Heren Skibril

Link
Verfügbarkeit
Preis
Weitere Angebote

Test & vergelijk Heren Skibril

Als u van skiën houdt en vaak op de piste bent, weet en heeft u al gemerkt dat het zicht niet hetzelfde is als wanneer u niet op de piste bent. Als je skiet, is er natuurlijk en vanzelfsprekende sneeuw. Als de zon op de sneeuw schijnt, wordt het licht van de zonnestralen op de sneeuw erdoor weerkaatst, zodat men zeer snel verblind wordt. Dat merk je onder andere aan het feit dat het heel moeilijk is om iets te zien op de piste en dat je heel erg in de ogen moet knijpen. Maar nu is het zeer belangrijk en zeer fundamenteel dat men het overzicht heeft als men samen met andere skiërs of ook met mensen die op een snowboard de piste af skiën. Als men dit overzicht niet heeft, kan het heel snel tot slechte en ernstige ongelukken komen. Om deze reden, en om altijd een goed en duidelijk zicht te hebben, moet u een herenskibril aanschaffen die uw ogen de omgeving duidelijk laat zien zonder dat de zonneschijn of het licht dat in de sneeuw wordt gereflecteerd, uw ogen verblindt.
Een herenskibril is ontworpen om de verblindende zonnestralen tegen te houden en filtert alleen de zonnestralen die niet verblindend zijn. Dit maakt een goed en perfect zicht door de skibril mogelijk.

Er is al gezegd hoe belangrijk het is om zicht te hebben op de piste. Daarom is het zeer belangrijk om ervoor te zorgen dat de skibril voor mannen voldoet aan de vereiste normen, waaraan ze zeker moeten voldoen. Ten eerste moeten ze een bepaalde UV Er moeten factoren aanwezig zijn om de zonnestralen goed en betrouwbaar te filteren. Anders kan het gebeuren dat je ondanks je bril verblind wordt door de zon en dit is precies wat niet mag gebeuren.
Bovendien moet de skibril voor mannen robuust en stabiel zijn en ook bestand zijn tegen een eventuele val.

Omdat al is uitgelegd wat zo’n speciale herenbril is, kan men al raden in welke gebieden deze zal worden gebruikt. Wanneer u met uw ski’s of snowboard de piste op gaat, moet u altijd een herenbril dragen, die ervoor zorgt dat u een goed en perfect uitzicht heeft zonder verblind te worden. Aangezien sommige skibrillen qua vorm en ontwerp op conventionele zonnebrillen lijken, kunt u ze ook buiten de piste gebruiken en als zonnebril gebruiken.

Er is zojuist uitgelegd dat het weliswaar mogelijk is om een skibril voor mannen als zonnebril te gebruiken, maar dat het raadzaam is om het gebruik van een conventionele zonnebril als vervanging en alternatief voor een skibril voor mannen te vermijden, als dat mogelijk is. Dit is te wijten aan het feit dat de lenzen van zonnebrillen zeer gemakkelijk te breken zijn en gemakkelijk zeer grote en ernstige ongelukken kunnen veroorzaken als u ermee valt. De skibril voor mannen is speciaal ontworpen en vervaardigd voor gebruik op de piste.

Onze Top 10 – Heren Skibril

Zoals bij bijna alle producten op de markt is er niet alleen één fabrikant die zich concentreert op de productie van skibrillen voor mannen, maar er zijn ook veel verschillende fabrikanten. en daarmee ook veel verschillende modellen, waaruit u uw geschikte model kunt kiezen. Onder de fabrikanten die herenbrillen voor skiën of snowboarden produceren en verkopen zijn Oakley, Speeron en Alpina.

Op het gebied van de skibril voor mannen zijn er altijd grote innovaties waarvan de gebruikers van de skibril kunnen profiteren. Deze innovaties worden meestal altijd opgemerkt in de zogenaamde heren skibriltest. Dit komt omdat de heren skibril de verschillende modellen op de markt met regelmatige tussenpozen test en vergelijkt en zo altijd op de hoogte is van de bestaande innovaties. Zo heeft de Heren Skibril Test gemerkt dat er skibrillen zijn die een extreem flexibel materiaal hebben en daardoor bijna niet te breken zijn. Verder zijn er jaarlijkse innovaties in de pasvorm, het ontwerp en ook in de kleuren.
Dragers van een skibril kunnen hun zicht ook direct in de lenzen van de skibril laten integreren, zodat ze het zonder de dubbele bril kunnen stellen.

