AXE Douchegel

Axe You bodywash Douchegel 250 ml AXE Outwood en Vanilla douchegel 400 ML for menAxe Duschgel 6x400 ml14,27€/L - 6er Pack Axe Douchegel "Alaska Arctic Fresh" - 250ml
LinkAxe You bodywash Douchegel 250 ml *AXE Outwood en Vanilla douchegel 400 ML for men*Axe Duschgel 6x400 ml*14,27€/L - 6er Pack Axe Douchegel "Alaska Arctic Fresh" - 250ml*
VerfügbarkeitLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeVersand nach: Worldwide
Preis € 5,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 3,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 17,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 21,40
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Axe You bodywash Douchegel 250 ml
VerfügbarkeitLieferung in 5 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 5,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
AXE Outwood en Vanilla douchegel 400 ML for men
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 3,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Axe Duschgel 6x400 ml
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 17,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
14,27€/L - 6er Pack Axe Douchegel "Alaska Arctic Fresh" - 250ml
VerfügbarkeitVersand nach: Worldwide
€ 21,40
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk AXE Douchegel

Wat is een Axe Leather And Cookies?

De Axe Leather And Cookies is een mooi voorbeeld van hoe veelzijdig goede geuren kunnen zijn. Dit is echter niet alleen een parfum, maar ook een deodorant. De deodorant is afkomstig van het merk Axe en ziet er daardoor nog waardevoller uit. Gewoon een nieuwe geur of een andere deodorant uitproberen is niet moeilijk met het merk Axe. En omdat de geur van leer en koekjes zo nieuw is, adverteert het merk Axe ook met ongewone middelen. Hier gelooft een jongeman niet dat deze combinatie ook goed ruikt en wordt naakt op de snelweg gestuurd als straf. Dit trekt automatisch meer aandacht van de kijker. Een originele geur heeft een originele reclame nodig. Maar zelfs als Axe hier volledig nieuwe wegen inslaat, kan de deodorant gemakkelijk worden gebruikt zoals alle andere soorten. Het hangt altijd af van de juiste afstand. Volgens de fabrikant Axe moet 15 cm worden aangehouden om ervoor te zorgen dat de deodorant correct kan worden aangebracht. Bovendien moet de sproeiknop vooraf zijn gedraaid. Dit is een soort van garantiebelofte voor diegenen die niets aan het toeval willen overlaten bij het aanbrengen van deodorant.

Een goede deodorant moet ook in de praktijk kunnen staan. Een blik op de deodorant is dus genoeg om een goede indruk te krijgen van wat je van zo’n deodorant kunt verwachten. Het hier aangeboden testcijfer geldt voor alle bijltypes. Het testresultaat van 2.3 hoeft dus niet op al deze punten te worden getoond. De gebruiker weet echter dat de deodorant voor het hele lichaam kan worden gebruikt. Het laat geen resten achter. De eisen voor het parfum worden meestal ook overschreden. Als er versheid wordt verwacht, krijgt de gebruiker versheid. Hetzelfde geldt voor de geur van leer of koekjes. De deodorant is dus bedoeld voor iedereen die graag leren jassen draagt, maar nu ook onder de armen of direct op de huid wil dragen. Daarnaast is dit zoete en vooral onmiskenbare karakter van de koekjes toegevoegd. Een mengsel dat niet alleen chocoladeliefhebbers moet aanspreken. Bovenal zelfs degenen die het leuk vinden om contrasterend te zijn. Want zelfs als twee verschillende geuren samengaan, kunnen ze nauwelijks meer tegenover elkaar staan.

Onze Top 10 – AXE-douchegels

Nr. 1
Axe You bodywash Douchegel 250 ml
Kundenbewertungen
Axe You bodywash Douchegel 250 ml *

Axe You bodywash Douchegel 250
ml
 
250 ml
 
NIEUW NEUF NEW NEU
     

 Preis: € 5,39 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
AXE Outwood en Vanilla douchegel 400 ML for men
Kundenbewertungen
AXE Outwood en Vanilla douchegel 400 ML for men*

AXE Outwood and Vanilla showergel 400 ML

 Preis: € 3,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Axe Duschgel 6x400 ml
Kundenbewertungen
Axe Duschgel 6x400 ml*
von Axe

Axe Duschgel 6x400 ml
Axe Duschgel
ich fühle mich erfrischenden
Mit seinem erfrischenden und sauren Duft ist das AXE Duschgel ein ideales Duschprodukt für Ihr Bad, um den Tag gut zu starten. Gießen Sie in die Handfläche und massieren Sie es zum Aufschäumen.
Erleben Sie die vitalisierende  Dusche von Axe.Tauche ein in die Frische eines Wasserfalls. Spüre wie der sportlich-...

