Monddouche

Philips Monddouche met Quad Stream-technologiePhilips Monddouche met Quad Stream-technologie
LinkPhilips Monddouche met Quad Stream-technologie*Philips Monddouche met Quad Stream-technologie*
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BEVersand nach: NL, BE
Preis € 72,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 44,82
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Philips Monddouche met Quad Stream-technologie
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 72,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Philips Monddouche met Quad Stream-technologie
VerfügbarkeitVersand nach: NL, BE
€ 44,82
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Monddouche

Monddouches zijn ontworpen als aanvulling op de tandenborstel en zijn het perfecte alternatief voor flosdraad. Monddouches maken alle interdentale ruimtes schoon, vooral voor mensen met een beugel of met implantaten zijn ze erg nuttig. Desalniettemin moet u zeer voorzichtig zijn met hen, want als de monddouche verkeerd wordt geplaatst bij de interdentale ruimtes, kan het zelfs verwondingen veroorzaken. Er zijn veel modellen op de markt, en om de beslissing om te kopen voor u gemakkelijker te maken, is er natuurlijk een mondspoeltest uitgevoerd. Als u dit apparaat wilt kopen, moet u de monddouche test zeer zorgvuldig lezen, hier worden alle voor- en nadelen getoond. In de Mouth Shower Test werd vooral geprezen dat sommige modellen ook met een speciale mondspoeling kunnen worden gebruikt.

Meestal zijn de monddouches uitgerust met zogenaamde dubbele pompen. Dit garandeert een efficiënte reiniging van de interdentale ruimtes en houdt ook het waterverbruik binnen de perken. Deze modellen zijn tegenwoordig standaard. Er zijn echter ook modellen die alleen een waterstraal produceren en sommige monddouches moeten zelfs op de kraan worden aangesloten. Hier komt de waterstraal direct uit de kraan en wordt in de monding geleid.

Bij alle modellen moet u een watertank vullen. Veel mondspoelingen kunnen ook wat extra mondwater verdragen, maar de mondspoeltest heeft aangetoond dat niet elk apparaat hiervoor geschikt is. Indien dit het geval is, zullen de fabrikanten hier echter apart op wijzen. Na een bepaalde periode moet u het waterreservoir schoonmaken. Hiervoor kan het reservoir meestal uit het apparaat worden verwijderd, zodat het resterende water kan gemakkelijk worden verwijderd en het schoonmaken is gemakkelijker.

Als meerdere mensen het mondwater gebruiken, dan heeft elke gebruiker natuurlijk zijn eigen mondstuk nodig. Een sproeierhouder is dus erg handig, in dit compartiment kunnen verschillende sproeiers professioneel worden opgeborgen. Maar dit apparaat is eigenlijk bij elk apparaat aanwezig.

U kunt de monddouche op elk stopcontact aansluiten, maar er zijn ook modellen met een oplaadbare batterij. Modellen met een directe stroomaansluiting zijn iets zwaarder en vinden zeker een vaste plaats in de badkamer. Veel flexibeler is een apparaat met een batterij, je kunt je vrij bewegen. De batterij moet echter regelmatig worden opgeladen, deze gaat slechts ongeveer 30 minuten mee.

Onze Top 10 – Monddouche

Nr. 1
Philips Monddouche met Quad Stream-technologie
Kundenbewertungen
Philips Monddouche met Quad Stream-technologie*

Philips Monddouche met Quad Stream-technologie

Dit product is als nieuw en onbeschadigd. De volgende onderdelen missen: 2 opzetmondjes. De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het een tweede leven en kies je voor een duurzame oplossing.

Verwijd...

 Preis: € 72,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
Philips Monddouche met Quad Stream-technologie
Kundenbewertungen
Philips Monddouche met Quad Stream-technologie*

Philips Monddouche met Quad Stream-technologie

Dit product heeft beschadigingen of gebruikssporen. De volgende onderdelen missen: 2 opzetstukken, Meerdere krassen of vlekken op boven of voorkant., De verpakking is geopend en beschadigd. Dit product is geinspecteerd en getest. Door dit product aan te schaffen geef je het ...

 Preis: € 44,82 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Bij het reinigen bereikt de monddouche goede resultaten, waarbij de apparaten die met een netsnoer worden bediend duidelijk voorin staan. Voedselresten worden betrouwbaar verwijderd en het tandvlees wordt zachtjes gemasseerd. Aan de andere kant zorgen alle monddouches voor een fris mondgevoel. Natuurlijk kan de monddouche nooit de tandenborstel vervangen en in de meeste gevallen is flossen nog steeds noodzakelijk. De monddouche is daarom slechts beperkt bruikbaar. De ruimte tussen twee opeenvolgende tanden wordt grondig gereinigd, maar de monddouche verzwakt iets als er direct contact is tussen de tanden.

Alle apparaten zijn relatief eenvoudig te gebruiken, maar vooral monddouches met een intuïtieve waterstraalregeling zijn aan te bevelen. Hier kunt u de waterstraal regelen, en deze apparaten maken het ook gemakkelijker om zich aan het tandvlees te hechten.

Om de tanden goed te verzorgen, is het natuurlijk om …veel om te respecteren. Hier zijn een paar waardevolle tips, zodat er geen fouten worden gemaakt in de tandheelkundige zorg.

Tanden moeten ten minste twee keer per dag met een tandenborstel worden geborsteld, ongeacht of er elektrische of manuele tandverzorging wordt gebruikt. Nadat u uw tanden hebt gepoetst, moet de tandenborstel onder stromend water worden gereinigd. Ook de mondstukken van de monddouche moeten na elk gebruik worden gereinigd, zodat er zich geen bacteriën kunnen nestelen. De tandenborstel en de mondstukken van de monddouche moeten minstens vier keer per jaar worden vervangen. U moet blijven flossen naast de douche om effectief plak te voorkomen.

Slechte adem hoeft niet, je kunt ook slechte adem voorkomen. Een slechte adem wordt veroorzaakt door bacteriën op de tong. Maar ze kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een tongschraper. Sommige monddouches zijn ook uitgerust met een extra tongschraper.

U moet uw monddouche minstens één keer per maand reinigen, anders creëert u een goed klimaat voor bacteriën. Voor het hygiënisch reinigen van de monddouche zijn er in de winkel speciale reinigingsmiddelen verkrijgbaar, maar ook goede oude huishoudelijke middelen mogen niet worden vergeten. Citroenzuur helpt heel goed en als u een conventionele kunstgebitreiniger in de watertank stopt, worden de apparaten direct ontkalkt.

Deze apparaten kunnen worden aangepast aan uw individuele behoeften en een tandvleesmassage is ook zeer aangenaam. U zult altijd een fris mondgevoel hebben en het schoonmaken van de interdentale ruimte is veel gemakkelijker. Het nadeel is echter dat voedselresten niet volledig worden verwijderd en dat het tandvlees kan worden beschadigd als het verkeerd wordt gebruikt, wat niet erg nuttig is. Als het apparaat bedraad is,