Gehoorbescherming met radio

Gehörschutz Kopfhörer mit integriertem Radio UKW Hi-Fi Sound (A-636)NEU WERCKMANN® Gehörschutz Hörschutz mit integriertem Radio UKW 2in1 BaustelleKopfhörer Husqvarna Gehörschutz X-COM Ohrschütze Radio helm Kopfbügel bluetoothCasque de protection Anti-Bruit avec Radio FM intégréeCasque de protection auditive avec radio FM Son Hi-Fi
LinkGehörschutz Kopfhörer mit integriertem Radio UKW Hi-Fi Sound (A-636)*NEU WERCKMANN® Gehörschutz Hörschutz mit integriertem Radio UKW 2in1 Baustelle*Kopfhörer Husqvarna Gehörschutz X-COM Ohrschütze Radio helm Kopfbügel bluetooth*Casque de protection Anti-Bruit avec Radio FM intégrée*Casque de protection auditive avec radio FM Son Hi-Fi*
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnionLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GBLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: WorldwideLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 34,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 24,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 141,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 43,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
€ 34,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
Gehörschutz Kopfhörer mit integriertem Radio UKW Hi-Fi Sound (A-636)
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 34,95
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
NEU WERCKMANN® Gehörschutz Hörschutz mit integriertem Radio UKW 2in1 Baustelle
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion
€ 24,99
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Kopfhörer Husqvarna Gehörschutz X-COM Ohrschütze Radio helm Kopfbügel bluetooth
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 3 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: EuropeanUnion, GB
€ 141,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Casque de protection Anti-Bruit avec Radio FM intégrée
VerfĂĽgbarkeitLieferung in 2 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 43,90
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Gehoorbescherming met radio

Gehoorbescherming Radio (gehoorbescherming met radio) is ontworpen om uw gehoor te beschermen tegen luide geluidsbronnen die overal in het dagelijks leven voorkomen – bijvoorbeeld op het werk of tijdens de vrijetijdsbesteding. Overmatige blootstelling aan lawaai kan het gehoor beschadigen, dus gehoorbescherming kan de gezondheid van de oren effectief beschermen.
Lawaai is bijna overal te vinden, of het nu op de bouwplaats is, in de machinewerkplaats, thuis via huishoudelijke apparaten en gereedschappen, maar ook op openbare plaatsen of in het verkeer.
Er zijn vele soorten gehoorbescherming: bijvoorbeeld in de vorm van oordopjes of als kapseloorbescherming. Deze kunnen worden uitgerust met elektronische ruisonderdrukking, waarbij de geluidsgolven van buitenaf worden opgepikt en omgekeerd naar het oor worden teruggevoerd, zodat het geluid wordt geneutraliseerd. Een capsule oorbescherming werkt puur mechanisch en dempt het geluid door de laag voor het oor.
Een extra gehoorbescherming met een radio of MP3-speler kan zeer praktisch zijn en het werk veel interessanter en aangenamer maken. De hoofdtelefoon is sneller dan de oordopjes en kan gemakkelijk worden aan- en afgezet wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld wanneer u door een collega wordt aangesproken.

Het belangrijkste criterium voor een goede gehoorbescherming is het vermogen om lawaai te verminderen, wat wordt aangegeven door de waarde SNR. Deze waarde geeft aan met hoeveel decibel het geluid wordt gereduceerd.
Als de gehoorbescherming is uitgerust met een radio en voor langere tijd wordt gebruikt, kan een elektronisch gestuurde maximumvolumelimiet ook belangrijk zijn om het gehoorverlies te verminderen. om niet te worden geschaad door muziek die te hard staat. Een dergelijke limiet kan bijvoorbeeld worden ingesteld op 82 decibel.
Andere belangrijke criteria zijn grootte, gewicht en draagcomfort.
Het moet comfortabel zijn om te dragen over lange periodes van tijd.
Als de hoofdtelefoon te zwaar is of de oorkussens te hard zijn en niet perfect passen, kan er gemakkelijk ongemak ontstaan.
Indien mogelijk moet de hoofdtelefoon verstelbaar zijn en de oorkussens moeten gemaakt zijn van slijtvast gewatteerd materiaal.

U moet ook aandacht besteden aan de gebruiksvriendelijkheid en de volumeregeling. Hoe zijn de knoppen gerangschikt? Een automatische zenderzoeker en een volumeregelaar moeten gemakkelijk toegankelijk zijn.
Als u met het apparaat regelmatig naar muziek luistert, speelt ook de geluidskwaliteit een belangrijke rol.
Hoorbeveiligingshoofdtelefoons zijn niet te vergelijken met professionele hoofdtelefoons die door artiesten en muziekprocedures worden gebruikt, maar ze zouden al een hoge geluidskwaliteit moeten bieden die maximaal plezier biedt bij het luisteren naar muziek. Sommige radiokoptelefoons hebben ook basinstellingen, zodat u een helderder geluid kunt horen.

