal verkrijgbaar, zodat het ontwerp van het kussen ook bij de slaapkamer kan passen.