Intieme douche

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Intieme douche

De beste intieme douche 2022 in vergelijking

Wat is een douchekop:

Deze bestaat uit een ballon- of perenhouten bakje en een kleine slang met sproeiers of gewoon een opening aan de bovenkant. De vorm van de intieme douche is zo gekozen dat er voldoende water kan worden ingebracht en vervolgens met één hand kan worden gebruikt. De ballon en de slang zijn flexibel en buigbaar, zodat de juiste positie kan worden gekozen.

Hoe werkt zo’n douche:

Door de opening wordt de container gevuld met lauw water (niet meer dan 40 graden). Vervolgens wordt de slang, afhankelijk van het model, bevestigd of gedraaid. De slang wordt nu in het genitale gebied ingebracht en het water wordt vanuit het reservoir met lichte druk in de vagina gesproeid.

Toepassingen van een douche voor het genitale gebied:

De intieme douche wordt vaginaal en anaal gebruikt.

Wie heeft zo’n douche nodig:

Zeer hygiënisch ingestelde mensen, maar ook bij jeuk in het vaginale gebied, na geslachtsgemeenschap of onderweg, als er niet voldoende mogelijkheden zijn om te reinigen.

Welke types zijn er?

Meestal is een intieme douche handmatig en zonder batterij in de winkel verkrijgbaar. De vorm van de ballon is meestal ovaal, rond of langwerpig. De slang is voorzien van een of meer sproeiers die de intieme ruimte onder druk reinigen. Intieme douches die zijn aangesloten op de doucheslang functioneren als een handdouche, met het verschil dat de openingen een fijnere straal uitstralen.

Koop onze Top 10 – intieme douche

Toepassingsgebied van de douche:

Dit kan overal in huis worden gebruikt, maar ook op reis.
Hiermee wordt de intieme douche gereinigd Privé delen van een vrouw. Mannen en vrouwen gebruiken het in de anale douche.

Vereisten voor een goed model:

De ballon moet voldoende gevuld zijn met water of reinigingsvloeistof. Het materiaal van de buis en de ballon moet goed worden verdragen, zoals siliconen of andere hypoallergene materialen. Meerdere sproeikoppen aan het uiteinde van de slang zorgen voor een intensievere en snellere reiniging.
Na gebruik moet de ballon en de slang ook van binnenuit gemakkelijk te reinigen en te drogen zijn.

Voor- en nadelen:

– Voordelen:
De vagina wordt zeer goed en voorzichtig gereinigd. Toiletpapier en natte doekjes kunnen met deze douche worden bespaard. Dit wordt bevestigd door de intieme douchetest.

– Nadelen:
De douche kan niet gebruikt worden tijdens de menstruatie.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een douche:

Controleer eerst de grootte van de ballon en de samenstelling ervan. Als dit voldoende is voor de betreffende behoefte, hoeveel vloeistof kan er dan worden ingevuld. Dit geldt ook voor de slang, die flexibel moet zijn en voorzien van 4 of meer spuitgaten.
Naast deze criteria speelt ook de prijs een belangrijke rol. Hoe vaak wordt de douche gebruikt? Voor dagelijks gebruik kan een duurder model met meer comfort de moeite waard zijn.

Innovaties op dit gebied:

De moderne intieme douche is zo vervaardigd dat de capaciteit van de ballon groter is en dus intensiever kan worden gereinigd. Fabrikanten besteden steeds meer aandacht aan de zeer goede kwaliteit van de gebruikte materialen voor de ballon en de slang. Steeds meer ecologische en recyclebare materialen worden hier gebruikt.

Welke fabrikanten zijn er?

Toonaangevende fabrikanten op dit gebied zijn zeker Enlove, Udream, HappyPo en ook Utimi. Deze fabrikanten bieden goede modellen aan tegen eerlijke prijzen en laten goede resultaten zien in de intieme douchetest.

Korte informatie

die aan de fabrikanten leveren:

Utimi en Enlove zijn online winkels uit de erotische industrie en distribueren, naast Sextoys, hygiëneproducten voor een optimale reiniging voor en na de geslachtsgemeenschap.
HappyPo is nog een zeer jong bedrijf uit de regio Berlijn, maar heeft tot nu toe goede kritieken gekregen door goede producten.
Udream verdeelt naast hygiëneproducten ook houten figuren, wenskaarten en vele andere goede producten.

Internet vs. gespecialiseerde handel:

Gespecialiseerde handel:
Hier krijgen klanten meestal maar één of twee modellen om uit te kiezen. Deze zijn vaak duurder dan online en kunnen slechts in beperkte mate worden bekeken vanwege de verpakking.

Internet:

Verschillende modellen van verschillende leveranciers kunnen met een muisklik in detail worden bekeken. Klantenbeoordelingen en ervaringsrapporten van andere kopers worden meestal afgedrukt, evenals het complete product met mogelijk nuttige accessoires.

Waardig om te weten & te adviseren bij de intieme douche:

– Het verhaal:
Zelfs in het oude Rome gebruikten prostituees producten voor intieme hygiëne. Maar vooral Arabische landen hebben de waterstraal altijd al gebruikt voor een intieme reiniging. Ook vandaag de dag kun je nog mensen uit Arabische landen vinden die na het toiletbezoek gebruik maken van een intieme douche (meestal met een lege fles of een kleine gieter).

– Cijfers / Feiten / Gegevens:
De eerste fabrikant van dergelijke douches was een Zwitsers bedrijf in de jaren vijftig. De Aziatische fabrikanten hebben echter tegen 2015 wereldwijd de leidende markt voor deze producten overgenomen. Plotseling kwamen de Europese fabrikanten aan en vervingen ze de Aziatische fabrikanten aan de top.

– De prijs:
Als een eenvoudige intieme douche voor u genoeg is, kunt u deze online bestellen vanaf ongeveer 5 euro. Hoogwaardige modellen met een langere levensduur, een betere spoelcapaciteit en -intensiteit zijn vanaf 12 euro in de winkels verkrijgbaar. De prijsklasse is hier erg hoog. Een goede intieme douche hoeft echter niet duur te zijn.

Nuttige accessoires:

Een tas voor opslag en transport tijdens het reizen is zeer nuttig. De intieme douche wordt hier droog en schoon getransporteerd.

alternatieven:

Als je geen douche hebt, kun je de douchekop gebruiken om te douchen.