 Preis: € 17,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
14,27€/L - 6er Pack Axe Douchegel "Alaska Arctic Fresh" - 250ml
Kundenbewertungen
14,27€/L - 6er Pack Axe Douchegel "Alaska Arctic Fresh" - 250ml*
von AXE

6 x Axe Duschgel "Alaska Arctic Fresh" - 250 mlDas Duschgel AXE Bodywash Alaska Arctic Fresh bietet Erfrischung pur mit der Duftwelt von Ozean und Bergamotte.AXE Bodywash Alaska Arctic Fresh wurde dermatologisch getestet.

 Preis: € 21,40 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De bijl kan op het hele lichaam worden gebruikt. Maar het is ook geschikt voor gebruik onder de armen. De belangrijkste focus is om een goed gevoel te hebben over het hele lichaam. Bij nader inzien valt op dat er weinig ingrediënten zijn gebruikt in zo’n Axe deodorant. Zo is de duidelijkheid altijd gewaarborgd. De fabrikant biedt aan om de geur de hele dag te gebruiken. Omdat het een compleet nieuwe geur is, is er een kans dat het snel de favoriete geur wordt van degenen die Axe hebben geprobeerd of het willen proberen. De test toont ook aan dat het niet veel van deze bijl nodig heeft om effectief te zijn. Dit is een ronde geur. Het kan dus overal en altijd worden toegepast. Het maakt niet uit of het nu op het werk is, of voor een datum. Als het een beetje leer op de huid moet zijn, wat ook aantrekkelijk kan zijn, dan heeft het een deodorant met koekjes en leer nodig. Maar het is niet alleen de deodorant die gebruikt kan worden, maar ook de douchegel. Dus al bij het douchen heb je de mogelijkheid om terug te vallen op deze onvergelijkbare geur.

Axe heeft veel interessanter Geuren die niet genegeerd mogen worden. Vooral wanneer koelte belangrijk is, heeft het een bijl nodig. Er zijn geuren die al genoemd worden als de latere ervaring en die ook hun belofte kunnen waarmaken. De geur Alaska is zo’n voorbeeld. Meer frisheid is nauwelijks mogelijk. Dus als er een ijsdouche over je rug loopt, moet dat door deze bijl komen. Een andere populaire geur is Axe Dark Tempation. Dat betekent zoiets als een donkere verleiding. En daarmee een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Axe geuren. Vooral nuttig wanneer een deodorant gewenst is, wat mysterieus is. Als u naast de klassieke spuitbus ook wilt overstappen op een stokje, is dit ook mogelijk. Het is merkbaar dat de kleur verandert. Het bekende zwart wordt dan wit. Maar de kwaliteit blijft minstens zo goed. Axe is niet alleen een van de beste, maar ook een van de duurste deodorants. Dus als u op zoek bent naar een goedkoop alternatief, kunnen andere merken ook goed zijn. Nivea, evenals Fa, bieden een breed scala aan mogelijke geuren. Vooral dat laatste.

De bijl is onmisbaar geworden. Of het nu in de reclame is of gewoon op de plank. Als er eenmaal een favoriete geur is gevonden, kan deze deodorant over een langere periode worden gebruikt. De truc is echter om deze deodorant op te delen. Immers, met alle goede geuren is de consument snel geneigd om meer op het lichaam te spuiten dan uiteindelijk nodig is. Het merk Axe biedt vooral een robuuste verpakking voor zijn deodorants. Als ze op de vloer vallen, zullen de deodorants niet meteen breken. Zo’n blik kan tot 150 ml deodorant bevatten. De kwaliteit van het merk Axe is te zien aan de aluminium zouten in de deodorant. Want Axe doet het helemaal zonder deze zouten. Het goede eraan is, dat zelfs verwende neuzen altijd iets nieuws kunnen ontdekken over Axe. Dit merk blijft dus een merk dat ook in de toekomst veel enthousiasme zal blijven opwekken. Een deodorant waar niet alleen over gesproken wordt, maar die ook gebruikt wordt.

