Autoklopper

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Autoklopper

Wat is een eierklutser voor de auto?

Een garde voor gebruik op de auto is een kleine handborstel en wordt gebruikt om sneeuw te verwijderen van de voorruiten, de zijruiten, de achterkant en het grootste deel van de auto tijdens het koude seizoen. Dit is nodig vanwege de verkeersregels op zich, maar het verhoogt ook het rijcomfort in de winter. Meestal zijn deze whisky’s klein en handig en voorzien van zachte bezemharen, die het mogelijk maken om zonder krassen sneeuw uit de auto te verwijderen.

Eisen aan een goede garde voor de auto

De garde, die op een voertuig wordt gebruikt voor het begin van een reis, moet klein en handig zijn, maar toch een lengte van minstens een halve meter hebben, zodat de voorruit en grote delen van de auto in een flits van sneeuw kunnen worden geruimd. Een telescopische functie voor het flexibel verlengen van de handgreep is een voordeel. Het gebruik van een eierklutser is comfortabel als deze een handschoen op het handvat heeft om de handen te beschermen tegen de bevroren neerslag. Het handvat moet ergonomisch gevormd zijn en anti-slip. Een goede garde heeft ook een metalen of in ieder geval plastic rand aan de achterkant van de bezem om ijs van de autoruiten te verwijderen. Dit maakt het praktisch om twee werkstappen uit te voeren met één gereedschap zonder de ijskrabber of garde in de auto te hoeven zoeken. Hoogwaardige whisky’s hebben haren van een materiaal dat bestand is tegen zowel kou als water en dat de gevoelige autolak niet beschadigt. De haren moeten in verschillende rijen op de bezem worden gerangschikt, zodat grondig en snel werken is mogelijk.

Toepassing van de garde

De garde wordt in het koude seizoen gebruikt om voertuigen te bevrijden van sneeuw en modder. Het kan ook worden gebruikt voor het onderhoud van balkons en terrassen. Als het is uitgerust met een handvat, is het bijzonder geschikt voor gebruik in het koude seizoen. Bovendien helpt de garde de eigenaar van het voertuig om schoenen die met sneeuw zijn bevochtigd schoon te maken voordat ze het voertuig betreden, zodat er zich geen overmatig vocht op de vloermat ophoopt.

Onze Top 10 – Auto garde

Wat zijn de alternatieven voor een eierklutser voor voertuigen ?

Door middel van een afdekfolie met een speciale thermische coating kan een vrijstaande auto ook in de winter gemakkelijk van sneeuw worden bevrijd. Het is voldoende om de folie te verwijderen voordat u in de auto stapt en zo de sneeuw af te schudden. In het warme seizoen zijn deze folies ook geschikt om het interieur van de auto te beschermen tegen overmatige hitte. Als je het geluk hebt om je eigen garage te hebben, moet je gewoon het weerbericht in de gaten houden en het voertuig op tijd in de garage parkeren. Dit bespaart u de vermoeiende verwijdering van sneeuw in de winter. Bovendien is een ruitverwarming al standaard in de nieuwere voertuigmodellen en helpt deze het ontdooiproces enorm te versnellen.

Welke fabrikanten van whisky’s voor de auto zijn er?

De fabrikanten Sonneck, Nigrin, Sidco en Auprotec zijn bijzonder bekende bedrijven in de productie van autoaccessoires en vooral whisks. De producten van deze fabrikanten staan in de meeste online shops en worden ook gebruikt door sommige autoclubs. steeds opnieuw aanbevolen. In producttests behalen de whisks van deze fabrikanten bijzonder goede beoordelingen en worden ze ook positief beoordeeld in de beoordelingen van klanten van bekende online-winkels.

Innovaties op het gebied van whisks voor voertuigen?

Wat betreft de kenmerken van whisks zijn er altijd praktische innovaties. Terwijl een houten handvat tot nu toe zijn waarde heeft bewezen omdat het de handen bijzonder warm houdt, worden er nu antislip zachte handgrepen gebruikt. Een andere innovatie is de praktische opvangbak, die direct aan de garde is bevestigd en de smurrie vangt. De kwaliteit van de kunststoffen die voor ijskrabbers worden gebruikt, wordt ook steeds hoger, zodat het niet noodzakelijkerwijs nodig is om een metalen ijskrabber te gebruiken. Polycarbonaat is in dit geval nog goedkoper en bijzonder duurzaam. Als u op zoek bent naar een bijzonder opvallend ontwerp voor de whisky, zult u tevreden zijn met de nieuwste innovaties op het gebied van whisky’s. Er zijn nu veel originele modellen die de vermoeiende taak van het schrapen van ijs en het verwijderen van sneeuw een beetje leuker maken.

Voordelen van het kopen van een eierklutser op het internet

Het kopen van een eggbeater voor uw voertuig op het internet heeft het voordeel dat u kunt zoeken naar specifieke ontwerpen om het product te vinden dat het beste voldoet aan uw individuele eisen. Ook qua prijs kunt u zich verzekeren van voordelen bij het kopen op het internet, want er zijn altijd verwijzingen in speciale fora naar de goedkoopste internetwinkel en het goedkoopste model. Daarnaast geven klantreviews over hoe de garde zich in het dagelijks gebruik heeft bewezen, nuttige en objectieve informatie. In forums van bepaalde autoclubs kunt u de beste modellen op het gebied van whisky’s leren kennen en krijgt u ook tips over hoe u uw auto het beste kunt uitrusten in de winter, om het koude seizoen ongedeerd door te komen. Het is ook nuttig om na te gaan in hoeverre de verkeersregels voorschrijven dat het voertuig sneeuwvrij moet worden gemaakt.

Waar moet je op letten als je een eierklutser voor de auto koopt?

Bij de aankoop moet men rekening houden met de grootte van de garde, rekening houdend met de grootte van het eigen voertuig. Als u een model kiest waarvan de stijl niet oneindig veranderlijk is, moet u er rekening mee houden dat de garde ook in het voertuig moet worden ondergebracht. Als je een kleine auto hebt met weinig opbergruimte, kan dit een probleem worden. Duurzaamheid en roestbestendigheid is zeer belangrijk voor een eierklopper met een bijgeleverde ijskrabber. De garde wordt blootgesteld aan de weersomstandigheden en moet daarom worden gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal, polycarbonaat of ABS.

Nuttige accessoires voor de garde van het voertuig

In het koude seizoen kan het geen kwaad om naast de garde ook een ruitontdooier in het voertuig mee te nemen. Vooral hardnekkig ijs kan moeiteloos worden verwijderd. Het coaten van de rubberen afdichtingen op de deuren met een waskrijt helpt het vervelende bevriezen van de voertuigdeuren in de winter te voorkomen. Een lock de-icer is een ander goed accessoire en moet in de herfst worden gebruikt om te voorkomen dat men op een koude winterochtend voor bevroren voertuigdeuren staat. Om de garde mee te nemen kunt u ook een plastic zak gebruiken waarin u de garde na gebruik kunt plaatsen – dit voorkomt het vervelende druppelen van de gesmolten sneeuw op de vloer van het voertuig of het interieur van de kofferbak.