Draadstripper

Draper Tools Automatische draadstripper/krimptang blauw 35385
LinkDraper Tools Automatische draadstripper/krimptang blauw 35385*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 39,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Draper Tools Automatische draadstripper/krimptang blauw 35385
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 39,75
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Draadstripper

Een draadstripper is een speciaal gereedschap waarmee de vakman kabels kan strippen. Het doel is om de plastic omhulling van de uiteinden van de kabels te verwijderen. Tegelijkertijd wordt de kabel doorgeknipt. De stripper vereenvoudigt deze handeling en maakt het mogelijk om de mantel van de kabel nauwkeurig te verwijderen, samen met een snede voor de juiste lengte van de kabel. Er wordt rekening gehouden met de isolatie van kabels van verschillende kunststoffen en de diameter van de kabel en de tang kan handmatig of automatisch de juiste diameter vinden. Deze functies zijn in de test nauwkeurig geëvalueerd en hier in de test van deze tools worden de belangrijkste voordelen getoond. De verschillende modellen van verschillende bekende fabrikanten bieden de beste kwaliteit en prestaties. De belangrijkste functie van een draadstripper is de bescherming van de gestrande draad of de geleiderdraad, die niet beschadigd mag worden tijdens het strippen. Strippers worden gebruikt als handgereedschap, vergelijkbaar met andere tangen. De opstelling op het gereedschap van de snijvlakken kan variëren en er is een ontwerp dat lijkt op een revolvergreep of als een lineaire rechte stripper. Dit gereedschap is zeer veelzijdig gebleken in de tests en er is voor elke eis de juiste stripper.

Draadstrippers zijn een speciale ontwikkeling van gereedschappen die worden gebruikt voor het maken van elektrische verbindingen van kabels. Bij het verbinden van verschillende kabels met elkaar en met verschillende kabeldiameters moet een uiteinde van de kabel worden gescheiden van de isolatie. van de kabel kan worden bevrijd. De metalen kern moet worden beschermd tegen inkepingen en andere beschadigingen. Striptangen voeren dit snijden en verwijderen van de plastic omhulling in één handeling uit. Als alternatief zijn er modellen van strippers beschikbaar die het mogelijk maken om de uiteinden van de kabel met de hand van de isolatie te bevrijden en de snede op de kabel afzonderlijk, schoon en veilig te maken. Deze tangen voor het strippen in de test, werden getest op deze functies en het veilig werken in de snede. Bijzonder opmerkelijk is het werk met een draad of een kabel met strengen, waarbij de geleiderkern bestaat uit meerdere dunne draden. Hier is veilig knippen en zeer nauwkeurig strippen vereist. Een bijzonder kenmerk van mechanische strippers is dat ze tijdens het gebruik en de toepassing vele malen moeten worden aangepast aan de betreffende kabeldiameter. Dit gebeurt ook zo dat het doel om schade aan de huidige geleiders te voorkomen, wordt bereikt.

Stripper in test

Wanneer u een stroomkabel wilt inkorten en het snijvlak weer moet strippen, kan een draadstripper een handig hulpmiddel zijn. Naast de mogelijkheid om een kabel te strippen, kunt u ook een ander materiaal knippen met de tang. Een huishoudschaar is in deze gevallen niet echt nuttig en het kost veel moeite om een kabel op deze manier te strippen. Precies deze feiten spreken voor de aankoop van zo’n draadstripper.
In bouwmarkten en online winkels zijn er schijnbaar eindeloze variaties van deze tangen, maar in principe komt het altijd op hetzelfde neer, de tang moet in staat zijn om stroomleidingen, kabels en soortgelijke materialen netjes te scheiden. Een draadstripper verschilt aanzienlijk van een conventionele tang, het verschil begint met de onderkant van het handvat, waar u een aantal Siesich nog intensiever met dit onderwerp. Er zijn zelfs speciale boeken over draadstrippers. In de bouwmarkt kunt u vrijblijvend advies krijgen, maar u kunt ervan uitgaan dat u daar een hogere prijs zult moeten betalen.
Het is dus zeker aan te raden om „slim“ te lezen op het internet en alles te onderzoeken wat nodig is, want dan kunt u een draadstripper bestellen in een online shop naar keuze en profiteert u zeker van een lagere prijs. Wat je ook beslist, het hoeft niet lang te duren voordat je je eerste draadstripper in je handen kunt houden en aan de slag kunt.
Een ander hulpmiddel bij de besluitvorming kunnen de getuigenissen van andere kopers zijn, die soms een heel ander beeld van een product geven.

Alternatief gereedschap voor een draadstripper, zoals een kabelkniptang of een zijsnijtang, is beschikbaar. De test van de draadstripper laat echter duidelijke nadelen zien. Het kabelmes is een goed en goedgekeurd gereedschap voor het verwijderen van de kabelisolatie en de zijsnijtang voor het snijden van draden in wiggen. De test van de draadstripper toont duidelijk aan dat er geen alternatieven zijn bij het veilig werken met een draadstripper. Kabelscharen en zijscharen zijn nuttig en beschermen de kabel ook tijdens het strippen, maar de respectievelijke bewerkingen moeten apart worden uitgevoerd. De draadstripper combineert twee gereedschappen en ook de werkstappen. Veiligheid en betrouwbaarheid worden duidelijk gegeven met een draadstripper in de test en dus wordt het doel van deze tool duidelijk goed bereikt in de test.

