Douchetent

vidaXL Douchetent popup groen uitstaptent premium kampeertent Meerdere KleurenProPlus Pop-uptent Groen Pop-upschuur Klustent Douchetent Toilettent Tentjedouche tent - douchetent - wc-tent - kleedkamer - pop up tent - 200x120x120 cm
LinkvidaXL Douchetent popup groen uitstaptent premium kampeertent Meerdere Kleuren*ProPlus Pop-uptent Groen Pop-upschuur Klustent Douchetent Toilettent Tentje*douche tent - douchetent - wc-tent - kleedkamer - pop up tent - 200x120x120 cm*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NLLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
Preis € 28,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 43,94
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 44,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
vidaXL Douchetent popup groen uitstaptent premium kampeertent Meerdere Kleuren
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 28,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
ProPlus Pop-uptent Groen Pop-upschuur Klustent Douchetent Toilettent Tentje
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 43,94
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
douche tent - douchetent - wc-tent - kleedkamer - pop up tent - 200x120x120 cm
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Europe
€ 44,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Douchetent

In onze eigen tuin kunt u genieten van de zon, de avond laten verbleken na een inspannende werkdag of als u uw rust nodig heeft kunt u zich terugtrekken. De meeste mensen associëren hun tuin met ontspanning, plezier en afwisseling. Om dit te bereiken kunnen allerlei verschillende apparaten in de tuin worden gebruikt. Terwijl in veel tuinen een zwembad, een glijbaan en meer te vinden zijn, is een douchetent een zeldzaamheid, zelfs vreemd voor velen. Maar een douchetent is zeer praktisch met veel voordelen.

Maar wat is een douchetent?

Zoals de naam misschien al zegt, is dit een tent die universeel gebruikt kan worden. Oorspronkelijk zou de douchetent echter zijn plaats in de tuin moeten hebben en als tuindouche moeten dienen. De tent moet beschermen tegen nieuwsgierige blikken en wordt niet alleen gebruikt om te douchen, maar ook om zich om te kleden. Daarom is een douchetent ook beschikbaar voor andere locaties, zoals zwemmeren, festivals of campings.

Welke functies moet de douchetent bieden en welke voordelen kan het gebruik ervan opleveren?

Het vloeroppervlak van een douchetent is ongeveer gelijk aan dat van een kleedkamer, wat voldoende bewegingsvrijheid en een rechtopstaande positie geeft. Afhankelijk van het model zijn er ook opbergvakken voor douchegerei en elastische banden voor het ophangen van handdoeken en kleding. Aangezien het belangrijkste kenmerk is om bescherming te bieden tegen nieuwsgierige ogen, is de De zijkanten zijn ondoorzichtig en ook een dak is altijd inbegrepen. Een extra front dat indien nodig kan worden gesloten, is hier nuttig. Een geschikt dekzeil is hier aan te raden. De bevestiging moet worden gemaakt met klittenband of iets dergelijks, wat vooral belangrijk is als de douchetent ook als kleedkamer wordt gebruikt.

In de regel kan een campingdouche gemakkelijk worden opgehangen met behulp van een geïntegreerd apparaat. Hiervoor zijn er vaak afsluitbare ventilatieopeningen in de tentwand, zodat de waterdamp kan ontsnappen.

Een ander kenmerk van de douchetent is dat deze zeer eenvoudig mee te nemen is. Bovendien gebeurt de montage in de kortste tijd met slechts enkele stappen.

Onze Top 10 – Douchetent

Nr. 1
vidaXL Douchetent popup groen uitstaptent premium kampeertent Meerdere Kleuren
Kundenbewertungen
vidaXL Douchetent popup groen uitstaptent premium kampeertent Meerdere Kleuren*

vidaXL Douchetent popup groen uitstaptent premium kampeertent Meerdere Kleuren
Deze douchetent zorgt voor de nodige privacy en beschermt je tegen onverwachte regen en direct zonlicht. De tent is gemaakt van stof die een unieke waterafstotende behandeling heeft ondergaan, zodat je niet bang hoeft te zijn dat de tent nat wordt. De grote deur met ritssluiting biedt gemakkelijke toegang. Er is een raa...

 Preis: € 28,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
ProPlus Pop-uptent Groen Pop-upschuur Klustent Douchetent Toilettent Tentje
Kundenbewertungen
ProPlus Pop-uptent Groen Pop-upschuur Klustent Douchetent Toilettent Tentje*

ProPlus Pop-uptent Groen Pop-upschuur Klustent Douchetent Toilettent Tentje
De pop-up tent van ProPlus wordt binnen enkele seconden in- en uitgevouwn en kan gebruikt worden als draagbare douche-/toilettent tijdens het kamperen! Ook kun je hem gebruiken als opbergtent voor diverse spullen die je vrij wilt houden van stof en waterspetters. Deze polyester tent kan dienen als kleedkamer op het strand....

