Cassette adapter

135 35mm to 126 instamatic film adapter cartridge cassetteCAR AUDIO TAPE CASSETTE ADAPTER IPHONE IPOD MP3 CD RADIO NANO 3.5mm JACK AUXJVC C-P6BKU Cassette Adapter VHS-C To VHS Fully Working / Boxedbluetooth Car Cassette Casette Tape Adapter Audio MP3 Radio Player CD For iPhone
Link135 35mm to 126 instamatic film adapter cartridge cassette*CAR AUDIO TAPE CASSETTE ADAPTER IPHONE IPOD MP3 CD RADIO NANO 3.5mm JACK AUX*JVC C-P6BKU Cassette Adapter VHS-C To VHS Fully Working / Boxed*bluetooth Car Cassette Casette Tape Adapter Audio MP3 Radio Player CD For iPhone*
VerfügbarkeitLieferung in 15 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideVersand nach: WorldwideLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia
Preis € 18,70
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 3,25
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 19,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 9,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
135 35mm to 126 instamatic film adapter cartridge cassette
VerfügbarkeitLieferung in 15 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 18,70
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
CAR AUDIO TAPE CASSETTE ADAPTER IPHONE IPOD MP3 CD RADIO NANO 3.5mm JACK AUX
VerfügbarkeitVersand nach: Worldwide
€ 3,25
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
JVC C-P6BKU Cassette Adapter VHS-C To VHS Fully Working / Boxed
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 19,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
bluetooth Car Cassette Casette Tape Adapter Audio MP3 Radio Player CD For iPhone
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia
€ 9,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Cassette adapter

Wat is een cassette adapter?

Degenen onder ons die in de jaren ’80 en ’90 zijn opgegroeid, herinneren zich het nog – de cassette. Voor alle anderen lijkt de vraag wat een cassette adapter is, legitiem. De cassette adapter zorgt ervoor dat opnames in MP3- of CD-vorm ook kunnen worden afgespeeld in voertuigen die alleen een cassetterecorder hebben en geen MP3- of CD-speler. De cassette van de cassette adapter wordt in de cassette recorder van de autoradio gestoken, de kabelaansluiting van de cassette adapter wordt aangesloten op de MP3- of CD-speler. Op deze eenvoudige manier kan de favoriete muziek, die helaas alleen op een CD of MP3 is opgeslagen, ook in de auto worden beluisterd, die helaas alleen een cassetterecorder heeft. Door middel van een cassette-adapter is het niet meer nodig om de auto te actualiseren op het gebied van geluidsmedia.

Vereisten voor een goede cassette adapter

Bij de meeste tests van de cassette-adapter is de kabellengte van de cassette-adapter nader onderzocht. U kunt een goede cassette adapter verwachten met een kabellengte van minstens een meter, of beter nog, anderhalve meter. Alleen deze kabellengte zorgt ervoor dat de aangesloten CD-speler of de MP3-speler in combinatie met de cassette-adapter gemakkelijk in het zijvak van de passagiersdeur of in de middenconsole kan worden opgeborgen – zonder dat de kabel het schakelen belemmert. Daarnaast werd tijdens de cassette adapter tests ook veel belang gehecht aan een hoogwaardige afwerking van de kabelmantel van de cassette adapterkabel. Hier werden die modellen onderscheiden, die hun eigen kabelbeschermingsbuis van kunststof of metaal. Tot slot slaan veel klanten de aangesloten cd-speler op in het handschoenenkastje. Als het handschoenenkastje gesloten is, is het belangrijk dat de kabelmantel niet onmiddellijk lijdt, maar bestand is tegen de belasting. Het is echter over het algemeen niet aan te raden om deze in het handschoenenkastje op te bergen vanwege mogelijke schade aan de cassette adapterkabel.

Toepassing van de cassette adapter

De cassette adapter wordt gebruikt in voertuigen die niet beschikken over de nieuwste audio-uitgangsapparatuur – ze hebben meestal een conventionele autoradio met een ingebouwde cassetterecorder. De cassette adapter kan echter niet alleen in voertuigen worden gebruikt, maar ook overal waar een CD of MP3 moet worden afgespeeld, maar heeft niet het benodigde audio-uitgangsapparaat. Dit kan onderweg zijn, als er alleen een cassetterecorder in het hotel is of als u op bezoek bent bij vrienden die geen modern audio-uitgangsapparaat hebben. Daarom kan de cassette adapter in elke andere cassetterecorder worden afgespeeld.

Onze Top 10 – cassette adapters

Nr. 1
135 35mm to 126 instamatic film adapter cartridge cassette
Kundenbewertungen
135 35mm to 126 instamatic film adapter cartridge cassette*

Use 35 mm film in Instamatic cameras with this reusable adapter.
This is a 3d-printed cartridge, like the Fakmatic, but it is my own design, modeled after an original kodak verichrome Pan cartridge. 
Easy to use, I can provide more information upon request. See photos of the cartridge filled with film and fitted in a Kodak instamatic 224 camera (both not included).

The adapter has been...

