Bruine scheerkopreiniger

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Bruine scheerkopreiniger

Braun biedt haar topmodellen aan met een reinigingsstation. Dit is een uniek 5-traps Clean&Charge reinigingsstation. De reiniging is een gecombineerd mechanisch en chemisch reinigingsproces op basis van alcohol. Het reinigingsstation kan hygiënisch reinigen, dynamisch opladen en het handscheerapparaat onderhouden. Een knop maakt het mogelijk om het reinigingsprogramma te selecteren en het droogproces te starten met slechts één druk op de knop. – zodat je Braun Series 9 scheerapparaat elke dag als nieuw aanvoelt. Braun biedt een reinigingsoplossing voor het reinigingsstation zelf. Deze reinigingsoplossing wordt door de markt Braun-scheerhoofdreiniger genoemd. Van Braun zijn er reinigingsstations voor de handscheerapparaten van de merken Pulsonic Series 3/5/7/9, Braun Series 3/5/7/9

Een Braun scheerhoofdreiniger is een zachte reiniger op alcoholbasis die ontworpen is om een Braun scheerapparaat te reinigen dat in een Braun reinigingsstation past. Alcohol doodt 99,9% van alle bacteriën en schimmels en de biologische ziekteverwekkers die het scheerapparaat met de baard van de gezichtshuid verwijdert en de huid bij elke scheerbeurt afschilfert. De scheerstoppels hechten zich aan de scheerbladen en verzamelen het scheermechanisme. Een Braun scheerhoofdreiniger reinigt het Braun handscheermesje ongeveer tien keer zo hygiënisch als wanneer het gewoon met helder stromend leidingwater wordt afgespoeld of zelfs wordt afgespoeld. Een Braun scheerhoofdreiniger is verkrijgbaar in een navulpatroon. Deze worden per paar aangeboden in één pakket. Het ontwerp van de navulpatroon is gepatenteerd zoals het Clean&Charge reinigingsstation van Braun. De innovaties van het Clean&Charge-reinigingsstation dienen ook voor de handhaving van de octrooibescherming. Nu kan zo’n cartridge worden hergebruikt. En deze mogelijkheid wordt door veel leveranciers gebruikt die, in plaats van het concept van het vervangen van de complete cartridge wanneer de reinigingsvloeistof op is, gewoon de reinigingsvloeistof vernieuwen en de reinigingscassette verder laten gebruiken. De besparing ligt dicht bij het vervangen van de reiniging door spoelen met water.

Braun scheerhoofdreiniger is klaar voor gebruik in een gemakkelijk te doseren fles en niet alleen te vullen. De reinigingsvloeistof is duidelijk en onmiskenbaar bedoeld door de fabrikant voor Braun elektrische scheerapparaten en reinigingsstations. Het is huidvriendelijk en ontsmettend. Het reinigt en smeert het metaal en de bewegende delen in de scheerkop van een Braun scheerapparaat door middel van zijn desinfecterende en smerende bestanddelen. Afhankelijk van de fabrikant is de inhoud van een fles voldoende voor acht tot tien vullingen. Deze procedure bespaart geld en beschermt ook het milieu. Bovendien geeft de reinigingsvloeistof het scheermes een frisse geur. Sommige fabrikanten bieden verschillende geuren voor elke smaak. De eis wordt aangevuld met het effect van sneldroging. Braun scheerhoofdreinigers zouden deze eisen moeten bewijzen in een Braun scheerhoofdreinigerstest.

Onze Top 10 – Braun scheerhoofdreinigers

Braun scheerhoofdreinigers zijn te gebruiken als navulling in reinigingscassettes voor Clean&Charge-reinigingsstations van Braun. In de Clean&Charge reinigingsstations reinigen en onderhouden ze de scheerhoofden van Braun handscheermessen. Hiervoor worden deze handscheermessen in een douche met het scheerkopje geplaatst. Vanuit de reinigingscassette wordt Braun Shaving Head Cleaner verneveld als in een douche en dekt alle toegankelijke oppervlakken in het scheerhoofd. De oppervlakken zijn antibacterieel behandeld. Schimmels, bacteriën en ziekteverwekkers worden gedood. Bij het drogen verwijdert het reinigingsstation de gedode biologische stoffen en de reiniger, zodat een hygiënisch schone scheerkop in het reinigingsstation staat voor de volgende scheerbeurt. Het resultaat is dat het Braun scheerapparaat voor elke scheerbeurt even hygiënisch en grondig blijft als voor de eerste scheerbeurt. Braun scheerhoofdreinigers zijn over het algemeen geschikt voor het reinigen van stations Braun elektrische scheerapparaten, Braun Clean&Charge, Braun Clean&Renew. Ze kunnen worden gebruikt als navulling voor Braun reinigingscartridges en CCR-cartridges.