De capaciteit van de batterij is ook belangrijk, afhankelijk van hoe lang u het apparaat wilt gebruiken. Verschillende draadloze hoofdtelefoons werken op verschillende soorten batterijen. De meest voorkomende gebruiken twee AA-batterijen en oplaadbare lithium polymeer- of lithium-ionbatterijen.
AA-batterijen gaan ongeveer 20 tot meer dan 30 uur mee, sommige zelfs meer dan 100 uur continu gebruik, terwijl oplaadbare lithiumbatterijen meestal minder dan 10 uur continu gebruik meegaan.

Koop onze Top 10 – Gehoorbescherming met radiofunctie

Nr. 1
Gehörschutz Kopfhörer mit integriertem Radio UKW Hi-Fi Sound (A-636)
Kundenbewertungen
Gehörschutz Kopfhörer mit integriertem Radio UKW Hi-Fi Sound (A-636)*
von Werckmann

Werckmann Gehörschutz mit integriertem UKW Radio

Gut geeignet fĂĽr Industrieumgebungen und auch fĂĽr die Arbeiten zuhause.

Nutzerfreundliche Bedienung.

Angenehmer Tragekomfort.

Batteriebetrieben (2x AAA Batterien nicht inklusive)

SNR von 31 DB!

Details

MaĂźe / Dimensions: 160 x 230 x 95 mm
Paketinhalt / Contents of package: Werckmann...

 Preis: € 34,95 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 2
NEU WERCKMANN® Gehörschutz Hörschutz mit integriertem Radio UKW 2in1 Baustelle
Kundenbewertungen
NEU WERCKMANN® Gehörschutz Hörschutz mit integriertem Radio UKW 2in1 Baustelle*
von WERCKMANN®

WERCKMANN® - SNR 31 dB Gehörschutz Hörschutz mit integriertem Radio UKW Hi-Fi.

 Preis: € 24,99 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Nr. 3
Kopfhörer Husqvarna Gehörschutz X-COM Ohrschütze Radio helm Kopfbügel bluetooth
Kundenbewertungen
Kopfhörer Husqvarna Gehörschutz X-COM Ohrschütze Radio helm Kopfbügel bluetooth*
von Husqvarna

Original Husqvarna Gehörschutz OhrschĂĽtzer UKW-Radio fur helm mit MP3.Original Husqvarna Gehörschutz OhrschĂĽtzer UKW-Radio mit KopfbĂĽgel mit MP3.Ein neuer Gehörschutz mit UKW-Radio, verbesserter Tonqualität und einem neu gestalteten KopfbĂĽgel, der fĂĽr weniger Druck an Kopf und Ohren sorgt. Die Kopfhörer wurden speziell der Kopfform angepasst, um eine perfekte Passform zu gewäh...

 Preis: € 141,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Casque de protection Anti-Bruit avec Radio FM intégrée
Kundenbewertungen
Casque de protection Anti-Bruit avec Radio FM intégrée*

Avec bandeau réglableFonctionne avec 2 piles AAAProtégez votre ouïe du bruit pendant le travail et profitez en même temps de votre station de radio favorite. Envoi colissimo

 Preis: € 43,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Casque de protection auditive avec radio FM Son Hi-Fi
Kundenbewertungen
Casque de protection auditive avec radio FM Son Hi-Fi*

Free eBay listing template designed by dewiso.com

Casque Antie-bruit Auditive Avec Radio FM

DescriptionAdapté aux environnements industriels et également au travail à domicile.Fonctionnement convivial.Confortable à porter.Fonctionne sur piles (2 piles AAA non incluses)Protection auditive de qualité supérieure avec excellente réception radio FMPartie radio facile à utiliserProte...

 Preis: € 34,90 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Oorbeschermers kunnen in veel situaties nuttig zijn.
Op werkplekken met machines is er vaak sprake van een enorme geluidsbelasting voor het oor. Op In sommige beroepen is gehoorbescherming daarom zelfs verplicht. Of u nu een ambachtsman, bouwvakker of machinebediener bent – overal waar veel lawaai wordt veroorzaakt door apparatuur, gereedschappen en machines, zijn dergelijke koptelefoons geschikt. Gehoorbescherming is ook nuttig in huis bij het doe-het-zelven, stofzuigen of maaien van het gazon. Ook denkbaar zijn evenementen zoals autoraces of de jacht – praktisch overal.
waar sprake is van een hoog geluidsniveau.
Met een geĂŻntegreerde radio kan het werk veel interessanter worden gemaakt.
en is gemakkelijker te hanteren, omdat u kunt luisteren naar muziek, radioverslagen of zelfs audioboeken aan de zijkant.

