FRITZ WLAN Repeater 1750E

AVM FRITZ!WLAN 1750E Repeater AVM FRITZ! 1750E WLAN Repeater | DE HĂ€ndler
LinkAVM FRITZ!WLAN 1750E Repeater *AVM FRITZ! 1750E WLAN Repeater | DE HĂ€ndler*
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnionLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 75,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 75,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
AVM FRITZ!WLAN 1750E Repeater
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 75,00
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
AVM FRITZ! 1750E WLAN Repeater | DE HĂ€ndler
VerfĂŒgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 75,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

FRITZ WLAN Repeater 1750E Testrapport en vergelijking 2019

In veel huizen en appartementen is er het probleem dat veel gebruikers kennen. U heeft een snelle internettoegang en een goede router in gebruik, maar niet alle kamers of zelfs de tuin zijn aangesloten op het WLAN-netwerk. Dit probleem wordt veroorzaakt door een te klein bereik of een te groot gewenst bereik of door stoorsignalen en dikke betonnen plafonds die het signaal afschermen. Met een WLAN-versterker kan dit probleem worden geëlimineerd. Wij bevelen de FRITZWLAN Repeater 1750E aan, die in dit artikel wordt gepresenteerd:

FRITZ WLAN Repeater 1750E

De FRITZWLAN Repeater 1750E zorgt voor een snelle en stabiele draadloze verbinding van al uw apparaten in het hele huis. De snelheid hoeft niet te lijden onder netwerkuitbreiding, want met tot 1.300 Mbps in het 5 GHz-bereik en 450 Mbps in het 2,4 GHz-bereik is de WLAN-versterker veel verwachtingen. Dit wordt gerealiseerd door de MIMO multi-antenne technologie. Bovendien is de WLAN-repeater snelle en eenvoudige configuratie via WPS (Wi-Fi Protected Setup) met een druk op de knop. Dankzij een Gigabit LAN-verbinding kunt u ook uw niet-WLAN-geschikte eindapparaten, zoals desktop-pc’s of printers, in uw netwerk integreren en rechtstreeks op de WLAN-repeater aansluiten. De WLAN-repeater helpt u met zijn vijfveldig LED-display om hem optimaal in uw huis te positioneren, zodat u het beste signaal verder kunt doorlussen. De leveringsomvang omvat ook een snelgids die de belangrijkste functies op een eenvoudige manier aan u uitlegt. De coderingsstandaard WPA2 stelt u in staat om veilig verbinding te maken binnen uw netwerk.

Met zijn compacte afmetingen (76,5 x 155 x 62,6 mm) en een gewicht van slechts 151g stoort het apparaat zelfs in de woonkamer niet. Het eenvoudige AVM-design rondt het uiterlijk af.

WLAN-repeater 1750E

Plaats de FRITZWLAN Repeater 1750E in uw huis op het punt waar uw router uw eindapparaten niet meer kan bereiken en geniet van een stabiele internetverbinding. Dankzij de snelle downloadsnelheden kunt u ook HD-video’s streamen zonder onderbrekingen.

Overigens: De FRITZWLAN Repeater 1750E is compatibel met alle standaard WLAN-routers (radionormen 802.11ac/n/g/b/a). U hoeft zich dus geen zorgen te maken of uw router wel samenwerkt met het apparaat. Als u al in het bezit bent van een AVM-router, is een perfecte interactie gegarandeerd.

WLAN-repeater 1750E

Momenteel is de FRITZWLAN Repeater 1750E voor 79€ verkrijgbaar bij Amazon. De verzending is uiteraard gratis. Er zijn op dit moment geen betere WLAN-versterkers in dit prijssegment, omdat u technische glans krijgt met zeer degelijke apparatuur voor uw geld.

De FRITZWLAN Repeater 1750E is een van de beste in zijn prijsklasse. Het kan niet fout gaan met de fabrikant AVM. U zult uw online ervaring verbeteren en u kunt zonder onderbrekingen surfen. Voor ons een duidelijk koopadvies!

Nr. 1
AVM FRITZ!WLAN 1750E Repeater
Kundenbewertungen
AVM FRITZ!WLAN 1750E Repeater *
von AVM Fritz!

Hallo biete hier einen gebrauchten vollfunktionsfÀhigen AVM FRITZ!WLAN 1750E Repeater an. ohne Zubehör,Anleitung und original KartonIch
biete ausschließlich Artikel als Privatverkauf und aus Privatbesitz an und weise deshalb auf folgendes hin: Sie kaufen im Rahmen eines Privatverkaufs, ich bin kein gewerblicher VerkĂ€ufer. Rechnungen werden nicht erstellt. Ich schließe  jegliche SachmĂ€ng...

 Preis: € 75,00 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
AVM FRITZ! 1750E WLAN Repeater | DE Händler
Kundenbewertungen
AVM FRITZ! 1750E WLAN Repeater | DE Händler*
von AVM

GeprĂŒfte Ware - 24 Monate GewĂ€hrleistung - TĂ€glicher Versand AVM Fritz! WLAN Repeater 1750E
GeprĂŒft, voll funktionsfĂ€higNeustes FritzOS 7.21 ist aufgespielt. Frei fĂŒr alle Internetanbieter. Auf Werkszustand gesetzt, sofort Einsatzbereit. Gebrauchtware im guten optischen Zustand. Vereinzelt können leichte Abnutzungsspuren wie Kratzer oder Abriebe vorhanden sein.Lieferumfang:- F...

 Preis: € 75,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten