Comfortmatras van schuimrubber

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Comfortmatras van schuimrubber

Wat is een comfortschuimmatras? Het is een ergonomisch aangenaam ligvlak. Er zijn verschillende soorten schuimrubberen matrassen op de markt. Een essentiële factor is een hoge mate van elasticiteit en tegelijkertijd een constant ligcomfort. Vandaag de dag heeft het merendeel van de matrassen op de markt zeven zones die voldoende ondersteuning bieden voor elk deel van het lichaam. Er moet rekening worden gehouden met een optimale verdeling van het gewicht van de persoon. Dit is op zijn beurt weer gemakkelijk voor de ruggengraat. Een gevolg hiervan zou kunnen zijn dat rug- en nekklachten tot het verleden behoren.

Met het grote aanbod aan schuimrubberen matrassen rijst de vraag waar ik op moet letten. Welke matrassen zijn van goede kwaliteit? Hoe weet ik dat dit matras bij mij past?

De huidige comfortschuimmatras in de test bevestigt nogmaals de resultaten van de laatste tests. Dure matrassen zeggen niets over de kwaliteit. Veel van de slaapmatten in de hogere prijsklasse kwamen niet eens boven de graad uit. Interessant genoeg heeft een viscose schuimmatras van een discounter het op de eerste plaats gehaald. Zelfs een matras van Aldi – Novitesse kreeg een cijfer van 2,2 en is ook 100 euro goedkoper dan alle andere. Volgens Stiftung Warentest is een matras van Bett1.de het beste in het laboratorium en kreeg het de graad 1.8.

Comfortschuim is het materiaal van de kern van een matras. Het is een ligvlak van polyurethaan (afgekort PU, de DIN-afkorting is PUR, dus vaak ten onrechte PUR-schuimmatras genoemd). PU is een veelzijdig schuimmateriaal en kan voor vele producten worden gebruikt, afhankelijk van Voorbereiding, bijvoorbeeld voor autostoelen, ski’s enz. Voor een matras wordt het materiaal geschuimd met behulp van blaasmiddelen zoals kooldioxide, CO². Het schuim wordt dan met warmte uitgehard. Warmte is nodig vanwege de isocyanaten en wat meer functionele polyolen. De alcoholen zijn niet reactief in comfortschuim, dus het schuim kan alleen met warmte uitharden.

Een van de eisen is de duurzaamheid van het oppervlak. Een goede comfortmatras van schuimrubber moet een hoge herstellende kracht hebben. Nadat je er een nacht op hebt doorgebracht, zou het weer in zijn oorspronkelijke vorm moeten terugkeren. Als de bekleding deze kracht niet heeft, zal deze holtes veroorzaken en een comfortabele slaap verhinderen. Op de lange termijn zal dit leiden tot rugpijn en andere problemen. Een ander voordeel is het ademend vermogen. Tijdens de slaap produceren mensen veel vocht, dat moet kunnen ontsnappen. Als het vocht in de matras blijft zitten, kan dit leiden tot schimmel en opnieuw tot gezondheidsproblemen.

De comfort-schuimmatrastest heeft aangetoond dat alle slapers comfortabel en gezond op zo’n matras kunnen slapen. Het maakt niet uit of u een zij- of rugslaper bent. Het materiaal en de verschillende zones maken het mogelijk om zich precies aan te passen aan uw lichaam. Het is alleen belangrijk dat de mate van stevigheid geschikt is voor uw lichaamsgewicht. Dus koppels moeten altijd samen op pad om het perfecte bed te vinden. De test die ligt mag niet ’s avonds plaatsvinden. Het kan je beoordelingsvermogen aantasten. Als iemand echt moe is, zal hij of zij bijna overal slapen. Daarom is de ochtend een beter moment voor de test.

Onze Top 10 – comfortmatras van schuimrubber

Er bestaan ook veerkern, koudschuimmatrassen en latexmatrassen. Maar Welke matras u ook gebruikt, een goede ondersteuning is de lattenbodem. Het is niet alleen een accessoire, maar ook een belangrijk gebruiksvoorwerp. Zonder dat zal een matras niet goed functioneren.

1.) Veermatrassen bieden een goede ventilatie. Zelfs mensen die veel zweten of een bed in kleine kamers kunnen goed gebruik maken van dit ligvlak. Waarom? Tijdens de slaap beweeg je je en deze bewegingen zorgen voor een pompeffect dat een permanente uitwisseling van lucht teweegbrengt.

2.) schuimmatrassen: Let bij de aankoop van een koudschuimmatras op het volumegewicht. Wat betekent dit? Dit geeft aan hoeveel kg grondstof in één m² schuim is verwerkt. Dit is belangrijk voor de duurzaamheid en ondersteuning. Goede schuimrubberen matrassen moeten in ieder geval op 40-50 liggen.

3.) Latexmatrassen zijn niet meer zo modern. Ze zijn gemaakt van rubber en kunnen problemen veroorzaken voor mensen met een allergie. Wie slaapt er het beste op deze matrassen? Vooral zwaargewichten. Waar ze aan stress worden blootgesteld, geven ze toe. Dan keert hij onmiddellijk terug naar zijn oorspronkelijke staat.

 • Zonnetuin
 • Tempur
 • bett1.de
 • Private labels met korting
 • Schlaraffia
 • Ravensberger
 • Gigapur
 • Dokterslip
 • Levering24
 • droomnacht
 • Arion Dunlopillo
 • Luxe Mijn Huis
 • Droomster
 • Beco

We hebben hier zeker niet alle fabrikanten op een rijtje gezet. Voor meer mogelijkheden kunt u kijken bij meer informatie.

De verwerking van de omslag is een belangrijk aandachtspunt. Het beïnvloedt ook de warmte-uitwisseling. Vandaag spreken we dan over de klimaatvezels. Bovendien is het raadzaam als het deksel afneembaar is en kan worden Celsiuswash. Dit is vooral voor allergiepatiënten een must. Anders kunnen de mijten zich behoorlijk vestigen. Slapen zou dan geen recreatie meer zijn.

De zeven zones zijn zeer goed voor comfortabel liggen. Het begin werd toen gemaakt door drie zones. Het lichaam werd verdeeld in hoofd- en schoudergebied, het midden van het lichaam en de benen. Maar volgens de comfort-schuimmatrastest is het voor een rustgevende slaap veel belangrijker dat er meer zones in een matras zitten.

Door het grote aanbod is een redelijke prijs gegarandeerd. U kunt eenvoudig en zonder veel moeite alle aanbieders met elkaar vergelijken en zo geld besparen.

Bovendien hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport. De matras wordt gewoon bij u thuis afgeleverd. Door het recht op teruggave bent u niet gedwongen om een blinde aankoop te doen. U kunt zich nog steeds comfortabel en in alle rust terugtrekken om de matras te testen.

Uw comfort-schuimtestteam wenst u een goede nachtrust.