 Preis: € 43,94 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
douche tent - douchetent - wc-tent - kleedkamer - pop up tent - 200x120x120 cm
Kundenbewertungen
douche tent - douchetent - wc-tent - kleedkamer - pop up tent - 200x120x120 cm*

douche tent - douchetent - wc-tent - kleedkamer - pop up tent - 200x120x120 cm

Met deze omkleedtent heb je een handige metgezel voor trekking en vistochten, kamperen en festivals. Gebruik de tent om om te kleden, douche of als toilettent voor de dringende zaken. In de tas kan de omkleed tent ruimtebesparend opgeborgen en meegenomen ...

 Preis: € 44,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Bij het douchen in het openbaar of in de natuur, het is vergelijkbaar met het naar het toilet gaan, moet je zo min mogelijk vervuiling achterlaten. Met het douchetoestel betekent dit:

  • Men moet een zo laag mogelijk waterverbruik hebben. Vooral als het gaat om chemisch verontreinigd water, zoals bij het douchen met zeep, moet er zo weinig mogelijk van worden gebruikt als nodig is. Het is ook het beste om altijd een beetje uit de buurt van water te douchen.
  • Als er al zeep wordt gebruikt, dan is een ecologisch afbreekbaar alternatief het beste. Hier is de wrongelzeep nog steeds de beste keuze. Voor het overige bieden trekking outfitters ook speciale reiszeepjes aan. Maar zelfs hier is geen enkele zeep honderd procent biologisch afbreekbaar. Daarom is de laatste tip, net als bij water, om het spaarzaam te gebruiken.

Er worden veel douchetenten aangeboden. Als u uw eigen douchetent wilt bestellen voor het volgende festival in de zomer, kunt u het beste door onze douchetentenwinkels snuffelen. De aanbiedingen zijn veelzijdig, ook wat betreft de prijs. Hier merkt men al snel dat niet alle tenten om te douchen goedkoop zijn. Als u zich houdt aan de pure tenten voor het douchen die niet ook functioneren als een uitrusting of kleedkamertent en een bijzettent, dan kunt u goedkoop een aantal douchetenten krijgen. Een normale douchetent is beschikbaar vanaf 50 euro en biedt niet alleen praktische afmetingen maar ook goede functies voor deze prijs.

Als u wilt douchen in een douchetent heeft u ook een waterbron nodig. De zogenaamde campingdouche is hiervoor geschikt. Er zijn verschillende variaties en mogelijkheden.

Waarschijnlijk de gemakkelijkste en De goedkoopste variant is de PET-fles. U neemt een PET-fles van elke grootte en een extra schroefdop en een naald en boort een paar kleine gaatjes in de dop van de fles en vult het water in. Door de fles ondersteboven te draaien kan het doucheplezier beginnen.

Een andere mogelijkheid is de zonnedouche. Het principe is eenvoudig: een zwarte tas wordt in de zon geplaatst en verwarmt het water binnenin. De zak wordt dan vastgezet in de douchetent en de kraan wordt geopend. Het regent zacht, warme druppels.

Het edele model voor comfortliefhebbers is de watertank. Het wordt met een paar krachtige pompbewegingen onder druk gezet en stroomt dan vanzelf omhoog. In combinatie met de bijpassende douchecabine ontstaat zo een douche die nauwelijks onderdoet voor de douche in je eigen huis.

Waar moet je op letten bij het kopen?

Ook bij de aankoop van een douchetent moet u rekening houden met een aantal zaken. Het belangrijkste punt is een robuuste constructie. Vooral in de zomer, wanneer de zon constant schijnt, in verband met regelmatig gebruik, wordt de douchetent blootgesteld aan een hoge belasting. De afwerking moet van hoge kwaliteit zijn en het materiaal moet robuust zijn, zodat de douchetent bestand is tegen een dergelijke belasting. De gebruikte materialen moeten niet alleen lichtecht zijn, maar ook waterafstotend, zodat het bestand is tegen de vreemde regenbuien.
Natuurlijk moet u bij de aankoop van de tent ook rekening houden met de algemene grootte van de tent. Er zijn veel verschillende modellen op de markt, variërend van het bijzonder kleine model, dat gemakkelijk op kleine percelen past, tot het grote luxe model, dat alleen in grotere tuinen kan worden gebruikt.
Er zijn ook bijpassende accessoires, die, indien mogelijk, direct kunnen worden gebruikt met de moeten worden opgenomen in de omvang van de levering moet rekening worden gehouden op het moment van aankoop. Dit omvat bijvoorbeeld een geschikte tas waarin de douchetent en de materialen kunnen worden opgeborgen.