Hoewel u de skibril voor heren in een plaatselijke speciaalzaak kunt opzetten en passen, heeft dit niets te maken met de voordelen van het kopen van een skibril voor heren via het internet. Via het internet kunt u comfortabel door het grote en uitgebreide aanbod heenklikken, dat alle modellen omvat, die op de markt van de herenskibril verkrijgbaar zijn. Het model hoeft geen prijs te hebben, maar kan van aanbieder tot aanbieder verschillen, waardoor men bij de aankoop veel geld kan besparen.

Als je een mannen skibril koopt, moet je… zorg er in ieder geval voor dat het goed en comfortabel past. De bril mag niet uitglijden, maar moet tegelijkertijd niet te strak zitten en ongemakkelijk tegen de slapen drukken als hij onder een helm wordt gedragen. U moet ook beslissen over een bepaald model alvorens te kopen, want er zijn skibrillen voor mannen die het hele gebied van de ogen bedekken en andere die zijn ontworpen en gefabriceerd als zonnebrillen.

Als u een pauze neemt in de hut of als u klaar bent met uw skitocht, moet u uw bril in een passend etui bewaren, zonder de lenzen te beschadigen. Het is ook raadzaam om een doekje te gebruiken om de glazen te reinigen om vuil en sneeuwresten te verwijderen. Zo heeft u altijd volledig zicht en vermijdt u dat het zicht door de bril beperkt wordt door krassen.

Verandering van skibril:

Een trekking moet snel, veilig en gemakkelijk te maken zijn, alleen dan kun je tevreden zijn. Dit werkt het beste samen met het bedrijf Uvex en haar dochteronderneming Alpina. In de test liggen beide vrij ver vooruit. Bij Stiftung Warentest hebben de fabrikanten ook de schijfwisseling van hun modellen getest.

Testresultaten wisselen van bril:

In de bergen is het niet ongewoon dat dit snel verandert. Daarom moet de lens zo snel mogelijk worden vervangen. Brillenfabrikanten hebben hiervoor lenswisselsystemen ontworpen. Uvex biedt voor deze omstandigheden ook een Alpina slechtweerbril met lichte lenzen aan.

Hoe werkt deze verandering?

Welke skiër de donkere ruit bij goed weer kan gebruiken, kan de donkere ruit gemakkelijk in de jaszak worden opgeborgen zolang als u wilt. Het wordt met één handgreep aan de basislens bevestigd, maar zonder dat de bril hoeft te worden verwijderd. moet afvallen. De harde rubberen schijf wordt opgezogen door kleine magneten.

Voordelen van verwisselbare glazen:

Ook de wisseling via handschoenen is in de toekomst geen probleem meer. Bij de fabrikant Anton moet de skiër de skibril volledig verwijderen om de lens te vervangen. Bovendien kan men de anticondenslaag aan de binnenkant beschadigen. De coating voorkomt het beslaan van de lens.

Dubbele schijf:

Bij andere modellen moet u de harde rubberen schijf via een klem- of insteekmechanisme vervangen. Hiervoor moet deze skiër bij goed weer een dubbele schijf volledig verwijderen. Maar dit is alleen mogelijk met een verwijderde bril en zonder handschoenen. Helaas zijn de dubbele ruiten ook moeilijk op te bergen in de zak, omdat ze erg volumineus zijn.

Mooi – verder slecht weer blaffen:

Stiftung Warentest heeft ontdekt dat er niet veel te bekritiseren valt voor de visuele eigenschappen. Dit komt omdat de contouren goed gedefinieerd zijn door de bril, wat zowel bij goed als slecht weer het geval is. De glazen met meerdere schuimrubberen vullingen zijn zeer comfortabel.