Een alternatief voor de oorbescherming in capsulevorm wordt geboden door de klassieke oordopjes, die in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Bijvoorbeeld van schuim, siliconen of een kneedbare massa.
Het voordeel van capsule oorbescherming ten opzichte van oordopjes
is het snel aan- en uittrekken – terwijl een oordopje alleen maar
moet worden vervormd en breidt zich slechts langzaam uit in het oor.
Beide versies zijn ook beschikbaar met een ruisonderdrukkende functie.

Sinds enkele jaren is de technologie van de ruisonderdrukking
op de markt. Noise Cancelling is een technologie die geluidsgolven met elektronische middelen reduceert of zelfs volledig elimineert. De technologie is gebaseerd op het fysieke principe dat golven die hun omkering tegenkomen, worden geneutraliseerd. Dit werkt ook met geluidsgolven. Dit werkt bijzonder goed bij gelijkmatig omgevingsgeluid zoals weggeluid, machinegeluiden of bij motoren en aggregaten. Punctuele of onregelmatige geluiden zoals stemmen kunnen nog niet zo goed worden uitgefilterd.
Met Noise Cancelling wordt een Noise Reduction Rate (NRR) van ongeveer 20-25 decibel bereikt.
Deze functie is bijvoorbeeld handig als u tijdens het maaien van het gazon of het stofzuigen naar muziek wilt luisteren, maar de Het geluid overlapt de muziek gewoonweg te veel.
Deze uniforme geluidsbronnen zouden goed gefilterd kunnen worden.
Veel apparaten zijn niet alleen uitgerust met een radio, maar hebben ook een interface naar externe muziekbronnen. Het apparaat kan bijvoorbeeld Bluetooth gebruiken om toegang te krijgen tot MP3-bestanden van een extern apparaat, zoals muziek op uw smartphone.

Het aanbod op de markt is groot, dus dit artikel zal slechts
een paar voorbeelden genoemd. Zo heeft Amazon een scala aan producten van de merken: Taurus, Earmuff, Nordstrand, 3M Peltor, ION, Kerb.
Howard Light Syng, Gardtech en anderen.

Je kunt nu zowat alles kopen via het internet,
dus hier heb je een breed scala aan mogelijke hoofdtelefoons. Sommige modellen zijn alleen online beschikbaar.
Ook prijzen kunnen beter worden vergeleken op het internet en
Soms is het zelfs goedkoper om op het internet te kopen dan in een winkel.
Er zijn veel sites op het internet waar u een koptelefoon kunt bestellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een daarvan is bijvoorbeeld Amazon, omdat er een grote verscheidenheid aan producten is en de levertijden kort zijn. Er is ook een goede service. Het kan dus in ieder geval de moeite waard zijn om te zoeken naar een geschikte gehoorbescherming met radio op Amazon.
Voer de term gehoorbescherming met radio in bij Google,
U kunt ook veel aanbiedingen van kleinere online winkeliers vinden onder „Google Shopping“.
Door hun specialisatie hebben deze vaak een hoge
vakbekwaamheid en kan u ook informatie geven als u vragen heeft. Koopjes zijn hier ook te vinden.

Bij EBAY kunt u ook tal van aanbiedingen vinden, voordat
alle dingen als u op zoek bent naar een goedkoop aanbod of als u
overweegt om een gebruikt apparaat te kopen.

Gehoorbescherming

Zoals reeds vermeld, spelen verschillende functies een rol bij de keuze van de juiste gehoorbescherming met radio. Dit kunnen functies zijn zoals draagcomfort, gewicht, geluidskwaliteit en prestaties van de batterij. Ten eerste kunt u de testrapporten op het internet lezen voordat u een aankoop doet. Maar ook een blik op de klantreviews, bijvoorbeeld bij Amazon, kan nuttig zijn bij de aankoopbeslissing.

Veel koptelefoons hebben niet alleen een radio, maar ook
een interface naar externe apparaten. Daarom is een smartphone met een extra SD-geheugenkaart (indien deze nog niet beschikbaar is) of
een MP3-speler is de moeite waard. Als er geen Bluetooth-functie is
aanwezig zijn, hebben ze nog steeds een geschikte USB-kabel nodig
en natuurlijk de juiste batterijen voor het apparaat.