Broedmachine

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Broedmachine

Broedmachine / Informatie

Wat is een broedmachine eigenlijk en waar is het voor? Al in 1857 werd in Frankrijk de eerste couveuse ontwikkeld, die voor baby’s zou moeten worden gebruikt. Een andere naam voor de incubator, die de meeste mensen zeker iets zal zeggen, is incubator. De eerste couveuse werd uiteindelijk gerealiseerd en gebouwd in de VS, in deze couveuse werd de eerste baby verzorgd en kon hij overleven. Sindsdien is de technologie natuurlijk veel veranderd, maar het principe is nog steeds hetzelfde. Een aangepast ontwerp en verschillende modellen hebben de mogelijke toepassingen meer divers gemaakt. De broedstoof heeft ook een stevige plaats gekregen in de veeteelt.

Broedmachine / Kennis

Vaak kunt u in de documentatie zien dat een broedmachine wordt gebruikt bij het fokken van dieren, dit is simpelweg omdat de broedmachine kan worden ingesteld op de optimale temperatuur voor het uitbroeden van eieren. Deze procedure is zinvol, omdat de meeste kippen tegenwoordig helaas alleen nog maar bezig zijn met het leggen van eieren. De incubatie in de incubator is zeer succesvol, omdat de omstandigheden daar in principe beter zijn dan waar dan ook. Natuurlijk zijn couveuses niet alleen beschikbaar in een grote versie, kleine couveuses zijn ook niet ongewoon, ze zijn perfect voor huishoudelijk gebruik.
Sommige van deze apparaten doen puur optisch denken aan de bekende eierkokers, maar in deze apparaten wordt niets gekookt, in tegendeel, hier worden zowel ganzen-, eenden- als kippeneieren uitgebroed. Deze apparaten zijn nog steeds de eenvoudige versies, beter van de broedmachines zijn zo groot ontworpen dat de uitgebroede kuikens zich vrij kunnen bewegen. kan.
Natuurlijk worden de couveuses niet alleen gebruikt in de veeteelt, de couveuses spelen ook een belangrijke rol op medisch gebied. Voortijdige baby’s kunnen zich langzaam ontwikkelen in de couveuse, waarbij de omgeving en de temperatuur een doorslaggevende rol spelen.

Onze Top 10 – Broedmachines

Broedmachine / Kopen op het internet

Een broedmachine kan eenvoudig via het internet worden besteld, zodat iedereen die geïnteresseerd is thuis eieren kan uitbroeden in zijn eigen vier muren. De kleine versies zijn ook erg populair bij fokkers, hier moet je zien wat je kunt verwachten van de broedmachine en waarvoor deze precies gebruikt moet worden. Afhankelijk van de versie kan de prijs natuurlijk variëren, als de broedmachine de eieren automatisch moet draaien, of als u dit handmatig wilt doen, vanaf 30 euro zijn de eerste eenvoudige broedmachines beschikbaar.

Broedmachine / Tips

Als u de beoordelingen van andere kopers leest voordat u tot aankoop overgaat, komt u erachter hoe goed of slecht de afzonderlijke apparaten in de praktijk hebben gepresteerd. U vindt snel een grote selectie van testrapporten op het internet.

Goedkope couveuses zijn vaak slecht verwerkt en zijn allesbehalve geschikt voor beginners. De uitbroedingsgraad is vrij laag en er is weinig plezier in het gebruik ervan. Borstkasten ontworpen voor 20 tot 60 eieren zijn meestal veel beter van kwaliteit en de technologie is veel rijper.

De broedmachine moet uitgerust zijn met een timer, een eierwekker, een automatische temperatuurregeling, voldoende watt, voldoende ruimte en een alarmfunctie.