Contactgeluidsisolatie

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Contactgeluidsisolatie

De beste voetgangersgeluidsisolatie 2022 in vergelijking

Het vinden van de juiste voetgangersgeluidsisolatie

Voor veel vloeren is contactgeluidsisolatie gewoon noodzakelijk en uw buren zullen dat waarderen. Uw stappen worden gedempt en het stuiteren van de kinderen is ook erg luidruchtig zonder geluidsisolatie van de voetgangers. Sommige vloerbedekkingen hebben al een geïntegreerde contactgeluidsisolatie, maar soms is het nodig om deze extra te installeren. Maar lawaai kan vermeden worden, het maakt je ziek en als het geluid nog steeds van binnenuit komt, is het bijzonder onaangenaam en vervelend. U wilt ook uw rust hebben en bent ook geïrriteerd als de buurman luide muziek hoort of begint te hameren in de vroege ochtend. Uiteraard werd ook een voetvalgeluidsisolatietest uitgevoerd. In de contactgeluidisolatietest kunt u zich goed informeren, een efficiënte geluidsisolatie is gewoon noodzakelijk. De contactgeluidisolatietest vertelt u precies waar u op moet letten bij de aankoop.

U vindt veel namen voor contactgeluidsisolatie, isolatieonderlaag, isolatieversterking of laminaatonderlaag. Het is echter altijd hetzelfde, namelijk contactgeluidsisolatie. Zorg er bij de aankoop voor dat de isolatie aan uw persoonlijke eisen voldoet.

Contactgeluidsmatten hebben ook warmte-isolatie, maar je moet altijd rekening houden met de dikte van de matten, hoe dikker de mat, hoe meer warmte er wordt geïsoleerd. De thermische isolatie is al merkbaar vanaf een dikte van 5 mm. Als u een Als u vloerverwarming heeft geïnstalleerd, kan de geluidsisolatie van de voetgangerstraat iets dunner zijn. Een dikte van ongeveer 22 mm is perfect geschikt.

Onze Top 10 – Aanbeveling voor contactgeluidsisolatie

Als u de voetgangersgeluidsisolatie in de gang of de woonkamer installeert, is een vochtwerende mat over het algemeen niet nodig. In vochtige ruimtes is de situatie echter heel anders. Meestal kunt u contactgeluidsisolatiematten kopen, maar die moeten ook met een vochtbeschermende folie worden ondergewerkt. Het is beter om een combinatieproduct te kiezen, deze modellen combineren perfect contactgeluidsisolatie en vochtbescherming.

Contactgeluidsisolatie wordt in vele variaties aangeboden, deze matten zijn dan in opgerolde vorm verkrijgbaar, maar sommige matten hebben de vorm van een accordeon. Deze laatste zijn bijzonder gemakkelijk te bewerken, ze spreiden zich onmiddellijk volledig plat op de vloer uit. Er zijn ook modellen met verbindingstechniek, ze zijn als een puzzel gelegd. Er zijn geen openingen tussen de matten, de onderdelen kunnen niet wegglijden en ze kunnen gemakkelijk aan elkaar worden gelijmd. Op de meeste contactgeluidsmatten wordt een raster getekend, omdat hoeken en randen enige manuele vaardigheid vereisen. In principe is de geluidsisolatie zeer eenvoudig te leggen, uw voetstappen zijn niet meer te horen in de flat van de buurman.

Geluidsisolatie is gemaakt van een grote verscheidenheid aan materialen, matten van kunststof zijn eigenlijk geschikt voor alle vloeren, ze zijn zeer populair en verschillen in verschillende diktes en isolatie-eigenschappen. Kurkmatten zijn ook verkrijgbaar als trapsgewijze beschermingsmatten, ze zijn verkrijgbaar op rol of als panelen. Kurk is geschikt voor een uitstekende thermische isolatie is bekend, maar tegelijkertijd is elke stap geïsoleerd. Het is een volledig natuurlijk materiaal, verkregen uit de schors van de kurkeik. Als uw vloer is voorzien van vloerverwarming, dient u een specialist te raadplegen alvorens de vloer te leggen. Houtvezels zijn ook zeer geschikt, hier wordt het resthout tot zeer fijne houtvezels gewreven, die worden verwarmd en geperst. De eigen harsen van hout dienen dan als lijm, zodat er niets aan dit natuurproduct wordt toegevoegd. Ze isoleren het geluid, houden de warmte vast en regelen de luchtvochtigheid.

Alle producten zijn geschikt voor parket en laminaatvloeren, maar u moet altijd rekening houden met de hardheid van het hout. Als er al vloerverwarming is geïnstalleerd, moet u een specialist raadplegen.

Niet echt, je kunt alleen een materiaal kiezen dat je stappen van binnenuit isoleert. Carpetten zou een optie zijn, of je zou de kamer kunnen inrichten met schuimrubberen matten.

Als u niet helemaal onhandig bent met uw vakmanschap, is dit altijd mogelijk. Het leggen van de isolatie is heel eenvoudig, het werk gaat heel snel. De matten zijn eenvoudig op maat te snijden en u hoeft zich geen zorgen te maken over hoeken en randen. Natuurlijk moet het oppervlak worden gereinigd en moeten alle oneffenheden verdwijnen. Nu hoeft u alleen nog maar de voetgangersgeluidsisolatie uit te spreiden, de laminaat- of parketvloer te leggen en uw nieuwe vloer is klaar. Je mag nooit zonder contactgeluidsisolatie, in sommige gevallen is het zelfs wettelijk verplicht.

Alle toonaangevende fabrikanten bieden contactgeluidsisolatie, Bachl, Haro, Ewifoam, Hemix, Selit, etc. zijn gerenommeerde fabrikanten die perfecte kwaliteit leveren. Koop altijd een voetgangersgeluidsisolatie van een toonaangevende en zeer bekende fabrikant, want hoewel er goedkope producten op de markt zijn, laat de isolatie vaak te wensen over.

Online winkelen is zeer succesvol gebleken, het is de moderne manier van winkelen. Natuurlijk wordt er ook voetstapgeluidsisolatie aangeboden op het internet, meestal nog veel goedkoper dan wanneer u deze matten ter plaatse koopt. U geniet van een enorm aanbod en in een mum van tijd belt de pakketdrager aan uw deur. In veel winkels is de levering zelfs vrij van verzendkosten, probeer het uit, u zult ook blij zijn.