Borstcrème

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Borstcrème

Wat is een borstcrème?

Een crème voor de borst zou de borst moeten helpen nieuw volume en stevigheid te krijgen. Volgens de borstcrème-test moet deze crème niet op het gezicht of het haar worden aangebracht, maar zachtjes in de buste worden gemasseerd. Het bevat voornamelijk natuurlijke actieve ingrediënten die het hormoonsysteem op geen enkele manier beïnvloeden. Zeer exclusieve actieve ingrediënten tonen in de borstcrème-test aan dat het natuurlijke proces van de ophoping van lipiden van het vetweefsel op de borst wordt gestimuleerd. Ook de lipiden in de cellen worden met deze crème gestimuleerd en zo wordt de buste vergroot en de stevigheid van de buste geoptimaliseerd. De ingrediënten spannen ook de huid aan. De verzorgende oliën in de crème zijn ook een goed anti-verouderingsmiddel. De huid ziet er goed verzorgd en gespannen uit. Degenen die zichzelf trakteren op een dagelijkse massage met de buste crème moeten ervoor zorgen dat ze de crème in cirkelvormige bewegingen en zachtjes masseren. Na het aanbrengen moet de crème worden ingedikt voordat je je BH aanbrengt. Alleen zo kunnen de werkzame bestanddelen van de bustecrème tot diep in de huid doordringen en stevigheid brengen. Het borstweefsel lijkt opgetild en verstevigd.

Vereiste voor een goede borstcrème!

Een goede borstcrème moet de huid van de borst verzorgen. De borstcrèmetest moet positief zijn en het volume van de borst moet worden vergroot. Vaak bevat een crème voor de borst plantenextracten, zoals Zhi Mu, een wortel van een Aziatische plant die afkomstig is uit de leliefamilie. De Gelidium Sexquipedale, een roodalg die bijzonder rijk is aan mineralen en aminozuren, kan ook worden opgenomen. Ook vitamine C en de Boterhondroos (hondsroos) zitten in natuurlijke borstkascrèmes. Het heeft geen bijwerkingen. De bustecrème bevat meestal ook hoogwaardige oliën die de soepelheid van de huid moeten verbeteren. Vooral het zachte borstweefsel heeft de neiging om snel door te zakken na een zwangerschap of bij gewichtsverlies. Hier heeft de bustecrème een positief effect.

Onze Top 10 РBorstcr̬mes

Toepassingsgebied van de crème voor de borst!

De bustecrème wordt dun en voorzichtig op de buste aangebracht en zachtjes gemasseerd met cirkelvormige bewegingen, beginnend bij de basis van de borst en bewegend in de richting van de hals. De gebruiker wacht dan tot de crème volledig is geabsorbeerd. De tepels zijn weggelaten.
Het is altijd aan te raden om de gebruiksaanwijzing of de bijsluiter te lezen voor de behandeling. Deze crèmes hebben een „push-up effect“ en zijn bedoeld om het volume van de buste te vergroten. De nieuwe stevigheid die na regelmatig gebruik te zien is, is ook erg prettig voor de dames. Een zachte applicatie is net zo belangrijk als consistentie in het gebruik. Degenen die de crème regelmatig gebruiken, zullen na een paar weken al een eerste succes hebben. Het is ook aan te raden om naast de bustecrème een voedende olie te gebruiken om het weefsel zo stevig mogelijk te houden. een zachte massage kan hier wonderen verrichten en samen met de bustecrème worden snel successen behaald.

Welke alternatieven voor borstcrèmes zijn er?

Als alternatief voor de crème voor de borst kan men het besproeien van de borst noemen. Natuurlijk is dit de duurste en ook meest uitgebreide variant. Push-up bh’s kunnen ook gedragen worden, maar ze zullen dit mooie effect niet geven. Veel vrouwen schrikken terug voor een injectie met hyaluron of zelfs een borstimplantaat. Het aanbrengen van een borstcrème is veel gemakkelijker, goedkoper en ook effectief.

Welke fabrikanten van bustecrèmes zijn er?

Lacote biedt een natuurlijke crème die een volume-effect belooft. Amplify biedt ook een crème aan die bij regelmatig gebruik een groter volume van de borst belooft. Yotown biedt „Magic Breast Cream“, een geweldige crème die is ontworpen om de buste te verstevigen en te vergroten.

Innovaties op het gebied van bustecrèmes!

Nieuw is dat borstcrèmes bestaan uit puur plantaardige werkzame stoffen. De veganistische levensstijl is niet gestopt bij deze speciale crèmes en dus zijn er steeds meer veganistische en puur plantaardige crèmes voor de borst. Deze kruidenbestanddelen veroorzaken een verstrakking van de huid. De borst verschijnt vermeld en geduwd.

Voordelen bij het kopen van bustecrèmes op het internet!

Op het internet is het voordeel dat als je het niet leuk vindt of als de beloftes te groot zijn, je de crème voor de borst kunt terugbrengen. Het is altijd mogelijk om onderzoek te doen op het internet en als het product u niet bevalt, kunt u het terugsturen naar de verkoper. Ook kunt u altijd de klantreviews op het internet lezen en zo beslissen welk product u wilt kopen. De klantbeoordelingen helpen om het product nader te onderzoeken. Dit is vooral belangrijk voor een bustecrème, omdat het een product is dat zich bezighoudt met een nogal intiem onderwerp. In de klantreviews rapporteren de vrouwen over hoe de bustecrème werkt en hoe de borst is veranderd. Dit kan helpen om een betere aankoopbeslissing te nemen.

Waarop moet je letten bij het kopen van borstcrèmes!

Bij de aankoop van zo’n crème moet men letten op een hoge, huidvriendelijke kwaliteit. Vooral voor deze zachte huid is het belangrijk dat de ingrediënten klinisch getest en huidvriendelijk zijn. Iedereen die op het internet koopt altijd aan de veilige kant, aangezien internetaankopen in de meeste winkels ook door de kopersbescherming worden beschermd. Het kopen van bustecrème op het internet is een goede beslissing, want je kunt het hier terugbrengen. Wanneer u op het internet koopt, moet u ervoor zorgen dat het een „Trusted Shop“ is, die is getest en gecertificeerd. Als je besluit om de bustecrème in een Trusted Shop te kopen, ben je in ieder geval aan de veilige kant. De crème kan worden getest en als de beloftes fout waren, kan de klant de crème terugsturen.

Handige accessoires voor borstcrèmes!

Voor een crème voor de borst zijn geen accessoires nodig. De borstcrème wordt met zachte ronddraaiende bewegingen op de borst aangebracht.