Maalmachine

3 in 1, Luchtblazer Bladblazer maalmachine van bladeren, elektrisch 2000W
Link3 in 1, Luchtblazer Bladblazer maalmachine van bladeren, elektrisch 2000W*
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
Preis € 32,24
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten
Koop nu aan eBay!*
Weitere Angebote
3 in 1, Luchtblazer Bladblazer maalmachine van bladeren, elektrisch 2000W
VerfügbarkeitLieferung in 1 Werktagen nach Zahlungseingang Versand nach: Worldwide
€ 32,24
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

Test & vergelijk Maalmachine

Onder een versnipperaar wordt meestal verstaan een huishoudelijk apparaat dat wordt gebruikt om verschillende voedingsmiddelen te versnipperen. Deze apparaten worden ook wel multi-shredders, keukenhakselaars of shredders genoemd. Shredders zijn in de handel verkrijgbaar als mechanische of elektrische apparaten. Ze maken het werk in de keuken gemakkelijker als het gaat om het hakken van groenten, het snijden van uien of in het algemeen het hakken van voedsel voor verdere verwerking.
De shredders zijn vrij compacte apparaten die, in tegenstelling tot een keukenmachine, gemakkelijk in een lade kunnen worden opgeborgen. Het resultaat van het hakken van de verschillende voedingsmiddelen is veel preciezer en vaak veel fijner dan met de hand met een mes kan worden gedaan. Het risico op letsel is ook lager dan met een mes.
Shredders zijn er in verschillende soorten en uitvoeringen en zijn vaak gespecialiseerd voor een bepaalde taak. Er zijn echter ook machines waarmee verschillende taken kunnen worden uitgevoerd.

In een shreddertest is een belangrijke voorwaarde voor een testwinnaar op dit gebied dat de shredder het werk in de keuken vergemakkelijkt. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan bepaalde criteria.
Bij de choppertest is de prestatie van de motor vooral belangrijk voor elektrische apparaten. Met een krachtige motor kan het apparaat betere prestaties leveren en dus een beter resultaat bij het hakken van voedsel. Het vermogen van elektrische hakkers ligt meestal tussen 250 en 500 watt. Om de best mogelijke resultaten te bereiken, moet de motor al 500 watt hebben, omdat apparaten met lagere prestaties voldoen vaak niet aan de eisen. Voor grotere taken zijn er zelfs apparaten met 750 of 1000 watt. Hiermee kunnen echt alle taken worden uitgevoerd.
Bovendien wordt een shreddertest uitgevoerd om de kwaliteit van de messen te controleren. Deze zijn verantwoordelijk voor het snijden van het voedsel in zowel mechanische als elektrische apparaten. De messen moeten scherp en duurzaam zijn. Een goed materiaal voor dergelijke bladen is roestvrij staal, dat niet zo snel slijt.
De meeste goedkope shredders zijn gemaakt van plastic. De duurdere zijn gemaakt van roestvrij staal of glas. Deze laatste zijn meestal gemakkelijk te reinigen en zijn ook duurzamer dan de plastic modellen.
Bij de shredderproef hadden de shreddercontainers een vulcapaciteit van tussen de 200 en 900 ml. Gemiddeld was de vulhoeveelheid 500 ml, wat voldoende is voor een normaal huishouden.
Een ander belangrijk aspect van de shreddertest was de veiligheid van de apparatuur. De shredders zijn veel veiliger dan het hanteren van een mes. Het is echter ook belangrijk dat de apparaten een goede stand hebben en, vooral bij elektrische apparaten, dat het deksel goed gesloten kan worden.
Veel shredders hebben tegenwoordig extra functies. Ze kunnen voedsel mengen of droog spinnen. Er zijn apparaten met een instelmogelijkheid voor fijn of grof hakken.

Onze Top 10 – hakkers

Nr. 1
3 in 1, Luchtblazer Bladblazer maalmachine van bladeren, elektrisch 2000W
Kundenbewertungen
3 in 1, Luchtblazer Bladblazer maalmachine van bladeren, elektrisch 2000W*

3 in 1, ventilator zuiger maalmachine van bladeren, elektrisch 2000W

Contacteer ons voor meer informatieMaandag tot vrijdagvan 9 tot 13u en van 13u30 tot 17u30

Categories

Onze merken

AOYUE

BC-ELEC

VARAN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 in 1, ve...