 Preis: € 18,70 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
CAR AUDIO TAPE CASSETTE ADAPTER IPHONE IPOD MP3 CD RADIO NANO 3.5mm JACK AUX
Kundenbewertungen
CAR AUDIO TAPE CASSETTE ADAPTER IPHONE IPOD MP3 CD RADIO NANO 3.5mm JACK AUX*
von C4D

Introduction:The 3.5mm to cassette adapter can be used with entertainment systems that have audio cassette tape decks, connect the 3.5mm jack to the output source such as an mp3 player.Features:Cassette AdapterPlay any portable CD or MP3 player through any audio cassette playerSupports: MP3/MD/CD/VCD/DVD/PDA/Game Boy/iPodFrequency: 30-20,000HzPlug: OD.3.5 DT.P/NICable Length: 120cmAvailable in Bla...

 Preis: € 3,25 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
JVC C-P6BKU Cassette Adapter VHS-C To VHS Fully Working / Boxed
Kundenbewertungen
JVC C-P6BKU Cassette Adapter VHS-C To VHS Fully Working / Boxed*
von JVC

JVC C-P6BKU Cassette Adapter VHS-C To VHS Fully Working / BoxedAdapter is used and is in excellent working condition with original box.

 Preis: € 19,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
bluetooth Car Cassette Casette Tape Adapter Audio MP3 Radio Player CD For iPhone
Kundenbewertungen
bluetooth Car Cassette Casette Tape Adapter Audio MP3 Radio Player CD For iPhone*
von Unbranded

                                                                     
                                         &nb...

 Preis: € 9,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Wat zijn de alternatieven voor een cassette adapter?

Als een MP3 of CD onderweg moet worden afgespeeld, maar de hoofdtelefoon niet wordt gebruikt, kunnen kleine luidsprekerboxen worden aangesloten op zowel de MP3-speler als de draagbare CD-speler, die al een zeer goede uitgangskwaliteit hebben. Voor langer gebruik van dit type weergave moet u echter in ieder geval voldoende batterijen voor de CD-speler of MP3-speler meenemen of de batterij van een apparaat dat kan worden opgeladen, volledig opladen voordat u op reis gaat. Het is ook praktisch om een reservebatterij te hebben die al open is gelaten. met mij.
Welke fabrikanten van cassette adapters zijn er?
In de meeste cassetteadaptertests worden de volgende fabrikanten van cassetteadapters vermeld: Demiawaking, Generic, DragonTrading, Sharplace, Gazechimp, NIUXING, nuovaVideosuono, IPOTCH, paduTec, Gear4, Eurosell, Vivanco, Hama, ChannelExpert, Sony en IOMAX.

Innovaties op het gebied van cassette adapters

De nieuwste cassette adapters zijn ontwikkeld om extreem licht te zijn in termen van hun eigen gewicht. Daarnaast laat ik de nieuwe generatie cassette adapters bedienen met een afstandsbediening en laat ik klanten die naar audio willen luisteren met MP3-geheugenkaarten het apparaat gebruiken. De nieuwste cassette adapters hebben ook een ingebouwde hoofdtelefoonaansluiting, zodat ze ook kunnen worden gebruikt als een speler die volledig onafhankelijk werkt. Deze cassette adapters werken ook met de nieuwste lithium batterij technologie. Dit zijn oplaadbare batterijen die kunnen worden opgeladen via de autosigarettenaansteker of met een mini-USB-kabel. Daarnaast zijn de nieuwe ontwikkelingen van de cassette adapter ook compatibel met de smartphone, wat het afspelen van op het internet opgeslagen nummers mogelijk maakt en onder andere een enorme uitbreiding van de muziek afspeellijst is.

Voordelen bij het kopen van een cassette adapter op het internet

Door een aankoop te doen op het internet kiest u de handigste manier van winkelen. U hoeft het huis niet te verlaten als u een internetverbinding heeft en kunt kiezen uit een breed scala aan producten. Bovendien heeft een online winkel geen openingstijden en kunt u de klok rond een breed scala aan producten bekijken en kopen, op het moment dat het u uitkomt. Het internet biedt ervaringsrapporten en klantbeoordelingen voor bijna elk product. Het wordt aanbevolen om deze rapporten te gebruiken voor cassette adapter, omdat dit u inzicht geeft in de alledaagse betrouwbaarheid van het product.

Waar moet je op letten bij de aankoop van een cassette adapter?

Het belangrijkste is de lengte van de kabel van een cassette adapter. Het kan erg zenuwslopend zijn als de passagier de CD-speler of MP3-speler tijdens het rijden moet vasthouden, alleen maar omdat de kabel van de cassette-adapter te kort is om het bronapparaat in de middenconsole te plaatsen. U moet er ook voor zorgen dat de interfaces van de cassetteadapter compatibel zijn met uw audioapparaat. In de meeste gevallen wordt bij deze apparaten de conventionele 3,5 millimeter connector gebruikt. Lees ook de klantreviews en de cassetteadaptertests voordat u gaat kopen. Deze rapporten geven u waardevolle informatie over de kwaliteitscriteria voor een hoogwaardige cassette adapter.

Nuttige accessoires voor cassette adapters

Als u de cassette adapter wilt koppelen met een line-in of AUX connector, is het handig om deze connectoren te hebben. Deze zijn verkrijgbaar als adapters. Een ander praktisch accessoire is een autolader die kan worden aangesloten op de sigarettenaansteker van de auto. Hiermee kunnen verschillende apparaten die op batterijen werken van stroom worden voorzien of worden opgeladen.