Thermische sublimatie printer

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Thermische sublimatie printer

Wil je goede en vooral zeer hoogwaardige en foutloze foto’s afdrukken, dan heb je hiervoor geen eenvoudige en conventionele printer nodig, maar moet je een speciale printer gebruiken, waarmee je mooie en unieke foto’s kunt afdrukken. We hebben het over een zogenaamde thermo-sublimatieprinter. Deze printer ontleent zijn naam aan het proces waarbij de foto’s vanuit de printer op het papier worden geprint. Dit speciale proces wordt het thermosublimatieprinterproces genoemd. Dit bijzondere en speciale proces is een kleurendrukproces, dat wordt gekenmerkt door het feit dat een speciale gekleurde was wordt aangebracht in de plaats van de inkt, zoals het geval is bij andere conventionele printers, op het papier waarop het beeld wordt gedrukt.

Dit is mogelijk omdat de printkop van zo’n printer bezet is door verwarmingselementen. Deze worden gekenmerkt door het feit dat ze temperaturen tot 400° C kunnen bereiken. Dit betekent op zijn beurt dat de kleurwas die gebruikt wordt voor het afdrukken van de foto’s tot op de exacte pixel kan worden opgewarmd.

Het feit dat de verhitting van de was vrijwel onmiddellijk plaatsvindt, verandert de totale kleur van deze was abrupt. Tijdens deze Het ene moment is nog vast, het andere moment is al gasvormig.

Als je een foto met zo’n thermische sublimatieprinter afdrukt, heb je ook het voordeel dat de inktlaag die op de foto ontstaat niet opvalt.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat de foto niet in één keer wordt genomen, maar in

In totaal zijn er vier passen gedrukt.

Zo’n thermosublimatieprinter heeft veel verschillende toetsen, waarover men het display, dat zich bij zo’n printer bevindt, kan bedienen. Door middel van de display wordt de foto die men wil laten afdrukken door de printer nog eens precies getoond, zodat men nog enkele laatste aanpassingen kan doen voordat de foto wordt afgedrukt.

Als men een goede en hoogwaardige thermosublimatieprinter wil kopen, dan moet men voor de aanschaf opletten en belang hechten aan het feit dat de thermosublimatieprinter aan bepaalde eisen voldoet. Want alleen als dit het geval is, kan men spreken van een goede en hoogwaardige thermosublimatieprinter. In de eerste plaats moet de printer een goed en vooral een kwalitatief hoogwaardig display hebben die een zeer hoge en goede resolutie heeft. Bovendien moet de printer gemakkelijk te hanteren zijn en de knoppen, die zich op de printer bevinden, moeten eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken zijn.

Last but not least moet de printer zonder problemen de temperatuur van 400 graden Celsius kunnen bereiken, zodat je er de goede en mooie foto’s mee kunt afdrukken.

Onze Top 10 – Thermische sublimatie printers

Wanneer u mooie en vooral zeer hoogwaardige en optisch zeer mooie foto’s wilt afdrukken, wordt zo’n thermische sublimatieprinter gebruikt. Door het feit dat deze printer werkt met een zeer speciale en buitengewone procedure, kan men er foto’s van zeer hoge kwaliteit mee afdrukken. Zo’n printer vindt zijn toepassing op verschillende gebieden. Enerzijds kan dit het geval zijn in de privéruimte, dat wil zeggen in privé-huishoudens of ook in professionele ateliers.

Natuurlijk heeft zo’n hoge kwaliteitsprocedure voor het afdrukken van foto’s ook zijn prijs, wat ook de reden is waarom men niet zomaar van de ene op de andere dag zo’n speciale printer koopt. Als u dus nog niet in het bezit bent van zo’n kleurstofsublimatieprinter, kunt u terugvallen op enkele alternatieven, die u kunt aanbieden op de plaats van zo’n Printer kan gebruiken. U kunt bijvoorbeeld een normale en conventionele printer gebruiken of u kunt een fotoprinter gebruiken die niet afdrukt met het thermosublimatieproces. Als u echter dezelfde hoge kwaliteit wilt hebben, die u alleen krijgt met een thermosublimatieprinter, kunt u uw foto’s ook afdrukken in een studio, waar zo’n printer beschikbaar is. In dit geval betaalt u alleen voor het materiaal en een kleine onkostenvergoeding.

Als u een kleurstofsublimatieprinter wilt kopen, kunt u kiezen uit veel verschillende fabrikanten die dergelijke printers produceren en verkopen. De Thermosublimatie Printer Test heeft ze getest in zijn test en vervolgens de fabrikanten verenigd op een lijst. Onder de fabrikanten waar u een kleurstofsublimatieprinter kunt kopen zijn bijvoorbeeld Canon, Dnp, Olympia en Mitsubishi.

De Thermosublimatie Printer Test voert zijn test met regelmatige tussenpozen uit en komt daardoor altijd in contact met de nieuwste modellen. Op dit moment zijn er echter geen innovaties, omdat de procedure van de thermosublimatieprinters al gebaseerd is op de nieuwste technologieën en dus volledig hoogwaardig en innovatief is.

Wil Als u een grote selectie van verschillende modellen heeft, dan moet u niet naar een speciaalzaak gaan, maar de kleurstofsublimatieprinter via het internet kopen. Er zijn veel aanbieders op het internet en daarom is de keuze veel groter.

Bovendien kan dit feit u veel geld besparen bij de aankoop. Dit is niet alleen te wijten aan verschillende promoties en kortingen, maar ook aan het feit dat de leveranciers zelden dezelfde prijzen hebben. Dit betekent dat u de goedkoopste leverancier kunt kiezen en de printer bij hen kunt kopen en zo geld kunt besparen. Een laatste voordeel van het kopen van zo’n printer via het internet is dat je het van tevoren kunt inschatten door de beoordelingen van de klanten te lezen.

De thermische sublimatieprintertest heeft aangetoond dat er veel verschillende kleuren, vormen en ontwerpen zijn om uit te kiezen. U moet er ook voor zorgen dat de printer gemakkelijk te hanteren is en dat het display een goede en hoge resolutie heeft.

Om de foto’s met de printer te kunnen afdrukken, mag in de eerste plaats de was, die essentieel is voor het afdrukken, niet ontbreken. Bovendien moet u voor het afdrukken van foto’s met deze speciale methode een speciaal polyester gecoat fotopapier gebruiken. Dit papier combineert compleet met de kleurpigmenten die ontstaan wanneer de was verdampt.