Biertentensets

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Biertentensets

Wat is een biertent set?

Een biertankset bestaat over het algemeen uit twee banken en een lange tafel. Biertentensets maken deel uit van het tuinmeubilair en er is plaats voor ongeveer vier tot tien personen. Iedereen heeft de keuze tussen plastic en hout. Een bijzonder voordeel is dat de sets snel kunnen worden gemonteerd en gedemonteerd. Veel van de meubels zijn inklapbaar, zodat ze in de garage of kelder kunnen worden opgeborgen. Een biertankset wordt vaak ook wel een bierbankset genoemd. In het verleden waren deze sets bijna alleen beschikbaar op grote feesten, maar in de tussentijd zijn ze populair geworden bij diverse evenementen en feesten. Het klassieke model, bestaande uit een biertafel en twee bierbanken, bestaat al meer dan zestig jaar.

Onze Top 10 – Biertentensets

De verschillen tussen kunststof en hout

Er zijn over het algemeen veel biertanksets van kunststof en hout op de markt. Hout ziet er op zich rustiek uit, maar in onbehandelde toestand wordt het vocht minder goed verdragen. Het is daarom altijd belangrijk dat het oppervlak gelakt wordt. Als regen en zon de bank al hebben aangetast, kan deze worden geschuurd, geolied en vervolgens opnieuw worden geverfd. De kunststof fittingen zijn over het algemeen zeer onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Met behulp van een vochtige doek kan het vuil eenvoudig worden afgeveegd. Een ander voordeel is dat het gewicht van de kunststof meubelen zeer laag is. Het maakt niet uit welk materiaal wordt gekozen, ruimtebesparende opslag en een robuuste constructie zijn altijd belangrijk. In de tussentijd zijn er veel verschillende modellen en varianten om uit te kiezen. Hout is nog steeds de klassieker en meestal nog populairder dan Er is het klassieke uiterlijk en de klassieke uitstraling. Kunststof ziet er vaak moderner uit, is lichter en vaak beter bestand tegen weersinvloeden. Overigens worden de verschillen tussen de afzonderlijke materialen van de biertentensets hier in detail gerapporteerd.

Waar worden de sets gebruikt en wat zijn de voordelen?

De bierbanken worden beschouwd als zeer veerkrachtig en het is vaak geen probleem als zelfs sommige mensen op de bank staan en daar dansen. Soms wordt zelfs het laadvermogen tot 800 kilogram vermeld. Omdat de houten planken ook niet zwaar zijn, is er een optimale mix van draagkracht en gewicht. Maten en afmetingen variëren van de ene fabrikant tot de andere. Ook al is er geen Din Norm, toch zijn er enkele typische vormen en maten ontstaan. De tafel is bijna altijd twee keer zo breed als de bank. De banken zijn meestal 220 bij 25 centimeter en de biertafels zijn 220 bij 50 centimeter. Acht tot tien mensen kunnen op de banken zitten. De robuustheid is meestal verbazingwekkend en dus hebben hete potten, restjes voedsel en vuil geen kans om de biertent set te beschadigen. Zelfs weer en wind maken nauwelijks verschil. Bovendien is er de ongevoeligheid voor krassen en vlekken. De kleuren zijn meestal natuurlijk, noten of oranje. Natuurlijk zijn er ook andere mengsels en kleurvariaties mogelijk.

De bijpassende deksels

Overkappingen kunnen het karakter van de biertentensets gemakkelijk veranderen. Een nieuwe look kan zonder moeite worden gecreëerd en de stoffen kunnen worden gebruikt om kleurrijke accenten te leggen. De afdekkingen zijn niet alleen interessant in termen van esthetiek, maar ook als bescherming tegen vuil en stof. U kunt ze ook onder deksels voor biertentensets krijgen.