Batterij Bezem

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Batterij Bezem

Een accubezem is in de eerste plaats, zoals de naam al zegt, een bezem die door een accu wordt aangedreven. De accu wordt volledig opgeladen via een aansluiting op het elektriciteitsnet – daarna kan de bezem meestal tot een uur lang zonder kabels worden gebruikt. Door het draaien van de borstels veegt de batterijborstel vuil zoals kruimels, stof, haar en andere zaken in een handomdraai het interieur in en maakt het veelvuldig gebruik van de stofzuiger overbodig. Ondertussen overtreft het apparaat vaak de stofzuiger omdat deze lichter en wendbaarder is (geen kabelbediening) – het opgeveegde vuil kan dan in het huisvuil worden gekieperd door simpelweg de vuilopvangbak te legen – zakken zoals die in stofzuigers zijn hiervoor niet nodig. Batterijborstels zijn ook veel stiller dan de standaard stofzuiger – een voordeel dat niet te versmaden is.

De batterijbezemtest heeft aangetoond dat een goede batterijbezem aan een aantal eisen moet voldoen om aan zijn doel te voldoen:
let vooral op het gewicht van de bezem – dit kan per apparaat sterk verschillen en mag niet te zwaar zijn.
De vorm van de bezemkop maakt het ook mogelijk om in schuine hoeken te reiken – een driehoekige vorm is daarom bijzonder praktisch.
Het is ook ideaal als het hoofd tot 360 graden kan worden gezwenkt door middel van het gewricht.
De levensduur van de batterij is ook een doorslaggevende factor: de prijs van goedkope apparaten kan verleidelijk zijn, maar dat merkt u al snel in de korte levensduur van de batterij. Investeer een beetje meer geld – u zult zien dat u langer met het apparaat kunt werken zonder te hoeven schakelen tussen het werk te moeten onderbreken door vervelende oplaadtijden van de batterij. U moet minstens een uur kunnen werken aan één batterijlading – de bezemtest van de batterij heeft dit aangetoond.
Kijk voor de aankoop naar de garantie van het apparaat – 2 jaar zou standaard moeten zijn.
Het is ook ideaal als de Battery Broom individueel kan worden aangepast – bijvoorbeeld door het gebruik van verschillend verwisselbare borstels, een verstelbare handgreep, enz.

De Battery Broom is bedoeld voor gebruik binnenshuis. Het veegt gladde vloeren zoals parket, vinyl, linoleum, steen, marmer, hout of laminaat tot in de perfectie. Het maakt niet uit of u in de badkamer, de keuken of de gang aan het schoonmaken bent – stof en vuil op de vloer verdwijnen in een mum van tijd. Nieuwere apparaten kunnen nu ook met tapijten omgaan – alleen tapijten met een hoge vloer zijn niet geschikt voor deze toepassing. Gebruik de batterijbezem ook niet buitenshuis, omdat deze kan worden beschadigd door vocht op bijvoorbeeld terrassen en in tuinen.

Onze Top 10 – Batterijborstel

Het ultieme alternatief voor de snoerloze bezem is eigenlijk alleen de stofzuiger, maar het gebruik ervan is niet zo eenvoudig. Vooral op hoge tapijten zal de stofzuiger de betere keuze zijn, maar voor al het andere is de snoerloze bezem de meest comfortabele en op de lange termijn ook de goedkopere optie. Het is niet nodig om het netsnoer te verslepen en er zijn geen kosten voor stofzuigerzakken. Natuurlijk moet het appartement ook af en toe met een vochtige doek worden schoongemaakt – de dweil of de stoomreiniger zijn hiervoor geschikt. De batterijbezemtest heeft aangetoond dat de batterijbezem als apparaat uniek is in zijn categorie – een investering is de moeite waard in bijna elk huishouden.

De bezemtest van de accu heeft aangetoond dat er voor elk budget apparaten zijn die van fabrikant tot fabrikant in prijs verschillen.
Tot de bekendste merken behoren bedrijven als „Dirt Devil“, „Vileda“, „Kärcher“ en „Adler“ – zoals overal op de markt betaal je iets meer geld voor merkproducten dan voor apparaten van discounters. Maar ook de private labels van de grote discounters zoals „Lidl“ en „Aldi“ hebben altijd vergelijkbare apparaten in de aanbieding – hier kunt u indien nodig een mooi bedrag besparen. Een kijkje in de bijbehorende online shops is de moeite waard.

Een van de nieuwe kenmerken van de snoerloze bezems is dat veel apparaten nu ook op lage tapijtvloeren kunnen worden gebruikt. Dit was voorheen niet altijd het geval, omdat borstels niet geschikt waren voor gebruik op tapijt. Het moet echter gezegd worden dat hoge tapijten nog steeds gewoon een zaak zijn voor de stofzuiger en/of de tapijtklopper.

Het voordeel van het kopen van een Battery Broom op het internet is dat u het apparaat comfortabel thuis kunt laten bezorgen – er is geen ingewikkeld transport nodig. U kunt het apparaat thuis testen en als het u niet bevalt, kunt u het gratis en zonder complicaties terugsturen.
Wees u ervan bewust dat de online aanbiedingen vaak veel goedkoper zijn dan direct in de winkel – bekijk en vergelijk de huidige speciale aanbiedingen.

Let bij de aanschaf van een accubezem op de mogelijkheid van een retourzending – idealiter gratis. Controleer hoe lang het apparaat een garantie heeft – 2 jaar zou standaard moeten zijn.
De levensduur van de batterij moet ten minste een uur bedragen – lagere levensduur van de batterij het beïnvloeden van de efficiëntie van uw reinigingsproces tot het negatieve.
Een in lengte verstelbare steel beschermt u tegen rugklachten en toepassingsfouten tijdens het reinigingsproces.
Zijn er voldoende accessoires bij de levering inbegrepen? Geweldig, dit bespaart u de moeite om op een later tijdstip extra accessoires te kopen.
Controleer of de batterij van uw bezem kan worden vervangen als dat nodig is – een vervangende batterij is natuurlijk altijd goedkoper dan een volledig nieuw apparaat.

Met de juiste accessoires voor uw snoerloze bezem kunt u deze altijd gemakkelijk gebruiken. Veel apparaten hebben verwisselbare borstels die geschikt zijn voor een grote verscheidenheid aan vloeren.
Sommige accubezems hebben ook een reserve vuilopvangbak die direct kan worden gebruikt voordat de andere momenteel volle bak grondig is gereinigd. Uw apparaat is dus altijd klaar voor gebruik.
Als de oorspronkelijke batterij op een bepaald moment de prestaties zou beperken, kan voor veel apparaten een vervangende batterij worden aangeschaft, zodat uw apparaat op volle kracht kan blijven presteren – de Battery Broom Test heeft dit aangetoond.