Cayennepeper

CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 500 g - LEBENSBAUMCHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUMBIO CHILIS (CAYENNEPEPER) 50 g - TREE OF LIFE
LinkCHILI (CAYENNEPEPER) BIO 500 g - LEBENSBAUM*CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUM*BIO CHILIS (CAYENNEPEPER) 50 g - TREE OF LIFE*
Verf├╝gbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, AsiaLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, AsiaLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia
Preis € 34,30
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 3,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 4,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 500 g - LEBENSBAUM
Verf├╝gbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia
€ 34,30
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUM
Verf├╝gbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia
€ 3,39
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
BIO CHILIS (CAYENNEPEPER) 50 g - TREE OF LIFE
Verf├╝gbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Americas, Europe, Asia
€ 4,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Cayennepeper

Wat zijn Capsaïcine capsules?

De capsules met capsa├»cine zijn een voedingssupplement dat de werkzame stof capsa├»cine bevat. Dit is het ingredi├źnt dat cayennepeper of chilipeper zijn pikantheid geeft. Wetenschappers bestuderen al enkele jaren de gezondheidseffecten van capsa├»cine. Het zou verschillende gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben: het bestrijdt kanker, heeft een bloedverdunnend effect, beschermt de maag, verlaagt de bloedsuikerspiegel en is ook een krachtige antioxidant die vrije radicalen in het lichaam neutraliseert en zo beschermt tegen schadelijke stoffen. Capsa├»cine bevordert ook de vetverbranding en helpt je gewicht te verliezen. De capsules bevatten de werkzame stof in verschillende concentraties. Hoogwaardige capsules hebben een hogere concentratie capsa├»cine. Veel capsules worden volledig plantaardig geproduceerd en zijn daarom ook geschikt voor vegetari├źrs en veganisten.

Eisen voor goede capsaïcine capsules

Goede capsules met capsa├»cine moeten een hoog percentage capsa├»cine bevatten. Ze moeten op biologische basis worden geproduceerd en dus ook geschikt zijn voor vegetari├źrs en veganisten. Let goed op de informatie over de ingredi├źnten, zodat u zeker bent van de hoeveelheid capsa├»cine in de capsules.

Toepassingsgebied van Capsaïcine capsules

Capsaïcine helpt bij de bestrijding van kanker, helpt het bloed te verdunnen, beschermt de maag en verlaagt de bloedsuikerspiegel. Capsaïcine is ook een krachtige antioxidant die vrije radicalen neutraliseert en het lichaam beschermt tegen schadelijke stoffen.
Capsa├»cine is kleurloos en reukloos en ook De pikantheid van capsa├»cine wordt gemeten in Scoville Heat Units (SHU). Paprika’s hebben een SHU-waarde van minder dan 16, terwijl chilipepers een Shu-waarde hebben tussen 2.500 en 8.000 SHU. Zuivere capsa├»cine heeft een SHU-waarde van 16 miljoen en is niet meer eetbaar voor mensen. Om ervoor te zorgen dat capsa├»cine kan worden geconsumeerd zonder verbranding in de mond, is het beschikbaar in capsulevorm. De capsule moet altijd strikt volgens de instructies van de fabrikant worden genomen, aangezien de SHU-waarden in de capsules verschillend zijn.

Onze Top 10 – Cayennepepercapsules

Nr. 1
CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 500 g - LEBENSBAUM
Kundenbewertungen
CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 500 g - LEBENSBAUM*

BIOGO- biologische winkel met gezonde voeding en supplementen

CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 500 g - LEBENSBAUM

INGREDINTEN 100% biologische gemalen chili ALLERGIE INFORMATIE Kan selderij en mosterd bevatten. AANBEVOLEN OPSLAG Op een droge plaats bewaren.

Wij zijn Biogo, de meest dynamisch ontwikkelende biologische winkel ...

 Preis: € 34,30 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUM
Kundenbewertungen
CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUM*

BIOGO- biologische winkel met gezonde voeding en supplementen

CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUM

CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUM Biologische pepers van gecertificeerde gewassen. Chili is een veelgebruikte term voor de vrucht van sommige paprikasoorten, die wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk intense, scherpe smaak. De verwarmende, irriterende sl...