Onder de fabrikanten zijn er speciale bedrijven die zeer goede producten presenteren in de test van de striptang. Hier vindt u namen zoals Würth; Twenga; Stahlwille; HT; Stäubli; NWS; Catu; Druseidt; UTL; MTR; SES en andere specialisten die deze tools tot hun huidige perfectie hebben ontwikkeld. Opvallend is het model van de draadstripper, die automatisch de dikte en diameter van de isolatie en de draaddiameter meet, zodat het knippen en de bijbehorende verwijdering van de isolatie in één handeling kan worden uitgevoerd.

De test van de striptang had ook betrekking op de innovatieve nieuwe kenmerken van dit type gereedschap. Inmiddels is gebleken dat speciale machines voor het strippen van draden en strengen een noviteit zijn. Omdat er veel nieuwe materialen voor kabelisolatie op de markt zijn, heeft de ontwikkeling van de producten in dit segment geleid tot veel nieuwe machines van dit type. De fabrikant ERASER biedt bijvoorbeeld een beweegbare draadstripper aan die de isolatie van de kabel praktisch en veilig detecteert en verwijdert door middel van een elektrische aandrijving. Deze stripper heeft de mogelijkheid om zelfstandig de draaddelen en de lokalisatie van de deklaag te detecteren en vervolgens te verwijderen, b.v. van Formvar of email. Zo wordt bijvoorbeeld poly-thermische epoxy gedetecteerd en gescheiden van de ronde koperdraad als isolatie. Het gestripte kabeleinde is dan perfect voorbereid op verdere verwerking. Dit ondersteunt ook het stripproces en het gebruik in de transformatorbouw.

De aankoop van een stripper uit de test op het internet biedt het voordeel van een overzicht van de aangeboden modellen. Hier ziet u het hele gamma van deze goede gereedschappen, van de manueel verstelbare stripper tot de stripper. Hier herkent de aspirant-klant met de aankoop op het internet direct de verschillen en de voordelen van de aan de producten die het resultaat zijn van de test. Natuurlijk is het ook een kwestie van gunstige en voordelige prijzen. Iedereen vindt hier vast en zeker een product dat qua prestaties en eigenschappen altijd past bij het gebruiksdoel. De doe-het-zelver neemt genoegen met een eenvoudige draadstripper, waarmee hij zijn kabels veilig en betrouwbaar kan strippen. De ambachtsman daarentegen heeft het perfecte gereedschap nodig, waarmee hij veel kabels in serie kan verwerken. Zoals reeds vermeld, toont de aankoop op het internet het hele gamma van producten aan, zoals de test duidelijk aantoont.

– uitgebreid productoverzicht
– uitgebreid gamma
– betrouwbare levering met betalingsvoorwaarden
– gunstige prijs
– Kwaliteitskenmerken en innovatieve nieuwe producten
– Vergelijking en selectie zeer eenvoudig en veilig

Dit zijn de belangrijkste voordelen bij de aankoop van een draadstripper uit de test op het internet.

Wat te zoeken bij de aankoop van deze gereedschappen uit de test. Eerst en vooral moet de geïnteresseerde beslissen wat hij wil werken met zijn gereedschap van een draadstripper? Is hij een ambachtsman of een doe-het-zelver? De kwaliteit van de producten uit de betreffende test is ook gegarandeerd en de producten zelf voldoen altijd aan de bijbehorende verwachtingen. Natuurlijk moet een aspirant-klant zich ook bezighouden met de kwestie van de handling, omdat het gebruik van dit soort zeer innovatieve producten uit de test ook vakkundig moet zijn. Als het product niet correct wordt gebruikt, wordt het overspannen en bekritiseerd. Goede draadstrippers bieden kwaliteit en betrouwbaarheid en de test toont dit duidelijk aan. Een doe-het-zelver heeft geen hightech draadstrippers nodig, maar zo’n betrouwbaar hulpmiddel waarmee hij de uiteinden van zijn kabels kan strippen. Ook de prijs en de betrouwbaarheid van de dealer zijn belangrijke criteria bij de aankoop van deze gereedschappen en Het merk is ook een doorslaggevend criterium bij de aankoop van een draadstripper.

Wie zich bezighoudt met het strippen van kabels en strengen heeft ook nuttige accessoires nodig voor de striptang. Het hanteren van kabels vereist filigrane werkstappen en bij gebruik van een draadstripper moet een kabelmesje als accessoire worden gebruikt. Op zich is het gereedschap van de striptang perfect en ideaal. De accessoires zoals schroevendraaiers en andere tangen zijn altijd beschikbaar voor doe-het-zelvers en ambachtslieden bij het werken met kabels.