Braun scheerhoofdreinigers zijn alternatieven voor de Braun Clean & Renew reinigingscartridges CCR. Een standaard Braun scheerhoofdreiniger bevat aqua, glycolen, geur en additieven in verschillende samenstellingen. De hulpstoffen zijn vooral belangrijk voor het drogen en het onderhoud, d.w.z. de Renew uit de verkooplogica van Braun. Daarom is water of zuivere glycol een tijdelijk alternatief, maar niet permanent. Het is ook moeilijk om het mengsel zelf voor te bereiden voor een goede Braun scheerhoofdreiniger zonder gebruik te maken van complexe technische hulpmiddelen.

Amazon belt 7Dwarfs, Fluid-Tec, Cleanerist, JaTop. Op ebay vindt u ook Shine, birxol, ProClean, PandaCleaner, bio-chemie en enkele andere. De keuze is dus groot voor een Braun scheerhoofdreinigingsalternatief. Google Suggest geeft het merk biopretta van de fabrikant UltrabioWerke aan.

Sommige fabrikanten alternatiefBruine scheerhoofdreinigers kunnen de geuren weglaten of niet-allergene geuren gebruiken. Velen maken reclame voor de milieuvriendelijkheid van hun producten, zowel door de cartridge te hergebruiken, wat plastic bespaart, als door de milieuvriendelijkheid van de gebruikte ingrediënten. Veel fabrikanten laten het open waarmee ze de Braun Renew produceren. Braun is ook nogal bewolkt. Waarschijnlijk is de coating van de bladen met titanium of aluminium hoogstwaarschijnlijk een voldoende vernieuwing, die in de fabriek wordt toegepast. Dan hoeft de Braun scheerhoofdreiniger alleen maar neutraal genoeg te zijn. pH-neutraliteit heeft geen effect als een vernieuwing. Een elektrostatische ontlading kan zinvol zijn. Anders zou verdere elektrodynamica moeten zorgen voor een vernieuwing van de messen en zouden er vrije metaalionen in de Braun scheerkopreiniger moeten zitten.

De detailhandel voegt vaak een verkooptoeslag toe. Kopen bij een van de grote retailers die nauwer verbonden zijn met Braun is zeer de moeite waard. Dit zijn onder andere de grote warenhuisketens, elektronicawinkels en elektrische discounters. Het is altijd raadzaam om de actuele prijzen op het internet te controleren. Het is vaak mogelijk om iets meer te besparen bij de aankoop van een grotere hoeveelheid. U heeft altijd het voordeel van een lage afvalproductie en de extra geselecteerde functies en de goedkopere prijs als u de cartridges blijft gebruiken en alleen nog maar bijvult. Het is ook de moeite waard om op zoek te gaan naar onverwachte dealers zoals goedkope discounters of one-penny shops die Braun-scheerhoofdreinigers soms heel goedkoop aanbieden.

Kijk naar de prijs. Kijk ook voor aanbevelingen. Laat andere gebruikers slechte ervaringen opdoen. De recepten van de fabrikanten lijken sterk op elkaar, …dus het vereist enige ervaring om daadwerkelijk een oordeel te kunnen vellen. De kenmerken Vernieuwen en 99,9% van alle bacteriën, schimmels en hun kiemen worden niet geprezen door veel fabrikanten van alternatieve Braun scheerhoofdreinigers. Het is echter de moeite waard om het te proberen, want de besparingen zijn enorm.

Een Braun scheerhoofdreiniger is een accessoire of verbruiksartikel voor Braun reinigingsstations. Er zijn doseerhulpmiddelen beschikbaar, omdat vaak alleen de houders met eenvoudige schroefdoppen beschikbaar zijn. Dit leidt een beetje ver weg van het onderwerp van de Braun scheerhoofdreinigerstest. Doseerhulpmiddelen moeten stevig en druipvrij op de bestaande containeropening passen.