Décolletézorg

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Décolletézorg

Veel vrouwen dromen van een geweldig decolleté met een stevige, fijngevoelige huid. Zeer weinigen hebben dit van nature. Vooral vanaf de leeftijd van 30 jaar of bij een zeer gebruinde huid worden rimpels zichtbaar op het decolleté.
De huid van de hals en het decolleté is bijzonder delicaat en zeer gevoelig, dus is er speciale zorg nodig om het verouderingsproces te vertragen. De juiste decolletéverzorging helpt de huid er steviger en stralender uit te zien.

Voor de meeste mensen is het aanbrengen van crème op het gezicht al lang een dagelijkse routine.
Hals en decolleté worden meestal vergeten. Maar hier is speciale zorg nodig, want vetweefsel en talgklieren zijn nauwelijks aanwezig. Hierdoor droogt de huid steeds meer uit en ontstaan er rimpels. In de volksmond wordt gezegd dat nek, decolleté en handen de ware leeftijd van een persoon verraden.
Décolletéverzorgingsproducten zijn bedoeld om ouderdomsvlekken, rimpels en algemene huidveroudering tegen te gaan.
Belangrijk: Omdat de huid rond de borst bijzonder dun en gevoelig is, staat deze vaak onder spanning. Om te voorkomen dat het zijn stevigheid en elasticiteit verliest, moeten zijn vochtdepots echter dagelijks worden aangevuld. Daarom is het bijzonder belangrijk dat een verzorgingsproduct voor het decolleté de huid van vocht voorziet. Ingrediënten zoals algenextracten of vitamine C ondersteunen de collageenproductie en behoren tot de beste werkzame stoffen, daarom moeten ze ook worden opgenomen. De huid wordt dan voorzien van belangrijke, noodzakelijke voedingsstoffen en kan zelfs pigmentvlekken voorkomen.
Voor een zachte, gladde huid in de nek en het decolleté.

De crèmes worden alleen op het decolleté aangebracht. en dan langzaam aan de hals aangebracht. Dit kan het beste van onder naar boven worden gedaan. Dit helpt in de strijd tegen de zwaartekracht en bevordert de bloedcirculatie.
Tip: Masseer niet in crèmes. Zachte strekbewegingen zijn ideaal voor de fijne huid en belasten het weefsel niet door het te verrekken.
De optimale verzorging van de hals en het decolleté beperkt zich echter niet tot het voorste deel van het lichaam. Crèmes moeten niet alleen aan de zijkant van de hals worden aangebracht, maar ook op de hals. De hals is immers net zo belangrijk voor een mooi halsgebied, want rimpels in de hals leiden tot rimpels in het voorste deel van de hals.

Onze Top 10 РD̩collet̩ verzorging

Om de huid van de hals en het decolleté lang mooi te houden, kunnen extra of andere producten als crème worden gebruikt.
Peelings zijn een efficiënte manier om dit te doen; ze kunnen één keer per week worden aangebracht om de huid te bevrijden van oude geile schubben. Omdat verzorgingsproducten na een peeling beter door de huid worden geabsorbeerd, worden ze aanbevolen.
Een ander alternatief is een kuur of het dagelijks aanbrengen van een serum of ampullen. Sterk geconcentreerde actieve bestanddelen voorzien de huid van de hals en het decolleté intensief van vocht en belangrijke voedingsstoffen.

Vaak is het eerste waar je aan denkt de grote cosmeticabedrijven zoals Loreal, Shiseido of Biotherm. Natuurlijk hebben ze zeer goede producten, het ras is extreem groot.
Als u een kijkje neemt, vindt u snel een selectie in een decolletéverzorgingsproef. Hier is het mogelijk om de meest verschillende producten met elkaar te vergelijken en informatie te krijgen. In een verzorgingsproef voor het decolleté vanaf 2018, bijvoorbeeld Nivea Q10, Hyaluron Performance Serum, Firming Neck Cream van Oromovicza, FirmxFace & Neck Contouring van Peter Thomas Roth of New Dimension Treatment van Estée Lauder werden zeer positief beoordeeld.
Ook plantaardige of veganistische cosmetische producten scoorden zeer goed in deze decolletéverzorgingsproef. Dit was inclusief PUR-mangoboter, een veganistisch verzorgingsproduct van een cosmeticafabrikant.
In een décolletetetetest worden de producten vergeleken op basis van de ingrediënten, de behandeling en de prijs. Dit geeft een goed eerste overzicht. Verdere informatie kan ook worden verkregen via productreviews in een online shop.
De prijs varieert van instapprijzen tot zeer dure prijzen.

Door in zijligging te slapen ontstaan er meer rimpels, waardoor het beter is om op de rug te slapen. Vaak worden de rimpels in de lengterichting van de buste door een grotere borstomvang nog verder aangetast door het op de zijkant liggen.
Maar voor degenen die niet zonder een zijwaartse slaaphouding kunnen, is er een vernieuwing. Een speciaal slaapmatje wordt ’s nachts aan het decolleté bevestigd. Rimpels worden effectief gladgestreken en de vorming van nieuwe rimpels wordt voorkomen.

Online is er een zeer grote selectie van nek- en decolletéverzorgingsproducten. Vergelijken helpt bij het vinden van het juiste product voor u en uw huid.
Hier is het nuttig om testrapporten of klantenbeoordelingen te raadplegen.
Zodra het juiste product is gevonden, kunnen de prijzen heel gemakkelijk worden vergeleken op het internet.

Vooral degenen die voor het eerst huidverzorgingsproducten kopen, worden overweldigd door het grote aanbod. Daarom moet iedereen eerst even de tijd nemen om de producten te leren kennen.
Net als bij andere huidverzorgingsproducten is het cruciaal om het juiste decolletéverzorgingsproduct te kiezen voor uw huidtype en leeftijd. Elke huid heeft andere behoeften waar rekening mee moet worden gehouden.

Het kan nuttig zijn om het bindweefsel aan te spannen met koud water in de douche.
Een zachte peeling met een konjacspons is ook nuttig. Konjaksponzen bestaan uit de natuurlijke Aziatische Konjakwortel. Dit masseert de huid en stimuleert de bloedsomloop, net als een natuurlijke peeling.
Make-up en poeder kunnen ook worden gebruikt om een beetje trickery toe te voegen. Breng wat glimmende lotion of glimmend poeder aan op het decolleté, de huid ziet er onmiddellijk jonger uit door het reflecterende licht.