Gezichttoner

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Gezichttoner

De beste gezichtstonen 2022 in vergelijking

Een gezichtstoner is een vloeistof voor gezichtsverzorging. Aangebracht met een wattenpad, wordt het gebruikt om het menselijk gezicht te verfrissen, te reinigen en te verstevigen. Met de gezichtstoner kan het gezicht bevrijd worden van olie- en vetresten op het huidoppervlak, fijne huidschilfers worden voorzichtig verwijderd. Door het alcoholgehalte in de gezichtstoner heeft de vloeistof een verkoelend en verfrissend effect. Het verstevigende effect zorgt ervoor dat de huidporiën samentrekken en de huid er frisser en steviger uitziet. Het gebruik van gezichtstoner wordt aanbevolen voor het aanbrengen van dag- en make-up en ook na het verwijderen van make-up en voor het aanbrengen van nachtverzorging.

Er zijn verschillende huidtypen bij de mens – de eisen voor een goede gezichtstoner zijn navenant verschillend.
In de regel moet een gezichtstoner de huid altijd goed reinigen. Als je een droge huid hebt, zorg er dan voor dat je een gezichtstonicum met een laag alcoholgehalte kiest – anders droogt het de huid nog meer uit. Als je een vette huid hebt, zorg er dan voor dat je een gezichtstonicum kiest dat vet- en olieresten op de huid verwijdert. De gezichtstest heeft aangetoond dat vooral bij een gevoelige huid een product moet worden gekozen dat de huid kalmeert en mogelijke ontstekingen vermindert.

Onze Top 10 – aanbeveling voor gezichtsbehandeling

De gezichtstonertest heeft aangetoond dat het product ’s morgens en ’s avonds na de reiniging moet worden gebruikt. Het vertegenwoordigt de natuurlijke zuurrijke huid en helpt de huid om fris te blijven en er gezond uit te zien. Belangrijk: was de toner na het aanbrengen niet af, maar laat hem op de huid zitten!

Wie het liever zonder gezichtstoner doet, kan als alternatief terugvallen op een verzorgende gezichtsolie. Ook gedistilleerd rozenwater – bij voorkeur direct uit de koelkast – biedt een goede vervanging. Er zijn ook verschillende mogelijkheden om uw eigen gezichtstoner te produceren – bijvoorbeeld op basis van kamille en komkommer. Dit zorgt ervoor dat alleen natuurlijke producten de huid bereiken.

De test van de tonicum voor het gezicht heeft aangetoond dat het aantal fabrikanten van tonicum voor het gezicht oneindig is. Van de cosmeticamerken Lacura en Cien van de populaire supermarktketens, tot de klassieke drogisterijen met merken als L’Oreal, Nivea, en ook eigen merken als Balea, Lavera tot high-end merken in de populaire parfumerieën als Estee Lauder, Chanel en LaMer, er is een geschikte leverancier voor elk budget.

De meest recente vooruitgang op het gebied van gelaatstoon is nog steeds de miceltoner. Dankzij de micellen, die bestaan uit speciale oppervlakte-actieve stoffen en een in water oplosbaar omhulsel, kan make-up zonder veel moeite en zonder wrijven worden verwijderd. Dit is bijzonder zacht voor de huid en voelt toch heel zacht, aangenaam en fris aan. Het micellenwater is ook al verkrijgbaar in alle prijscategorieën – van supermarkten tot luxe parfumerieën.

Het voordeel van kopen op het internet is dat u het product direct bij u thuis kunt laten bezorgen. Vaak is de terugkeer niet mogelijk met Gratis en zonder problemen. Daarnaast zijn er vaak kortingscodes en gratis monsters online die u niet in de plaatselijke winkel zou krijgen.

Bij de aankoop van een gezichtstoner moet u vooral letten op uw huidtype – er is een gezichtstoner voor bijna elk huidtype. Om uw gezicht zo goed mogelijk te verzorgen, maakt u een onderscheid tussen de types „Voor de droge huid“, „Voor de normale huid“ en „Voor de gevoelige huid“.
Besteed ook aandacht aan speciale aanbiedingen – vaak zijn er gezichtstonen in een set samen met de juiste zorg om te kopen!

Als accessoire voor gezichtstonen zijn er af en toe kleine flesjes met een verstuiver – zodat het product gelijkmatig op het gezicht kan worden gespoten. Anders kunt u eenvoudige wattenstaafjes kopen waarmee u de toner voor het gezicht kunt aanbrengen.