 Preis: € 3,39 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
BIO CHILIS (CAYENNEPEPER) 50 g - TREE OF LIFE
Kundenbewertungen
BIO CHILIS (CAYENNEPEPER) 50 g - TREE OF LIFE*

BIOGO- biologische winkel met gezonde voeding en supplementen

BIO CHILIS (CAYENNEPEPER) 50 g - TREE OF LIFE

CHILI (CAYENNEPEPER) BIO 50 g - LEBENSBAUM Biologische pepers van gecertificeerde gewassen. Chili is een veelgebruikte term voor de vrucht van sommige paprikasoorten, die wordt gekenmerkt door een uitzonderlijk intense, scherpe smaak. De verwarmende, irriterende...

 Preis: € 4,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Capsaïcine voor gewichtsvermindering
Capsaïcine wordt ook gebruikt om vet te verbranden en is daarom zeer nuttig bij het gewichtsverlies. Capsaïcine stimuleert de stofwisseling en verhoogt het energieverbruik. Er wordt zelfs vermoed dat het de vetverbranding doet toenemen. In een laboratoriumstudie op muizen werd vastgesteld dat capsaïcine de verbranding van bruin vetweefsel bevordert, wat wijst op een verhoogde energiebehoefte. Het lichaamsvet wordt dus voortdurend afgebroken. Onderzoekers van de Universiteit van Maastricht bevestigen dat gewichtsverlies bij proefpersonen wordt bereikt door het nemen van capsaïcine. De testkandidaten namen tijdens het onderzoek slechts 135 mg capsaïcine per dag.
Naast het verhogen van het energieverbruik en de vetverbranding, remt het nemen van capsaïcine ook de eetlust. Daarom wordt aanbevolen om ook na gewichtsverlies capsaïcine te blijven gebruiken om gewicht te behouden. Dit moet natuurlijk alleen gebeuren in combinatie met een gezond en evenwichtig dieet.

Capsaïcine voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel en het cholesterolgehalte
Gewichtsverlies en verminderde eetlust hebben ook een positief effect op de bloedsuikerspiegel. Dit werd bewezen door een studie in Zuid-Korea in 2010 met muizen met overgewicht. Deze hadden het voorstadium van diabetes type 2, leden aan cardiovasculaire problemen en aan een vette lever. Na inname van capsaïcine daalde het insulinegehalte, de leverwaarden herstelden zich en de vetverbranding nam toe.
Het gunstige effect op de leverwaarden werd ook bevestigd op het Internationale Levercongres in Wenen in 2015. De wetenschappers rapporteerden dat capsaïcine de lever beschermt tegen giftige stoffen. De leverbeschadiging werd zeer klein gehouden door capsaïcine. Capsaïcine helpt ook om het cholesterolgehalte normaal te houden.

Capsaïcine als seksuele verbeteraar
Omdat capsa├»cine de bloedcirculatie bevordert, wordt het ook gebruikt als een seksuele versterker. Voor dit doel werden in 1994 al studies uitgevoerd in Itali├ź aan de Universiteit van Ferrara. Er werden vier groepen gevormd uit 20 impotente testpersonen. Deze kregen ofwel een infusie van capsa├»cine ofwel een zoutoplossing rechtstreeks in de plasbuis. In de capsa├»cine groep leidde het infuus direct tot een erectie, terwijl in de zoutgroep geen effect werd waargenomen. Als het dus alleen gaat om het bestrijden van vermoeidheid of lusteloosheid, is een lagere dosis capsa├»cine voldoende om de passie op te wekken.

Capsaïcine voor bloedverdunning
Na een hartaanval of een beroerte moeten pati├źnten bloedverdunners nemen, die meestal ernstige bijwerkingen hebben. Het nemen van capsa├»cine kan op zijn minst de inname van deze medicijnen verminderen. Hoewel is aangetoond dat capsa├»cine trombose voorkomt, heeft het geen negatief effect op de bloedstolling. Als er een snee in de vinger wordt gemaakt, kan het bloeden snel worden gestopt, ondanks de inname van capsa├»cine.