Vlieslaag voor skibril:

Een extra laag vlies gaat ook perfect naar beneden. Maar als het vlies nat wordt, duurt het meestal lang voordat het weer droog is. Dit is helaas een nadeel in de test5. Bovendien moet de bril goed over de helm passen. Verder werd de geschiktheid van helmen met verschillende bevestigingssystemen voor een draagriem getest.

Interactie-skibril gaat door met het skiën van een helm:

Alleen bij alle bedrijven Cébé en Uvex werkt deze interactie van skihelmen en skibril heel gemakkelijk. Omdat de bril niet zo gemakkelijk van de helm glijdt. Bij een andere leverancier is er altijd een klein gat tussen de bril en de helm, wat onaangename tocht kan veroorzaken. Alleen voor het merk Kamaleon waren er enkele Kwetsbaarheden.

Skibril en snowboardbril voor brildragers:

Uvex Take Off was zeer overtuigend in de dopingproducttest. Zoveel kon worden getest bij de fabrikant drie brillen met een nieuw verwisselbaar lenssysteem en elf modellen. Er zijn ook goede modellen ten gunste van brildragers, die noodzakelijkerwijs afhankelijk zijn van de meest geschikte bril. Want op de hellingen is het dragen van een bril extreem moeilijk en daarom moest er een oplossing worden gevonden op het gebied van het gezichtsvermogen.

De optische skibril:

Vooral in het montuur (van) de optische bril is er altijd het gevaar dat deze op gang komt zodra een langere tijd stilstaat. Alleen bij het rijden beslaat het niet. De skiër kan de skibril dan slechts kortstondig accepteren tijdens het bergseizoen. Maar daar gaat het natuurlijk niet om. Omdat er geen anti-bevochtigingsmiddelen voor de bril zijn.

Problemen met deze optische bril:

Vooral bij een optische bril bestaat altijd het gevaar dat deze op gang komt zodra je langere uren werkt. Het enige waar ze niet beslaan is tijdens welke reis. De skiër kan de skibril na afloop altijd voor korte tijd zelf meenemen. Maar daar gaat het niet om. Zoals bekend is er ook geen anti-bevochtigingsmiddel voor de duikbril.

Testresultaten optische sneeuwbril:

Omgekeerd geldt dit alleen voor onbeklede glazen. Aangezien veel glazen vandaag de dag echter de hardheidsbescherming van een verdere antireflectiecoating hebben, is deze optie niet meer beschikbaar. De test3 van Schenkung Warentest toonde aan dat een dergelijke optische bril helemaal niet werd aanbevolen voor testers, ondanks de goede draag- en zichteigenschappen. Alleen de modellen van Adidas bleven Smith Phenom Turbo aanbieden.

Fans:

Op alle onbeklede ruiten van beide kan het anticondensmiddel worden aangebracht en kan zonder pijn worden geskied. Het model Smith Phenom Turbo is uitgerust met uitgerust met een miniventilator om te voorkomen dat de schijven gaan bezwijken, zelfs als ze zweten. Toch moet de ventilator door de brildrager worden ingeschakeld.

Problemen voor de ventilator:

Ook het geluid van de ventilator is op de lange termijn erg hinderlijk. Een ander alternatief is de universele clip in het montuur van de (optische) bril. Zoals het geval is met de Alpina-structuur. De single vision lenzen zijn verkrijgbaar voor een prijs van ongeveer 30 euro. De skiër kan tijdelijk een anticondensmiddel gebruiken. Dit moet echter vaker worden herhaald, anders zal het effect in de loop van de tijd afnemen.

Wat te doen tegen vervelende skibrilsporen op het gezicht?
Als u zonnige dagen van uw skivakantie hebt en een skibril gebruikt, moet u vooraf zonnebrandcrème op uw gezicht aanbrengen om vervelende vlekken rond uw ogen te voorkomen. Voor een bijzonder lichte huidskleur kiest u een zonnecrème met een hogere zonbeschermingsfactor om een onaantrekkelijke bruining met lichtkleurige openingen rond de ogen te vermijden. In het algemeen geldt dat, gezien het feit dat sneeuw het licht sterk weerkaatst, hoe hoger het zonlicht, hoe hoger deze geschikte beschermingsfactor tegen de zon. Het is beter om op deze dagen te kiezen voor een snowboardbril met verblindingsbescherming.

