Eetbaar ondergoed

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Eetbaar ondergoed

Alles wat je moet weten over eetbaar ondergoed

Zoals de naam al doet vermoeden, is dit ondergoed, dat je gewoon kunt eten. Dit is echter niet bedoeld om te worden gedragen zoals normaal ondergoed in het dagelijks leven. Het wordt eerder gebruikt om erotische ervaringen op te doen met een partner (of alleen). Het eetbare ondergoed wordt meestal geconsumeerd tijdens het voorspel. Immers, alleen dan is de weg vrij voor het grootste deel.

Allereerst is het belangrijk dat het eetbare ondergoed een passende smaak heeft. Meestal is het de partner die zijn of haar eigen ondergoed eet. Meestal vind je sowieso alleen zogenaamde „snoeptouwtjes“. Deze bestaan uit een kleine draad waarrond kleine donutvormige snoepjes hangen. Deze zijn overigens ook verkrijgbaar voor hand- en halskettingen.
Bovendien moet het uiterlijk van het ondergoed erotisch genoeg zijn. Zo moet het ondergoed niet een vreemd grote ruimte beslaan, maar slechts een kleine ruimte, het meest noodzakelijke, zoals normaal stimulerend ondergoed.
Anders kunnen bepaalde gimmicks geschikt zijn. Er zijn bijvoorbeeld bh’s, die strengen aan de tepel hebben die gewoon hangen. Met mannen is er hetzelfde op een andere plaats. Nu zijn dit geen eisen, die laten zien of het ondergoed goed is, maar voor sommigen is het nog steeds interessant!

Je kunt precies raden waar dit ondergoed voor is. Zoals ik al eerder zei, het is niet de bedoeling dat ze… worden gebruikt in het dagelijks leven. Dit betekent dat ze niet onder normale kleding worden gedragen om te werken of dergelijke.
Het dient eerder het doel van erotiek. Veel koppels voelen een bijzonder plezier als je je ondergoed moet uitknabbelen voordat je de echte daad kunt ervaren.

Natuurlijk kun je ook gewoon ondergoed aantrekken en het voor het naakt uittrekken. Echter, het hele doel van het eetbare ondergoed is verloren gegaan, de hele erotiek en lust die er in besloten ligt.
Er is dus niets dat het eetbare ondergoed in zijn geheel kan vervangen. Sommige mensen spuiten echter crème op de juiste plaatsen, of leggen daar iets anders te eten. Maar ook hier is de uitdaging een beetje verloren, vooral omdat de partner misschien behoorlijk vies wordt. Eetbaar ondergoed is dus gewoon een veel gemakkelijker, effectiever en erotischer alternatief.

Onze Top 10 – Eetbaar ondergoed

Aangezien dit seksspeeltjes zijn, zijn er veel verschillende fabrikanten. Het bijzondere aan dit product is dat iedereen probeert het product een eigen tintje te geven. Daarom lijkt het zinvol om alle leveranciers uit te proberen.
Men moet ook zeggen dat men niet vreemd genoeg veel fout kan doen. Elk paar ondergoed doet het werk. Een probleem is dan echter dat men niet noodzakelijkerwijs van elke mogelijke smaak houdt. In dit opzicht moet men bij de vraag naar de juiste fabrikant eerder letten op de smaak.
Om er zeker van te zijn dat men uiteindelijk niet ontevreden zal zijn over het product, moeten enkele van de beste en meest gerenommeerde leveranciers van eetbaar ondergoed hier worden genoemd. Dit zijn „Spencer“. enFleetwood, Seven Creations en Secret Play.

De betere vraag is, welke innovaties mag men verwachten? Voornamelijk de smaak van het ondergoed is natuurlijk veranderd. Er is dus ook altijd nieuw, alledaags voedsel toegevoegd aan dit gebied. Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan individuele producten.
Verder is ook het uiterlijk in de loop van de tijd sterk veranderd. Geen wonder, want met normaal irritant ondergoed is dit toch gebeurd. Zo wordt geprobeerd het uiterlijk zo te ordenen dat het steeds grotere prikkels in de ander loslaat. Hier zijn dus dezelfde trends waar te nemen als bij normaal ondergoed.

Bij het kopen van veel dingen is het zinvol om dit via het internet te doen. Dus ook hier. Aangezien dit een product is dat bedoeld is om je liefdesleven te stimuleren, vinden veel mensen het beschamend om het in een openbare winkel te kopen. Zeker ook menig koppel zal het aantrekkelijk vinden om naar een seksshop te gaan en samen met hun partner op zoek te gaan naar het perfecte speeltje. Anderen vinden het echter gewoon gênant.
Om deze reden is kopen via het internet natuurlijk aan te bevelen. De levering gebeurt discreet binnen de pakketten die afkomstig zijn van de grote internetwinkels (Amazon etc.). Daarom is het onmogelijk om op te merken dat er een seksspeeltje in de verpakking zit.
Bovendien is de variëteit op het internet groter dan in welke winkel dan ook. U ziet direct op het eerste gezicht welke verschillende aanbieders met hun eigen voor- en nadelen er zijn. Daarom is het gemakkelijker om precies de juiste aankoopbeslissing te nemen. Ergo, u zult uiteindelijk in staat zijn om een meer geschikt product te kopen.

Aan het einde van de dag. Alle belangrijke punten staan op een rijtje.
In het begin is het belangrijk om de juiste smaak te kiezen. Om het spel echt leuk te maken, moet je niet walgen van het feit dat je nog een hapje moet nemen. Eerder moet het eerst het verlangen stimuleren, zodat je nog meer verlangen krijgt naar de hoofdact.
Bovendien moet de consistentie goed zijn. Meestal bestaat het eetbare ondergoed uit de reeds genoemde donutvormige tollen, die om een lijn zijn gebonden. Sommige mensen zouden waarschijnlijk liever hebben dat het ondergoed wordt gemaakt van iets dat meer de consistentie van gummibeertjes heeft. Hier is het gewoon een kwestie van het vinden van de juiste fabrikant.
Bovendien speelt de grootte een doorslaggevende rol, die vaak gewoonweg wordt genegeerd in het heetst van de strijd. Men moet nooit vergeten om ook te controleren of de maat goed is. Anders zul je teleurgesteld zijn.

Dit is een liefdesspel. Om deze reden wordt elk ander seksspeeltje ook beschouwd als een goede accessoire. Om direct tot de kern van de zaak door te dringen, moeten de seksuele versterkers hier worden genoemd. Bovendien zijn bepaalde boeken zeker een grote hulp om echt van het liefdesspel te genieten.
Anders is ander voedsel een goede aanvulling. Zoals gezegd kan het al snel leiden tot een puinhoop om een van de deelnemers te besproeien met crème. Maar op bepaalde punten zou dit geen probleem moeten zijn. Zolang je discreet blijft, is alles geen probleem.