Elektrische grillpan

Tristar Multifunctionele Elektrische Grillpan 1500 W Meerdere Afmetingen
LinkTristar Multifunctionele Elektrische Grillpan 1500 W Meerdere Afmetingen*
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
Preis € 40,01
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Tristar Multifunctionele Elektrische Grillpan 1500 W Meerdere Afmetingen
VerfügbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: NL
€ 40,01
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Elektrische grillpan

Barbecueën in de keuken? Direct op de keramische kookplaat, op de elektrische kachel of zelfs met de gaskachel? Een moderne grillpan maakt dit vandaag de dag mogelijk!

Een grillpan is een pan met de zogenaamde grillribben op de bodem. Kortom, u kunt direct grillen op de kookplaat, waar afgescheiden vloeistoffen en vetten gemakkelijk kunnen afdruipen. Met een goede grillpan kunt u voornamelijk vleesspecialiteiten grillen, maar ook vis, groenten en andere lekkernijen. Door de ribben die zichtbaar zijn aan de onderkant van de grillpan, verschijnen ook de prachtige grill-strepen op de lekkernijen en maken het eten nog uitnodigender.

Een goede grillpan moet in ieder geval aan bepaalde eisen voldoen. Er wordt onderscheid gemaakt tussen lichtere grillpannen en zware pannen. Degenen die een tefloncoating hebben zijn vrij licht, de andere die van gietijzer zijn gemaakt zijn zeer zwaar en waarschijnlijk meer geschikt voor gebruik in de keuken, omdat meer massieve pannen de warmte beter kunnen opslaan en het eindresultaat dus perfecter is. Tegenwoordig kunt u ook de nieuwste modellen met een eigen keramische coating kopen, die helemaal niet slecht zijn, maar niet altijd het beloofde eindresultaat geven. Waarschijnlijk zullen de gietijzeren pannen het beste presteren in een „grillpan-test“.

Zoals hierboven uitgelegd worden grillpannen vooral gebruikt voor het grillen van vlees, vis en groenten. Echter, mensen met wat fantasie in de keuken zouden ook wat kunnen experimenteren en grillen met fruit, bijvoorbeeld met bananen of probeer een recept met raclettekaas. Het eindresultaat is fantastisch, want alle grillpannen garanderen het smakelijke streeppatroon dat ontstaat door de grill-ribben op de bodem van de pan, wat typisch is voor alle grillspecialiteiten.
Een ander voordeel voor alle mensen die voor hun lichaam en figuur willen zorgen, of misschien om gezondheidsredenen verplicht zijn dit te doen, is dat ze bijna vetvrij kunnen koken met een grillpan. Het toevoegen van olie wordt bijna overbodig, het overtollige vet van vlees en vis wordt automatisch gescheiden en dit met een uitstekend eindresultaat, namelijk dat van het eten van goed en gezond voedsel en zelfs het besparen van veel overtollige calorieën en vet.
Ook het reinigen van een grillpan kan zeer eenvoudig worden gedaan. Het is het beste als de reinigingsprocedures direct na gebruik van de grillpan worden uitgevoerd, zodat de voedselresten niet blijven plakken en volledig uitdrogen. In de meeste gevallen is het gebruik van warm water en keukenpapier voldoende. Gebruik in geen geval afwasmiddel of maak de pan schoon met een vaatwasser, anders gaat de beschermende laag die aanwezig is en garandeert dat het voedsel niet blijft plakken, verloren. Als de voedselresten iets moeilijker te verwijderen zijn, laat u de pan gewoon even staan met een beetje water en verwijder dan de rest van het voedsel vrij gemakkelijk. Een grillpan is perfect voor het bereiden van vlees en groenten. Het kan worden gebruikt als een basisuitrusting voor mensen op Atkins of ketogene diëten. Voor het ketogeen dieet is hier een voorbeeld van een ketogeen dieetplan

Onze Top 10 – Elektrische grillpan

Nr. 1
Tristar Multifunctionele Elektrische Grillpan 1500 W Meerdere Afmetingen
Kundenbewertungen
Tristar Multifunctionele Elektrische Grillpan 1500 W Meerdere Afmetingen*

Tristar Multifunctionele Elektrische Grillpan 1500 W Meerdere Afmetingen
U kunt praktisch alles grillen, bakken of braden, van aardappels tot vis, met deze multifunctionele elektrische grillpan PZ-2964. De pan heeft een diameter van 30 / 40 cm en 5 instellingen. Hij is uitgerust met een instelbare thermostaat, die op het afneembare snoer zit, en een doorzichtige deksel met een stoomventiel. De pan...