Zijn er speciale skibrillen voor brildragers? Zelfs als u een bril draagt, heeft u de mogelijkheid om een skibril te dragen als u naar de hipste skigebieden reist. Er zijn speciale modellen met voldoende ruimte, evenals clip-in lenzen nu voor skibrillen voor +4/-4 dioptrie. Deze zijn verkrijgbaar bij uw opticien, maar het is vaak alleen de moeite waard voor skiliefhebbers die vaak reizen. Een voordeel is de eenvoudige bediening, de Clip-Ins kunnen zonder problemen aan de zijkanten van de meeste skibrillen worden bevestigd. Het alternatief zijn contactlenzen, die gemakkelijk onder een skibril kunnen worden geplaatst.

Welke Kleurtoon voor de skibrilglazen moet worden gekozen? De schaduw van de lenzen is niet alleen een kwestie van optiek, de juiste keuze maakt het makkelijker om te zien in allerlei weersomstandigheden. U moet alleen transparante lenzen kiezen als u met indoor skipistes gaat en de sneeuw geen zonlicht weerkaatst. Bij slecht weer of in de schemering, als je een oranje of roze getinte bril (Berlijnse stijl) moet dragen, omdat ze de nadruk leggen op contrasten. Als u van plan bent om vooral in zonnige gebieden daarbuiten te gebruiken, is 1 donkerdere schaduw aan te bevelen.

Wat is het doel van een antifogcoating? Glazen met een speciale anticondenscoating zijn een manier om het beslaan van de lenzen te voorkomen. Dit bespaart u de moeite om uw bril schoon te maken als u van buiten naar binnen wisselt of als u in de skilift blijft. Er zijn zeer speciale sprays met de bedoeling om deze coating aan te brengen, maar ook brillen waarbij de coating al in contact is met de lenzen. Deze coatings zijn altijd zeer gevoelig en met name de antifogsprays verslijten snel door het afvegen van elkaar en worden vaak door de gebruiker vernieuwd.

Want maken ze je skibril schoon? Het belangrijkste is niet om de lenzen af te vegen met je handen of jasmouwen, maar om eventuele sneeuw af te schudden en de bril te reinigen met warm water dat vrij is van additieven. Gebruik nooit reinigingsmiddelen! Laat ze daarna aan de lucht drogen of dep deppen met de pluisvrije doek. Eenvoudige microvezeldoeken zijn geschikt voor dit doel, maar ze mogen nooit de binnenkant van de bril censureren, omdat ze zijn gecoat met een anticondenslaag. Alternatief, voor zware vervuiling, in de handel verkrijgbare glasreinigingsdoeken kan worden gebruikt.
Welke skibril past op je helm? Dit ene paar skibril dat op deze helm past is natuurlijk belangrijk om ervoor te zorgen dat er niets kan wegglijden tijdens de rit. Als u al een helm (ouderwets) (gelift) heeft, moet u deze meenemen voor een pasbeurt, met de bedoeling te controleren of de helm en de veiligheidsbril gelijk zijn. Dit is een echte garantie dat de wind niet constant in je gezicht waait (grofweg) of dat er tijdens het skiën geen wervelende sneeuw onder je bril terechtkomt. Uiteindelijk zijn het slechts enkele vragen van deze optiek die van ondergeschikt belang zijn; de doorslaggevende factor moet de veilige, perfect passende pasvorm zijn.

Is dit materiaal van de skibril lenzen breekbaar? De moderne skibril is gemaakt van een speciale kunststof, het zogenaamde polycarbonaat. Daarom zijn ze extreem breukvast en vooral splintervrij, om uw ogen voldoende te beschermen in geval van een ongeluk. Bovendien zijn de meeste brillen voorzien van dubbel of meervoudig glas, zodat uw ogen worden beschermd tegen mogelijke vreemde voorwerpen via de binnenlens als u valt.