 Preis: € 32,24 Koop nu aan eBay!*
Preis inkl. MwSt., zzgl. Versandkosten

De shredders worden in de keuken gebruikt om fruit, groenten, kruiden en zelfs vis of vlees te versnipperen. De hakker doet vaak het voorbereidende werk tijdens het koken, zoals het hakken van soepgroenten of het hakken van kruiden voor een pesto.
Krachtige hakselaars, meestal uitgerust met een elektromotor kan zelfs ijs verpletteren voor cocktails.

In plaats van een versnipperaar kunt u ook een multifunctionele machine kopen die ook voedsel kan versnipperen. Het is echter belangrijk om aandacht te besteden aan het resultaat van het versnipperingsproces. Sommige machines versnipperen slechts zeer grof, terwijl andere machines te fijn versnipperen.

Hieronder presenteren wij u een lijst van fabrikanten die shredders in hun assortiment aanbieden:

AEG
Ariete
BIANCO
Bomann
Bosch
Bruin
Clatronic
Grundig
Kenwood
KitchenAid
Klarstein
Krups
Leifheit
Melissa
Moulinex
Philips
Russell Hobbs
Rösle
Severin
Siemens
Silvercrest
Techwood
Tefal
Tupperware
WMF

Met de meeste moderne shredders kunnen verschillende snijbewerkingen voor de keuken worden uitgevoerd met behulp van verschillende inzetstukken voor messen. Aardappelen in verschillende vormen kunnen worden gesneden, bijvoorbeeld in plakjes, in grove stukken of zelfs als frites. Groenten kunnen fijn geraspt, gesneden of zelfs in spaghettivorm worden bereid. De inserts voor de shredders worden voortdurend verbeterd en er worden steeds meer mogelijkheden ontwikkeld.

Op het internet vindt u een enorm aanbod aan shredders van alle bovengenoemde fabrikanten die geen enkele plaatselijke winkel voor huishoudelijke artikelen u kan aanbieden. U kunt de apparaten zelf en ook hun prijzen met elkaar vergelijken op verschillende vergelijkingsportalen. En door het grote aanbod en de concurrentie tussen de aanbieders worden de apparaten meestal tegen lagere prijzen op het internet aangeboden.
De andere voordelen, zoals het winkelen vanuit huis, zonder aandacht te besteden aan Zakelijke uren zonder aanloop, het zoeken naar een parkeerplaats en het wachten op verkopers of voor de kassa zijn alom bekend.
De bestelde goederen worden bij u thuis afgeleverd en als het u niet bevalt, kunt u alles zonder problemen terugsturen. U hoeft ook niet zonder het advies van gespecialiseerd personeel te zitten, want de meeste online retailers bieden advies per telefoon, e-mail of chat.

Bij de aankoop van een shredder moet u eerst beslissen of u de voorkeur geeft aan een elektrisch of een mechanisch apparaat. Dan moet u precies bedenken waarvoor u de machine wilt gebruiken.
Mechanische apparatuur is meestal goedkoper in aanschaf. Ze zijn echter niet zo krachtig als elektrische apparaten en je moet je spierkracht gebruiken om ze te bedienen. Elektrische apparaten hebben een gemiddeld motorvermogen van 500 watt, hoewel er ook krachtigere apparaten beschikbaar zijn. Met een vermogen van 500 watt kunt u bijna al het snijwerk in het huishouden doen en de apparaten zijn ook vrij goedkoop. Maar met een hoger motorvermogen kan zelfs ijs of diepvriesproducten worden versneden.
U kunt kiezen tussen kunststof, glas en roestvrij staal. Plastic is de goedkoopste optie. Het is schokbestendig en onbreekbaar. Na verloop van tijd kan het echter de geuren van het gehakte voedsel aannemen en wordt het ook lelijk door het gebruik. Roestvrij staal is gemakkelijker te reinigen, net als glas. Glas neemt ook geen geuren aan. Het is echter nogal fragiel.
Dan speelt het nog steeds een rol wat het apparaat moet doen en hoeveel accessoires er bij de levering van het apparaat zijn inbegrepen.

Shredders worden in verschillende configuraties aangeboden. Extra inserts kunnen worden gekocht, bijvoorbeeld inserts voor het mengen van de ingrediënten. of voor het spinnen van kruiden en salade. Er kunnen ook verschillende mesinzetten worden gekocht of vervangen als deze stomp worden.
Zeer nuttig zijn ook accessoires om de hakselaar stabieler te maken, zoals houders of klemmen om hem aan de tafel te bevestigen of onderzetters die anti-slip zijn.