 Preis: € 40,01 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

daar?

Natuurlijk kun je niet zomaar een goede grillpan vervangen, maar er zijn enkele interessante alternatieven die ook vrij goede kookresultaten kunnen garanderen, hoewel je niet altijd de grillpan hoeft te gebruiken. U kunt het vlees ook in de oven zetten en de grillfunctie inschakelen, een raclettegrill gebruiken of alle lekkernijen die uw hartje begeert bereiden met een kleine grillplaat op het balkon of terras. Deze methoden hebben niet hetzelfde eindresultaat en het koken duurt in ieder geval langer, maar als je de tijd hebt of als je niet genoeg geld hebt voor een hoogwaardige grillpan of als de oude kapot is en er nog geen nieuwe is aangeschaft, dan werkt het nog steeds! De goedkoopste maar ook de meest gecompliceerde en langdurige, maar in ieder geval de meest romantische methode is waarschijnlijk een kampvuur, maar het moet niet overal gemaakt worden en is zeker niet ongevaarlijk.

Er zijn veel verschillende fabrikanten van goede grillpannen. De bekendste zijn WMF, Culinario of ook het bedrijf Krueger, ook andere producenten zoals Tefal, Silit of Le Creuset zijn naam waardig en moeten in ieder geval genoemd worden. Bij het kopen van een goede grillpan moet men zich niet laten verleiden door de goedkoopste aanbiedingen, maar nadenken over een goede prijs-prestatieverhouding, want een goede grillpan zal nooit en te nimmer vrij goedkoop zijn.

Niet alle grillpannen hebben vandaag de dag een goede anti-aanbaklaag, dit is in veel gevallen al verbeterd. Er worden nu ook de nieuwste modellen aangeschaft, die meerdere niveaus hebben en daardoor nog beter in staat zijn om warmte over te dragen. Hun deksels hadden vroeger maar één wand en zijn vandaag de dag vaak al uitgerust met dubbele wanden. Om u een klein overzicht te geven van de bestaande innovaties op het gebied van grillpannen!

Deze vraag moet door elke klant rechtstreeks en individueel worden beantwoord. Vooraf moet worden besloten of de grillpan liever in het winkelcentrum of in de winkel wordt gekocht of dat het internet de voorkeur geniet. Het is zeker dat de beste manier om een goede vergelijking te maken tussen de vele fabrikanten op het internet is om het internet te gebruiken, en als je geluk hebt zul je de pan echt een stuk goedkoper kopen. U moet echter wel rekening houden met de betalings- en leveringsvoorwaarden en uitzoeken of de grillpan waarin u geïnteresseerd bent ten minste de wettelijk vereiste garantie van twee jaar heeft. Tegenwoordig zijn er zelfs fabrikanten van grillpannen die een garantie van 30 jaar bieden (bijvoorbeeld Le Creuset). Let eerst en vooral op deze punten en maak ze duidelijk voordat u een grillpan koopt.

Als u eenmaal een hoogwaardige grillpan heeft gevonden, moet u ook goede accessoires bestellen. Zo zijn er bijvoorbeeld grilltangen of speciaal voor de grillpan ontworpen grillbestekken, die tijdens het koken worden gebruikt en zeer praktisch zijn om de toch al gemakkelijke bediening nog makkelijker te maken.

Feit is dat je met de aanschaf van een werkende grillpan super en gezond kunt koken, maar dat je je onder geen beding mag laten verleiden tot goedkope producten. Omdat kwaliteit kost! U kunt een grillpan krijgen tegen een betaalbare prijs, maar in geen geval mag u alleen kijken naar de kostenbesparing. Als de kwaliteit echt goed is, dan zal de prijs niet helemaal laag zijn!