Capsaïcine om de maag te beschermen
Ondanks zijn scherpte heeft capsaïcine een maagbeschermend effect. Het beschermt het maagslijmvlies tegen schade veroorzaakt door aspirine of andere stoffen. Het kan zelfs de genezing van maagzweren versnellen. Dit is te wijten aan het feit dat capsaïcine de bloedcirculatie in het maagslijmvlies bevordert, maar niet interfereert met de productie van maagzuur.

Capsaïcine tegen kanker
Capsaïcine kan worden gebruikt tegen verschillende soorten kanker. Studies hebben aangetoond dat prostaatkankertumoren door capsaïcine tot een vijfde van hun omvang zijn geslonken. Het is ook met succes gebruikt tegen bronchiaal carcinoom, alvleesklierkanker en borstkanker.

Welke alternatieven voor capsaïcine capsules zijn er?

Het beste alternatief voor capsules met capsaïcine is het gebruik van cayennepeper in voedsel of het zo vaak mogelijk gebruiken van pepers in voedsel. Veel mensen vinden echter dat capsaïcine te heet is als het vers is en nemen daarom liever capsules met capsaïcine waar de pikantheid niet merkbaar is.

Welke fabrikanten van capsules met capsaïcine zijn er?

fabrikanten van capsules met capsa├»cine zijn: Earth Design, Vitabay, Nature Fitness, Swanson, Effective Nature, BioPr├Ąp Biolog.Pr├Ąp. Handelsbes.m, Vitascout, Vit4ever, Fairvital, Taurentor, Velag Pharma GmbH en Botanicy.
Het aanbod varieert van 60 tot 250 capsules per verpakking. Het capsa├»cinegehalte in de capsules is ook anders, wat ook tot uiting komt in de verschillende consumptieaanbevelingen. En natuurlijk zijn de prijzen ook anders. Sommige capsules hebben schelpen van dierlijke gelatine, andere zijn volledig met plantaardig materiaal gemaakt en zijn daarom ook geschikt voor vegetari├źrs en veganisten.
Bij de aankoop van de capsules is het aan te raden om altijd te letten op de lijst met ingredi├źnten van de fabrikanten.

Innovaties op het gebied van capsules met capsaïcine

Steeds meer fabrikanten gebruiken puur plantaardige stoffen om de capsules te produceren, zodat de capsules ook door vegetari├źrs en veganisten gebruikt kunnen worden.

class=“western“Voordelen van het kopen van capsules met capsa├»cine op het internet

Het kopen van capsules met capsaïcine op het internet is uiterst handig. U hoeft alleen maar de productnaam in te voeren in een zoekmachine en u ontvangt talloze aanbiedingen. U bent niet gebonden aan de openingstijden van de winkel, maar u kunt wel 24 uur per dag, 7 dagen per week winkelen. U hoeft niet te wachten tot een verkoper voor u zorgt en u hoeft niet in de rij te gaan staan bij een kassa nadat u uw keuze heeft gemaakt. Met een paar klikken kunt u eenvoudig de prijzen van verschillende producten of verschillende winkels met elkaar vergelijken en uw keuze maken. Met online winkelen voor uw capsules met capsaïcine komt u niet in de file te staan op weg naar de stad of het winkelcentrum en hoeft u niet te zoeken naar een parkeerplaats. U doet alles thuis vanaf uw PC, laptop of smartphone. Bovendien is de keuze in online winkels veel groter en door het aantal aangeboden artikelen ook goedkoper dan in uw buurtwinkels.

Waar moet je op letten bij het kopen van capsules met capsaïcine?

U moet altijd op de lijst met ingredi├źnten letten bij het kopen van de capsules en een hoge dosering capsa├»cine kiezen. U moet er ook voor zorgen dat het product biologisch veilig is. Dit wordt meestal gegarandeerd bij Duitse of Europese leveranciers in plaats van bij leveranciers uit het Verre Oosten. En natuurlijk moet u de prijzen vergelijken voordat u koopt. Let ook op de grootte van de verpakking.