De deodorant met koekjes en leer is een van de nieuwste geuren. Maar ook andere innovaties zijn de moeite waard. De witte editie van de bijl is bijvoorbeeld perfect voor veel lichamen. Om een compleet overzicht te krijgen van de bijlvariëteiten is het meestal de moeite waard om een kijkje te nemen op de homepage. Een belangrijk punt, genaamd Inspiratie, wordt dan aangeboden op de gelijknamige pagina. Hier kunnen niet alleen nieuwe geuren worden ontdekt, maar ook een nieuw idee. Waar en hoe de geur het best tot zijn recht komt. Axe geeft ook tips over actuele kapperstrends, die dan met een goede geur geassocieerd kunnen worden. Het hoeft niet altijd de nieuwste geuren te zijn. Zelfs klassiekers als Apollo zijn perfect om zich goed te voelen. U kunt ook altijd kiezen tussen deodorant en antitranspiratiemiddel. Zelfs als dat zo is, is de witte versie de laatst genoemde antitranspirant. Volgens de fabrikant helpt de antitranspiratievloeistof om droog te blijven. Het is zeer geschikt voor sport. Bij de normale deodorant gaat het dan steeds meer om de goede totaalindruk door geur en Co.

De bijl is rechtstreeks verkrijgbaar bij de fabrikant. Omdat het een vrij nieuwe bijl is, is het niet zo gemakkelijk om hem in elke winkel te krijgen. Daarom moet je eerst vergelijken. Op het internet ziet het er anders uit. Je hebt niet eerst een specifieke supermarkt nodig. De pagina van Axe heeft een link naar wat je kunt verwachten als het gaat om dit, perfecte deodorant of zelfs antitranspiratiemiddel. Maar de test toont ook aan dat de prijzen online gelijk blijven. Het voordeel is dat niemand zich in het zweet hoeft te werken bij de aankoop. Er is ook een grotere kans dat de deodorants altijd beschikbaar zijn, terwijl ze misschien al uitverkocht zijn in de winkel. Dit is vaak het geval met nieuwe deodorants. U kunt ook verschillende geuren online combineren. Ideaal als je lekker wilt ruiken en niet meer hoeft te zweten. Dit geldt ook voor de deodorantrollen. Online is het ook gemakkelijk om sets te krijgen. Deze hoeven niet altijd rechtstreeks bij de fabrikant te worden aangeschaft.

Allereerst is het belangrijk dat de geur niet te duur is. Dit is soms mogelijk omdat het een nieuwe geur is. Velen willen er graag extra geld mee verdienen. Dan zou het eigenlijk de juiste geur moeten zijn. Het is het beste om ervoor te zorgen dat er ook koekjes en leer op staan. De deodorant heeft een standaard maat van 150 ml te bieden. Tegelijkertijd moet u ervoor zorgen dat de kliksluiting in orde is. Kan het goed worden gedraaid? De deodorant mag niet worden geschud. De gebruiker is aan de veilige kant als deze deodorant wordt besteld via de hoofdpagina of via een online supermarkt. Welke supermarkten deze deodorant hebben staat ook vermeld op de Axe pagina. Dan is het belangrijk om de antitranspirant niet te verwarren met de deodorant. Zelfs als de naam Axe op beide deodorants staat, zit er nog iets anders in. Ook moet worden opgemerkt dat er naast de deodorant of antitranspiratiemiddel ook de douchegel is. Dit kan het verschil maken, vooral bij cadeausets.

Een accessoire kan alleen worden overwogen als het kortingsacties, of ook speciale acties. Dan zijn er meestal twee blikken voor de prijs van één. Als dat niet genoeg is, kun je het beste op een cadeauset wedden. Vooral met Pasen, maar ook met Kerstmis worden dergelijke sets vaak aangeboden. Dit maakt het makkelijker om iets van Axe voor een langere tijd te hebben en niet alleen van deodorant. Naast de deodorant vindt u ook de douchegel in de set. Met zo’n cadeauset kun je veel geld besparen. De bijpassende tas, of toilettas, kan ook als accessoire worden beschouwd. Maar er zijn ook leveranciers die grotere sets kunnen aanbieden. Dan worden er 10 blikken aangeboden voor een prijs van 25 euro, om een voorbeeld te geven. Andere hoeveelheden zijn ook mogelijk. Het hangt altijd af van welke geurvariant gewenst is. Met de nieuwere geuren is dit niet altijd mogelijk.